Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači da su te otkačili pričom da češ dobiti bolji modem koji koristi telekom jer oni takve modeme ne koriste...

Oni imaju samo ovaj tc7210, mogu njega da zamene odma'. Sačekaću 1., pa ću videti šta će biti.

Jak im je plan pa treba da ga čuvaju u tajnosti:D:D:D

Bili ljudi iz SN da mi zamene move box, jer sam imao problema. Prijavio sam i modem da zamene, al' mi rece da od 1. Maja zvanicno prelaze u mts/telekom i da ce mozda dobijati njihovu opremu, tako da je bolje da sacekam jer su njihovi modemi mnogo bolji.
Da li to nagovestava ,uvodjenje takozvanih Supernova BOX paketića?

@Alister
Nema šta da se otkriva, ima u dokumentima sve.
Što reče kolega, već su počeli da uzimaju adrese od mts-a.
Samo će od 1. zvanično postati deo mts/telekoma i to je to.
@HDMI Nemam pojma, samo reče da će MOŽDA dobijati opremu iz telekoma.

Ma kakve veze imaju IP adrese ?!...Uvek mi je bila adresa iz Vektor opsega, a od 1 novembra 2020 uvek Supernova !

@Imotep95 na kojoj si lokaciji ?

Bila je i kod mene Kopernikus pa Supernova a sada je mts.

@Alister Tebi da, i meni je neko vreme bila supernova, sad je mts. Evo ako ne veruješ
I meni isto Veljo, možda jer smo komšije(La) 😂

Prilozi

• Screenshot_20210415-113516.jpg
    Screenshot_20210415-113516.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 61
Nemam ništa sa tom žgadijom, ja sam bio u Kopernikusu. Nemam drugu opciju, jedino sbb a to je ista žgadija samo drugi list. Čekam drugi modem jer ovaj pišti kad ide veći protok.

Nemam ništa sa tom žgadijom, ja sam bio u Kopernikusu. Nemam drugu opciju, jedino sbb a to je ista žgadija samo drugi list. Čekam drugi modem jer ovaj pišti kad ide veći protok.
Pošto smo komšije i isti nam je bio provajder(Kopernikus) interesuje me da li su sledeći kanali kod tebe u HD rezoluciji.U pitanju su RTS3,STAR TV,PRVE-LIFE,MAX,FILES,KICK,PLUS,WORLD,REDTV,TRACE SPORT,FIGHT NETWORK,CINESTARTV-COMEDY I FANTASY,VIASAT EXPLORE,VIASAT NATURE?Ima tu još lokalnih kanala koje treba da su HD ali nije bitno....

Javljam večeras kad se vratim kući.

Ne dobijate IP adrese registrovane na MTS nego na Moja Supernova doo sa PTR record-om dynamic-nešto.cpe.sn.co.rs. To što su prenete na Telekom pa je onda on njih pod-dodelio entitetu "Moja Supernova doo" ne znači puno, osim što npr. Speedtest ne zna da čita to pa ih identifikuje kao "mts".

Ipak sam ih zvao .Pošto su mnogo kasno ubacili tu 'novu' programsku šemu.Kanali koji su bili otvoreni a sad zaključani.Kažu razlog zaključivanja kanala da to nije u mom paketu,kao bili su promo do sad .
Inače to za spajanje MTS ,Supernova.Što se koristili 6 meseci ,koristili ste.Mislim na prelazak sa supernove na MTS kao novi korisnici

Trenutno imam exe net i verovatno spadam pod supernovu. Ugovor mi istice juna meseca pa bih presao u mts ako bih mogao da ostvarim 12 meseci pi 1 din. Vidim da se ovde pise da supernova postaje mts. Da li mogu da ostvarim tih 12 meseci po 1 din ako sad predjem na mts optiku? Hvala na odgovoru

To bi verovatno trebao da pitaš ove iz mts...

Telekom Srbija a.d. Beograd je 1.11.2018. godine, zaključenjem ugovora o kupovini i prenosu udela u ukupnom osnovnom kapitalu MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd, postao jedini član ovog privrednog društva, sa 100% učešća u njegovoj vlasničkoj strukturi.

Upravljanje MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd je organizovano kao jednodomno, a korporativni organi su Skupština i direktor.

Promena poslovnog imena u MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd registrovana je kod Agencije za privredne registre dana 4.9.2020. godine.

Takođe, tokom 2020. godine sprovode se statusne promene pripajanja kablovskih operatora kompaniji MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd.
Vreme je da zvanično postane deo.

Trenutno imam exe net i verovatno spadam pod supernovu. Ugovor mi istice juna meseca pa bih presao u mts ako bih mogao da ostvarim 12 meseci pi 1 din. Vidim da se ovde pise da supernova postaje mts. Da li mogu da ostvarim tih 12 meseci po 1 din ako sad predjem na mts optiku? Hvala na odgovoru
Moj prijatelj iz Nisa je ovih dana uzeo MTS optiku za 12m pio dinar. Exe mu istice za mesec-dva tako da sad koristi i jedne i druge. Negde je bio nacuo da akcija vazi do maja meseca ba nije hteo da rizikuje.

Danas su kod mene ulici počeli da postavljaju mrežu.Sa druge strane ,na drugim banderama debeli crni kabal.Montaža firma na kombiju pisalo.Sad za koga postavljaju,neko kaže mts,ne znam i dali je to optika.Bilo bi dobro da je druga firma,onako u septembru ističe ugovor.
Jel zna neko šta se dešava u vezi Telenora ?Priča se da oni kreću sa tim, iznajmljivanje od MTS optiku

Slikaj to na banderi pa ćemo ti reći šta je (a garant je Supernova a ne MTS baš).

Imam ugovor sa exe netom do juna. Nude mi iste uslove kao do sada ako obnovim ugovor na 2 god exe net paket duo 100/40 mbs koji je 2340.+ 2 meseca po 1 din. Da li u toku ugovorne obaveze moze da dodje do drasticnog poskupljenja? Bunime to sto supernovin najmanji duo paket kosta 3000 mesecno.

Može da poskupi usluga u toku trajanja UO. Ali, po zakonu, provajder mora najmanje 30 dana ranije na pogodan način da obavesti korisnike o poskupljenju i tada imaš pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala.

Može da poskupi usluga u toku trajanja UO. Ali, po zakonu, provajder mora najmanje 30 dana ranije na pogodan način da obavesti korisnike o poskupljenju i tada imaš pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala.
ali moras 30 dana unapred da im otkazes ugovor ili da se učlanis u efektivu ako ne poznajes zakon da te ne bi driblali sa plaćanjem otkaznog roka

Imam ugovor sa exe netom do juna. Nude mi iste uslove kao do sada ako obnovim ugovor na 2 god exe net paket duo 100/40 mbs koji je 2340.+ 2 meseca po 1 din. Da li u toku ugovorne obaveze moze da dodje do drasticnog poskupljenja? Bunime to sto supernovin najmanji duo paket kosta 3000 mesecno.
Nude tri meseca po staroj ceni ,bar meni

To im app fora

Raskidam ugovor i za par meseca novi sa 12m po dinar

Sad ima net a gde hoces,imam 2 open mreze,vip 4g,samo opusteno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno