Kupila ih Postanska stedionica, pitanje je onda kakva ce da bude ponuda i nivo usluge.Ljudi a zasto vise vas ne spominje Mts banku, prvih 6 meseci DZ a potom 100 dinara, u cemu je kvaka?
Preko 1000e ide preferencijalni kurs, što je opet prilično povoljno.
Koristan info. Ima li koga u OTP sa ovim paketom da potvrdi?@Nothingman
Kazu ljudi koji imaju Prestiz paket kod Otp banke da se kupovina/prodaja evra obavlja po srednjem kursu bez mesecnog limita.
Za preduzetnika ti je Sinhro paket, neka kombinacija Praktik i preduzetničkih računa za ukupno 495 din uz MasterCard Gold.Koristan info. Ima li koga u OTP sa ovim paketom da potvrdi?
Koliko vidim na sajtu, cijena ovog paketa je 595 dinara (bez mogucih umanjenja), ali ne nadjoh da li postoje neka ogranicenja ko sve moze dobiti ovaj paket (samo zaposleni, visina plate i sl.)? Posto sam preduzetnik, ukoliko postoje bilo kakvi uslovi, meni ovo otpada...
Ili mts 100din mesečno ali pitanje koliko dugo ce biti tako ili kombank aktiv 310 din, ima sve.Da ne otvaram novu temu. Meni i supruzi u junu ove godine istice onaj omladinski free paket iz komercijalne banke, bio je ekstra jer smo imali na njemu bukvalno sve, kartice, ebanking i mbanking, uplate na bilo koji racun bez provizije, sms obavestenja itd.
E sad, njoj treba samo da joj se uplacuje plata na tom racunu, znaci nikakve druge usluge joj nisu potrebne, sta predlazete za to, najpovoljnije, iliti bez troskova odrzavanja? Koje banke da pogledam?
A meni treba racun gde cu da imam ove usluge:
-mesecno bar 5 besplatnih uplata
-ebanking ili mbanking a moze i oba
-karticu sa kojom cu moci da placam online usluge poput aliexpressa (dina, ili master card ili neka slicna)
-sms obavestenja (nije prioritet)
Koja banka bi bila najpovoljnija za mene? Krediti, dozvoljeni minusi itd me ne interesuju.
Mobi banka, osnovni paket 0 din/mesečno (mana transakcije se naplaćuju 50din po transakciji, dobija se samo dina - ne može da se plaća u inostranstvu i na stranim sajtovima)njoj treba samo da joj se uplacuje plata na tom racunu,
A meni treba racun gde cu da imam ove usluge:
-mesecno bar 5 besplatnih uplata
-ebanking ili mbanking a moze i oba
-karticu sa kojom cu moci da placam online usluge poput aliexpressa (dina, ili master card ili neka slicna)
-sms obavestenja (nije prioritet)
Trenutno RF radi automatsku konverziju iz RSD u EUR po kursu od 119.1 RSD/EUR što je malo bolje nego što nude za kupovinu evra u aplikaciji. Ako se troši značajno online (preko 400 eura godišnje), može se na kursu uštedeti sa Visa Vurtuon karticom (50 dinara mesečno, jednokratno se plaća za 3 godine) tako što se uplaćuju evri na bankomatu. 1% naravno ostaje u bilo kojoj kombinaciji i mislim da je odnos cene i kvaliteta solidan za nekoga ko povremeno troši na netu i putuje dva-tri puta godišnje po evropi/mediteranu.Rajfajzen - račun sa osnovnim uslugama 150din/mesečno + 1000din/godišnje VISA vezana za taj račun (mana: provzija na stranim sajtovima i u inostranstvu 1% + nepovoljan kurs RSD/EUR?, vezana za RSD račun) ... ali neograničen broj besplatinih plaćanja u ebankingu. Možda nije loše ako se samo povremeno kupuje nešto preko interneta?
Al za ovo mora da ima i devizni račun, što je još 350 din/mesečno. Zar ne?tako što se uplaćuju evri na bankomatu.
Ko kaže da nije i dalje aktuelna? Kupujem redovno devize na ovaj način. kurs 117.65Mobi banka je takodje imala akciju za ljude koji istovremeno imaju Telenor postpaid gde je davala odlican kurs, ali ta akcija vise nije aktuelna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari