Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Uzeo sam charger i zaista ne mogu da verujem da nisu stavili i jedan USB port na njega, da mogu i slusalice da se pune tako.

Znaci uzmes charger da ne moras da punis kontroler sa konzole, ali slusalice ipak moras..
Debilizam.

Hah u pravu si. Imam bazu za punjenje gamepadova, nemam slušalice, ali skroz bi imalo smisla da su stavili USB port za punjenje slušalica. Mada, možda planiraju da to stave na PSVR2 bazu, pa su zato ovde izostavili.

GC, besplatna je dostava.
Evo gledam sad na sajtu, pise da imaju na stanju i dalje..

Konačno :)

Kojima se isto pojavio na Summer Game Fest-u, kako je počeo trejler ponadao sam se nekako remake-u prvog dela MGS jer je trejler ukazivao na to samo u Death Stranding setting-u. :)

Na kraju je Death Stranding Directors Cut za PS5.

Hoće li ER biti težak kao DS ili?
Mislim, zanimljiv je koncept, ali stvarno nisam siguran koliko sam spreman da se lopatim i gubim živce...
Mislim da će ovo biti DS u open world okruženju. Tako da spremi živce ;)

Mislim da će ovo biti DS u open world okruženju. Tako da spremi živce ;)
Ma, kolege na forumu se ubiše da me nagovore da probam neku DS igru na temi DS koju sam otvorio https://forum.benchmark.rs/threads/sa-kojom-souls-like-započeti.480784/, i u teoriji me jako privlači taj koncept, ali u praksi zaginem 100 puta već u tutorijalu, raspizdim džojstik u zid i obrišem igru...

Sigurno ću probati, još koji put i sa još kojom igrom, pa ko preživi (džojstik ili ja)... :ROFLMAO:

@Čika_Kure
Baš bi mi trebao još jedan džojstik, da imam za coop. Kad budeš bio u sledećoj situaciji da raspizdiš džojstik, zamolio bih te da prvo izbrojiš do 10, spakuješ i pošalješ mi ga za recimo 10€, a tu energiju, vidi snađi se, izduvaj je na nešto drugo... ili neku ;):p

Drustvo hocu da pre orderujem novi Battlefield 2042 pa ne zanima jedna stvar. Za PC (na steamu) je cena 60$, a na sony storu mi pokazuje 70$ za ps5 i 60$ za ps4. Imam mogucnost kupovine obe verzije, tj da odaberem koju hocu. Da li neko moze da mi objasni zasto je skuplja verzija za ps5? Inace posedujem ps5

Sony je tako odlučio da igre za PS5 budu 70$.

A razlike u samoj igri izmedju ps4 i ps5 verzija? mora da ima neke razlike inace bi svi uzimali ps4 verziju

Znaci ja se napravim lud i uzmem ps4 verziju, pokrenem sve normalno i igram 😂 To me zanima da li ima neke razlike, ali cisto sumnjam da bi pravili posebno 2 igre. Nesto tu ima sto mi ne znamo 😅

Xbox One and PlayStation®4 supports 64 players. 128 players and massive-scale maps are available on Xbox Series X|S, PC, and PlayStation®5.

Znaci ja se napravim lud i uzmem ps4 verziju, pokrenem sve normalno i igram 😂 To me zanima da li ima neke razlike, ali cisto sumnjam da bi pravili posebno 2 igre. Nesto tu ima sto mi ne znamo 😅
Možeš, al ćeš dobiti PS4 igru koja će na PS5 raditi u backwards compatibility modu, sa znatno dužim učitavanjem, bez podrške za nove tehnologije PS5 i sa lošijom grafikom. Biće dve potpuno odvojene verzije za PS4 i PS5 tako da nema smisla da kupiš PS4 igru ako imaš peticu.

Možeš, al ćeš dobiti PS4 igru koja će na PS5 raditi u backwards compatibility modu, sa znatno dužim učitavanjem, bez podrške za nove tehnologije PS5 i sa lošijom grafikom. Biće dve potpuno odvojene verzije za PS4 i PS5 tako da nema smisla da kupiš PS4 igru ako imaš peticu.
Sve neverujem sta su uradili. Uzecu za ps5 verziju naravno, ludost je ciganiti se za 10$ na vec ogromnu sumu, ali da su napravili dve verzije je neshvatljivo. Mada sa druge strane gledano verovatno moraju zbog gomile ps4 igraca koji nisu presli na ps5 a zele da igraju igru.

Sve neverujem sta su uradili. Uzecu za ps5 verziju naravno, ludost je ciganiti se za 10$ na vec ogromnu sumu, ali da su napravili dve verzije je neshvatljivo. Mada sa druge strane gledano verovatno moraju zbog gomile ps4 igraca koji nisu presli na ps5 a zele da igraju igru.
Pa nisu ludi da izgube desetine miliona potencijalnih igrača na PS4. Igra će se i prodati i igrati mnogo više na PS4 nego na 5 jer ga jednostavno nema dovoljno za sve :)

A šta npr sa igrama koje imaju onaj free upgrade za PS5 verziju?

Vise mi se isplati da uzmem PS4 verziju i onda posle skinem i na PS5 verziju za istu...

A šta npr sa igrama koje imaju onaj free upgrade za PS5 verziju?

Vise mi se isplati da uzmem PS4 verziju i onda posle skinem i na PS5 verziju za istu...
Pa za BF sigurno nece biti update sa PS4 na ps5. Nemaju sve igre update, samo neke, uglavnom sonijeve igre dobiju free update kao stari R&C i GOW. Mnoge ps4 igre nemaju uposte update na ps5 i verovatno nece ni dobiti.

Kako je dobar Rachet, spucao sam pet sati u cugu. Ne secam se kad sam zadnji put toliko igrao. Fenomenalna je grafika.

Stize mi PS5 u toku sledece nedelje.
Trenutno na PS4 igram AC Valhalla...Ne znam da li se menjalo nesto u vezi save game sa cetvorke na PS5.
Hoce li isti raditi ili me ceka new game?
Na pocetku sam igre oko 3-4h.

Moze li preporuka za sajt gde se moze proveriti rezolucija i na koliko fps-a ide odredjena igra za PS5.
Kad krece prodaja crvenih i crnih DualSense kod nas?

Predjoh Returnal. Malo je falilo da odustanem kod Ixion-a. 52 deaths total.

Има ли неко онај злогласни coil whine? Моја конзола има и није лоше, али ме занима да ли је то нормално? Ништа конзоли не фали? Да ли је глупо да се шаље на рекламацију? Чуо сам да већина конзола имају ово па се дешава да неко добије нову конзолу а она има исти звук.

Nazad
Vrh Dno