Muljanja je bilo sigurno ali ne znam bas dal je bilo pregovora. Mislim da je samo bio brzinski pamp i damp. Uglavnom. Ponestaje FUD-a, sve manje ga ima, nemaju vise sta da izmisljaju tako da mislim da smo ok sto se termina za skok.Vrv. je bilo nekih pregovora, nije to bas bez veze, sto Welmart ,sto nije Lidl, nekog muljanja je bilo, mozda je i balon da se vidi kakva ce biti reakcija (sto starci znaju), ali nije sigurno bez neke osnove. To je raketa koju @saj ceka a i mi drugi, sad je pitanje samo trenutka jer to je jedini jos preostali alt iz stare garde koji nema normalnu cenu a na svim je menjacnicama, da ne pricamo o necem drugom. Ne zaboravite i te Leejeve LTC je morao neko da kupi po 370$ i ceka sigurno 1K i vise a videli ste kako brzo moze da nagruva 1K
E ako bude nešto od toga, onda nas sve zajedno Saj vodi na ručak.Mislim da kosooki najvise muljaju sa njim jer ga vrv. najvise i imaju, cekaju da vide kako ce im proci digitalni juan, ako ne zazivi eto njih, pa ce mozda da usvoje LTC kao svoju valutu, videcemo.
gledam sada da je ltc na minimumu u odnosu na eth (ili blizu minimuma)...dal ima smisla nesto iz eth prebaciti u ltc
Ja se drzim pravila ono malo sto imam cuvam u btc najvise. malo u eth i jos manje u ltcI ostalo je hodl i ne diraj. Pa ako nekad bude nesto..
Sad samo dal pojaciti ltc deo na ustrb eth
![]()
Pa radi se konstantno.@Dandy Kakva je situacija sa DASHom, cini mi se da ga ti prilicno pratis, ima li nekih najava, ocekivanja?
Iskreno, ja nisam ni ocekivao da dodjemo do tog odnosa ali svakako je odlican odnos za prelazak iz ETH-a.ako me secanje mnogo ne vara pre mesec dana je bio najbolji odnos eth u odnosu na ltc - 20,x : 1 da bi bilo opet, eth treba da bude nesto preko 3640 $ , al nekako mislim da taj film necemo vise gledati , mada kako god to suicidno izgledalo , mozda je i sada zadnje vreme da se iz eth prelije u taj "sugavi" ltc. Na kraju il pukovnik il pokojnik.
Odakle ti to ? Samo nagađaš, ili znaš nešto konkretno ?50% kripta prodao, cekam pad, orderi 42,39,37... Cupajte lovu ko jos moze a da je na 0, i cekajte naredne 2 nedelje su kljucne![]()
vise nisam pametanIskreno, ja nisam ni ocekivao da dodjemo do tog odnosa ali svakako je odlican odnos za prelazak iz ETH-a.
Ne razumem, ako čekaš pad i apeluješ na druge da prodaju kripto i da čupaju lovu, zašto si izašao samo sa 50%, što to nisi prodao sve pa ko čovek da se dokupiš50% kripta prodao, cekam pad, orderi 42,39,37... Cupajte lovu ko jos moze a da je na 0, i cekajte naredne 2 nedelje su kljucne![]()
Zato sto je 50% u Hexu koji nema tolike varijacije, i drzi se bolje nego ostali. Obzirom na koliko nisko sam ga uzeo nemam problem da sa njim sidjem i na 0.25. a pad je neminovan, i traje. Msm ti poslusaj koga hoces, meni su se smejali kad sam sol uzimao na 194, pa otisao kroz par dana na 220, isto i za hex , arwrave itd... Svako iznese svoje misljenje pa ko voli nek izvoli, ja sam moje izneo. Vesti prave kratkorocan Hype , nemamo dovoljno mocnih vesti za rast koji ovde ocekuju jos od Avgusta.Ne razumem, ako čekaš pad i apeluješ na druge da prodaju kripto i da čupaju lovu, zašto si izašao samo sa 50%, što to nisi prodao sve pa ko čovek da se dokupiš
Odakle ti to ? Samo nagađaš, ili znaš nešto konkretno ?
Ovaj je do sada bukvalno sve "pogodio" u par procenata. Videcemo da li ce i ovaj put biti u pravu.Dolazi vikend, menja se vreme, padace kisa ovih dana, ljudi su neraspolozeni, prodavace ..
Garantujem da je ovo pouzdanija prognoza od svih tih sa jutjuba.
Ovaj je do sada bukvalno sve "pogodio" u par procenata. Videcemo da li ce i ovaj put biti u pravu.
Decko je pre mesec dana poceo sa kriptom i vec prognozira na forumuPadaće kiša u celom svetu po tebi? 😂😂zanimljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari