Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i gorih altova, recimo ZEC i mislim DASH imaju jos manji rast. Na slicnom nivou su i BCH i XMR tako da niste jedini 😉.

Edit: zaboravih XRP, slicno...

Bukvalno se vrtimo oko MA 200. Skoro mesec i po. Sada je cena kao i pre 38 dana, oko 47.000$. Kažu ljudi:”sad je akumulacija”. Pa koliko treba da traje ta akumulacija pred skok? Godinu dana? I zasto bi uopste ovo bila akumulacija? Zašto ne bi bilo tvrdjenje pazara pred rasprodaju? Ne može ovo još 100 godina da se vrti uz liniju MA 200, malo sa gornje strane, malo sa donje strane. Nešto veliko će se desiti. Mora. Ili će lepo krenuti kao raketa ili će odjednom potonuti. A taj veliki pokret će vam napraviti velike pare ako u tom trenutku budete na pravoj strani.

Vrv. je bilo nekih pregovora, nije to bas bez veze, sto Welmart ,sto nije Lidl, nekog muljanja je bilo, mozda je i balon da se vidi kakva ce biti reakcija (sto starci znaju), ali nije sigurno bez neke osnove. To je raketa koju @saj ceka a i mi drugi, sad je pitanje samo trenutka jer to je jedini jos preostali alt iz stare garde koji nema normalnu cenu a na svim je menjacnicama, da ne pricamo o necem drugom. Ne zaboravite i te Leejeve LTC je morao neko da kupi po 370$ i ceka sigurno 1K i vise a videli ste kako brzo moze da nagruva 1K
Muljanja je bilo sigurno ali ne znam bas dal je bilo pregovora. Mislim da je samo bio brzinski pamp i damp. Uglavnom. Ponestaje FUD-a, sve manje ga ima, nemaju vise sta da izmisljaju tako da mislim da smo ok sto se termina za skok.

LTC ce eksplodirati sasvim sigurno, nema ni trunke sumnje. Mnogo su odradili u zadnjih godinu dana pa i mimo ocekivanja. Ubacili su smart kontrakte, ubacili su NFT sto nisam ni ocekivao, taproot je usput iskocio, tether... Ali najbitnija stvar se ceka krajem sledeceg meseca. Ako MW prodje bez problema kako bi i trebalo to bi znacilo punih 10 godina a da mreza nije stucnula ni na sekund.
Zanimljivo je su sve te stvari prosle bez ikakve pompe, hajpa... Ocekujem da izvuku jos nekog keca iz rukava ;)

Mislim da kosooki najvise muljaju sa njim jer ga vrv. najvise i imaju, cekaju da vide kako ce im proci digitalni juan, ako ne zazivi eto njih, pa ce mozda da usvoje LTC kao svoju valutu, videcemo.

Mislim da kosooki najvise muljaju sa njim jer ga vrv. najvise i imaju, cekaju da vide kako ce im proci digitalni juan, ako ne zazivi eto njih, pa ce mozda da usvoje LTC kao svoju valutu, videcemo.
E ako bude nešto od toga, onda nas sve zajedno Saj vodi na ručak.

BTC je stigao na vagu. Malo fali da predje 48k i ide opet na 50k. Ako se bude odbijao od 47900 vrtece se tu izmedju 47 i 48 dok ne probije. Ako ne probije onda je put ka 43k.
Od altova ne znam sta ocekivati. Da li oni mogu ista mnogo da urade. Sol se nesto vaga oce li ka 165 ili 140.
Mesec vage :)

gledam sada da je ltc na minimumu u odnosu na eth (ili blizu minimuma)...dal ima smisla nesto iz eth prebaciti u ltc :)

Ja se drzim pravila ono malo sto imam cuvam u btc najvise. malo u eth i jos manje u ltc :) I ostalo je hodl i ne diraj. Pa ako nekad bude nesto.. :D Sad samo dal pojaciti ltc deo na ustrb eth :)

ako me secanje mnogo ne vara pre mesec dana je bio najbolji odnos eth u odnosu na ltc - 20,x : 1 da bi bilo opet, eth treba da bude nesto preko 3640 $ , al nekako mislim da taj film necemo vise gledati , mada kako god to suicidno izgledalo , mozda je i sada zadnje vreme da se iz eth prelije u taj "sugavi" ltc. Na kraju il pukovnik il pokojnik :p .

@Dandy Kakva je situacija sa DASHom, cini mi se da ga ti prilicno pratis, ima li nekih najava, ocekivanja?
Pa radi se konstantno.
Sad skoro je bio uspešan hard fork koji je postavio osnove za dalju implementaciju Dash platforme (Evolution). Funkcioniše Dash Direct u Americi za direktno plaćanje Dash-em preko gift card-ova itd...
Sve bitno imaš u Dash temi.

ako me secanje mnogo ne vara pre mesec dana je bio najbolji odnos eth u odnosu na ltc - 20,x : 1 da bi bilo opet, eth treba da bude nesto preko 3640 $ , al nekako mislim da taj film necemo vise gledati , mada kako god to suicidno izgledalo , mozda je i sada zadnje vreme da se iz eth prelije u taj "sugavi" ltc. Na kraju il pukovnik il pokojnik :p .
Iskreno, ja nisam ni ocekivao da dodjemo do tog odnosa ali svakako je odlican odnos za prelazak iz ETH-a.

Iskreno, ja nisam ni ocekivao da dodjemo do tog odnosa ali svakako je odlican odnos za prelazak iz ETH-a.
vise nisam pametan :D ali ja svakako sem eth i ltc ne gledam nista drugo a da nije BTC...konzervativan sam + "n'umem" :ROFLMAO:

Po ovome sve sto mi je u ltc je izgubilo vrednost u odnosu na ono sto je u eth do sada :) nazalost nisu veliki iznosi ali boze moj :D

Verovatno cu ipak da prespem eth u ltc :) I tako cekam 2030tu pa da vidim dal cu imati sta :D

5n42h2.jpg

Ako LTC ne krene vrlo je moguce da nas opet ceka korekcija BTC-a na 46K. Vezani su pupcanom vrpcom, zajedno ce svakako.

Zna li neko nesto o Holdex-u? Dok cekam da se uverim na koju cemo stranu, trazim neke novitete, pa mi treba jos neka glava, da razmenimo misljenja 🙃

Ne razumem, ako čekaš pad i apeluješ na druge da prodaju kripto i da čupaju lovu, zašto si izašao samo sa 50%, što to nisi prodao sve pa ko čovek da se dokupiš
Zato sto je 50% u Hexu koji nema tolike varijacije, i drzi se bolje nego ostali. Obzirom na koliko nisko sam ga uzeo nemam problem da sa njim sidjem i na 0.25. a pad je neminovan, i traje. Msm ti poslusaj koga hoces, meni su se smejali kad sam sol uzimao na 194, pa otisao kroz par dana na 220, isto i za hex , arwrave itd... Svako iznese svoje misljenje pa ko voli nek izvoli, ja sam moje izneo. Vesti prave kratkorocan Hype , nemamo dovoljno mocnih vesti za rast koji ovde ocekuju jos od Avgusta.

Zna li ko šta na temu KAVA? Ima ga na Cexu, i lepo raste, ali ne znam ništa o platformi, pa ne znam da li da kupim

Ja uleteh juce u Ltc i Qnt..Ltc kao da naginje da probije 200. Za Qnt sam odgledao par klipova i procitao stosta, ozbiljna prica i ozbiljni likovi su u timu. E sad, dosta je skocio, ali Mcap je nesto oko 4 mlijarde i tu ima jos dosta lufta za rasta..videcemo.

Ovaj je do sada bukvalno sve "pogodio" u par procenata. Videcemo da li ce i ovaj put biti u pravu.

To je isfrustrirani perma bear (nekad je bio perma bull) koji verovatno ima najmanji % pogadjanja od svih tjubera. Dve godine vice, ovo je top i ide dole (od 4k, 7k, 10k, 19k, 30k, 42k itd...,) normalno da jednom i pogodi, ali je poslednji covek kome bih verovao (frlja se sa eliot teorijom bez razumevanja). Sam je jednom priznao da je prodao HODL stack na 3k i to je verovatno razlog svega.... Ja ga pogledam cisto da smanjim "confirmation bias", ali tanak je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno