Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
u vezi ono skoka LTC-a juce... Jeste da je iskocila ona vest za Wallmart ali LTC je skocio zajedno sa BTC-om. Gledam Binance, u isto vreme su imali skok, peak i pad. BTC je isao do 46.871 pa je pao na 43.400 posle toga.

Konačno sam utrošio keš i ušao u ETH, MATIC, BCH.
Verovatno sam se zeznuo što uopšte trgujem, ali videćemo.
Bolje je ono, Haso nahrani svinje i ništa ne diraj.
Izašao sam iz DOT-a na oko 34.1 , a malopre DOT na 36.7$.
Brže bolje sam potrošio sve na ono gore, pa se nadam dobrom.
Moj savet novim članovima, što manje trgujte, a više hodl.
Ako i trgujete, onda sa manjim sumama, manje je stresno.

Ja sam juče prebacio 50% DOT-a u BTC
I dalje svake subote kupujem, ove sam uzeo pola BTC pola ETH.
Gledam što manje da gledam čartove, lakše mi, kad kupujem odem na Benjaminovu listu, vidim šta da kupim i ćao.

Poslednja izmena od urednika:
jedan od pokazatelja kretanja cene btc-a je i snaga mreze, krenuli su polako kinezi sa paljenjem masina jer ono je samo bila privremena zabrana. Kod njih bio susan period i struja je bila potrebnija za stanovnistvo, vrucine..velika odrzavanja.. svako ko je radio ili radi u industiji zna da firme idu na koletivne odmore i tada se rade velika odrzavanja koja nisu moguca tokom cele godine.

IMHO ili po naski "znam coveka" 😅

1631630742336.png

1631630720473.png

Sad malo da se proseta do 48/49K, pa onda idemo na ispod 42K
Videcemo. Za razliku od pre par dana situacija deluje malo bolje iako nije neka razlika u ceni. Kazu da su medvedi zavrsili nedelju u minusu i da nece moci da drze cenu nisko. Za te vreme Microstrategy je uzeo jos 5K BTC-a. I dalje botovi igraju kolo. Ja licno ocekujem da se jos malo poigraju tako da ce biti jos malo talasanja.

gledam sada da je ltc na minimumu u odnosu na eth (ili blizu minimuma)...dal ima smisla nesto iz eth prebaciti u ltc :)

Ja se drzim pravila ono malo sto imam cuvam u btc najvise. malo u eth i jos manje u ltc :) I ostalo je hodl i ne diraj. Pa ako nekad bude nesto.. :D Sad samo dal pojaciti ltc deo na ustrb eth :)

DOT probija krov, konstantno gura na gore, u zadnjih mesec dana skoro x2

Nesto se mislim DOT ce malo da uspori a LINK kao i obicno da ga sustigne. To sam juce i ispratio sa nekih 150 link-a pa da vidimo

SOL će da zvizne sad dole zbog incesta sa hakerima... Čekati da padne pa uzimati za hold pošto evidentno ima potencijal?

Ja bas juce uzeh jedan na 153 sa stepenicama od 175 do 200. Nece valjda sad da ljosne..

Ne, upravo sam napisao da sam postavio ordere od 175-200.
Kupljeno u komadu po 153$.

SOL će da zvizne sad dole zbog incesta sa hakerima... Čekati da padne pa uzimati za hold pošto evidentno ima potencijal?
Ako je ovo tačno za hakere, a cena ide u prilog tome, onda donbozone prebacuj u nešto drugo, npr. MATIC ili LINK, pa kada SOL ode još niže, vrati se.

Pojma nemam. Kad neka vest jako utice ma cenu, onda se to odrazi za vrlo kratko vreme (kao za Ltc). Sol se poslednjih dana spustao negde do 143 i sada je na nekih 160-163, tako da ne ocekujem Bog zna kakav pada, osim ako svi ne krenu na dole.

Odrzi se na kratko vreme zato sto se u kratkom vremenu saznalo da je fake i twit je obrisan.
Da je istinita vest sa Walmartom ne bi bilo kratko.

Da, ali bez obzira, bile su dve bombasticne vesti i cena je isla posle prve instant gore, pa posle druge instant dole. Da je ovo sa hakerima od veceg znacaja, verujem da bi na chartu vec bio vidljiv neki iznenadni pad, ali ga nema.

U sv. slucaju, dok je cena iznad tih 153$ za koju sam kupio, nema potrebe da diram. Prvi target je 175, a posle sta bude.

A i jedan kom je pitanju, nije bas nesto znacajno, no bolje biti 25$ u plusu, nego 25 u minusu.

Instant ide, ali ne odrzava se kratko osim ako nije fake i ako nije kao ovde vremenski razmak izmedju objave i saznaje da je fake 10-15 min.
Da je istinita vest ltc bi i dalje isao ka gore dok ja ovo pisem.

gledam sada da je ltc na minimumu u odnosu na eth (ili blizu minimuma)...dal ima smisla nesto iz eth prebaciti u ltc :)

Ja se drzim pravila ono malo sto imam cuvam u btc najvise. malo u eth i jos manje u ltc :) I ostalo je hodl i ne diraj. Pa ako nekad bude nesto.. :D Sad samo dal pojaciti ltc deo na ustrb eth :)
Ima smisla :) ja sam prebacio nesto malo eth-a sto sam imao u ltc i bch.

DPI je isto na dnu u odnosu na eth.

Instant ide, ali ne odrzava se kratko osim ako nije fake i ako nije kao ovde vremenski razmak izmedju objave i saznaje da je fake 10-15 min.
Da je istinita vest ltc bi i dalje isao ka gore dok ja ovo pisem.
Najcrnje je sto LTC-u ne treba Walmart uopste. Postoji LTC Visa kartica kojom moze da se placa apsolutno svuda. Berza na zalost reaguje na te bombasticne vesti i previse. LTC je imao daleko bolje vesti ali dzaba kad ljudi ne razumeju sta to znaci.

Poslednja izmena:
Vrv. je bilo nekih pregovora, nije to bas bez veze, sto Welmart ,sto nije Lidl, nekog muljanja je bilo, mozda je i balon da se vidi kakva ce biti reakcija (sto starci znaju), ali nije sigurno bez neke osnove. To je raketa koju @saj ceka a i mi drugi, sad je pitanje samo trenutka jer to je jedini jos preostali alt iz stare garde koji nema normalnu cenu a na svim je menjacnicama, da ne pricamo o necem drugom. Ne zaboravite i te Leejeve LTC je morao neko da kupi po 370$ i ceka sigurno 1K i vise a videli ste kako brzo moze da nagruva 1K

Teško da će ta sitna plaćanja zaživeti u Americi jer su za sada oporeziva.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno