Šta je novo?

Banka Intesa

hit racun sa amex blue ,visa internet - skinuto 300din...

Ja jos juce pozurio kao da ugasim neke silne dolarske racune koji su otvarali ko zna zbog cega

E a sad ne radi vise ni stara mob app...

Edit:
Nova mi je proradila 80% a u staru ne mogu da se ulogujem. Jel moze neko da proveri da li radi stara app? Meni prijavljuje kada unesem pin "Unable fo find jmbg for given vasco token..."

Poslednja izmena:
Meni rade i nova i stara. Drug koji je instalirao novu, dan posle instalacije dobija identičnu grešku u staroj. Zvao je Intesa call centar i rekli su mu da ne vide da je ikada koristio staru aplikaciju i da ne mogu ponovo da mu je aktiviraju, pa mora da koristi novu.

Vrh...

Poslednja izmena:
Mala pomoć, pokušavam da napravim trajni nalog za MTS. Al ne mogu da pronađem šta je redni broj računa? Ima neko ideju?

E a sad ne radi vise ni stara mob app...

Edit:
Nova mi je proradila 80% a u staru ne mogu da se ulogujem. Jel moze neko da proveri da li radi stara app? Meni prijavljuje kada unesem pin "Unable fo find jmbg for given vasco token..."
Zaboravi na staru, po njihovim rečima. Ja ču morati do ekspoziture, jer sam obrisao novu, da bih instalirao staru i onda sam uprskao sve. Užas

Zna li se imaju li u planu da gase stari online sajt i stare app, kao i kada?
Koliko citam, nova app i sajt su bagoviti.

Mora da se predje na novu, sigurno ce u jednom trenutku obrisati stare app... Evo meni vec ne rade vise stare :)

Sta se desava sa Wave2Pay? hoce li to ostati isto kao i do sada ili ima nova app? Ne vidim opciju da je aktiviram iz nove online banking app... (za sada mi je aktivna na mob ali pitam iz radoznalosti)

Inace, koji vam je kurs u menjacnici? EurNet je sad losiji od Eur i njega mi nude u menjacnici...
VALUTAKUPOVNI KURSPRODAJNI KURS
CHF106,6717107,3137
EURNET117,00118,20
EUR117,2216117,93
GBP136,4629137,2841
USD95,878996,4559

@CarnX Koji račun imaš?

Magnifica

Na hit računu je kurs kao i ranije. 117-118.2. Ostaje da se javi neko ko ima osnovni račun sa kursom. Na intesinom Facebooku je neko napisao da mu je prodajni od danas 114.nešto pa da vidimo.

@CarnX Znači tebi je sad kupovni u online menjačnici 117.93?

Ne, meni je 18.2 (a trebalo bi da je ovaj nizi -17.9)

Meni radi i stara, bio neki update stare aplikacije za IOS danas.

Zna li se imaju li u planu da gase stari online sajt i stare app, kao i kada?
Koliko citam, nova app i sajt su bagoviti.
Do kraja godine ce funkcionisati i stare. Mislim da je bilo u mailu od njih.

Ja ne diram staru app dokle god radi :)

119.93 za 1e na osnovnom računu. Što je mnogo, mnogo je.

Na obicnom HIT 118.2 dinara za jedan evro, danas prebacivao din->evro

Sada sam probao i ja isto trazi za 1e 119.93

Kroz novu aplikaciju prikazuje ovaj nizi kurs za net ali prijavi gresku kada pokusam da kupim

Bukvalno nas znači teraju da pređemo sa osnovnog na Hit račun ukoliko imamo i devizni... Primer, konvertovao bih 300e svakog meseca, ako to radim sa osnovnog računa, izašlo bi me 500 din više nego sa hit, a mesečno održavanje hit-a je 130 din skuplje od osnovnog.

Stigao update za staru app na IOS-u, pise prilagodjavanje za prelazak na novu app

Da li je neko koristio plaćanje ka inostranstvu sa ovim IBAN u aplikaciji? Ne znam da li da pokušavam uplatu jer je nova aplikacija ili idem direkt u banku. Ima li neko ideju kolike su provizije za slanje 200e?

Meni skinuse samo 195

I meni isto - jutros sam proveravao - osnovni racun, imam i devizne i tamo isto nista nije skinuto.
:unsure::unsure::unsure:

Do kraja godine ce funkcionisati i stare. Mislim da je bilo u mailu od njih.

Nista mi nije stiglo vezano za novi sajt i app, samo mesecni izvodi.

Stari sajt je i dalje dostupan na adresi https://www2.bancaintesa.rs .

Mislim na ebanking sajt tj. ovaj https://online.bancaintesa.rs/

Ja ne diram staru app dokle god radi :)

Takodje, dok ne ispeglaju bug-ove.

Vrh Dno