Da li to nagovestava ,uvodjenje takozvanih Supernova BOX paketića?Bili ljudi iz SN da mi zamene move box, jer sam imao problema. Prijavio sam i modem da zamene, al' mi rece da od 1. Maja zvanicno prelaze u mts/telekom i da ce mozda dobijati njihovu opremu, tako da je bolje da sacekam jer su njihovi modemi mnogo bolji.
Pošto smo komšije i isti nam je bio provajder(Kopernikus) interesuje me da li su sledeći kanali kod tebe u HD rezoluciji.U pitanju su RTS3,STAR TV,PRVE-LIFE,MAX,FILES,KICK,PLUS,WORLD,REDTV,TRACE SPORT,FIGHT NETWORK,CINESTARTV-COMEDY I FANTASY,VIASAT EXPLORE,VIASAT NATURE?Ima tu još lokalnih kanala koje treba da su HD ali nije bitno....Nemam ništa sa tom žgadijom, ja sam bio u Kopernikusu. Nemam drugu opciju, jedino sbb a to je ista žgadija samo drugi list. Čekam drugi modem jer ovaj pišti kad ide veći protok.
Vreme je da zvanično postane deo.Telekom Srbija a.d. Beograd je 1.11.2018. godine, zaključenjem ugovora o kupovini i prenosu udela u ukupnom osnovnom kapitalu MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd, postao jedini član ovog privrednog društva, sa 100% učešća u njegovoj vlasničkoj strukturi.
Upravljanje MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd je organizovano kao jednodomno, a korporativni organi su Skupština i direktor.
Promena poslovnog imena u MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd registrovana je kod Agencije za privredne registre dana 4.9.2020. godine.
Takođe, tokom 2020. godine sprovode se statusne promene pripajanja kablovskih operatora kompaniji MOJA SUPERNOVA d.o.o. Beograd.
Ne.A jel proveren info da od 1 maja supernova se utapa u mts?
Moj prijatelj iz Nisa je ovih dana uzeo MTS optiku za 12m pio dinar. Exe mu istice za mesec-dva tako da sad koristi i jedne i druge. Negde je bio nacuo da akcija vazi do maja meseca ba nije hteo da rizikuje.Trenutno imam exe net i verovatno spadam pod supernovu. Ugovor mi istice juna meseca pa bih presao u mts ako bih mogao da ostvarim 12 meseci pi 1 din. Vidim da se ovde pise da supernova postaje mts. Da li mogu da ostvarim tih 12 meseci po 1 din ako sad predjem na mts optiku? Hvala na odgovoru
Slikaću.Slikaj to na banderi pa ćemo ti reći šta je (a garant je Supernova a ne MTS baš).
ali moras 30 dana unapred da im otkazes ugovor ili da se učlanis u efektivu ako ne poznajes zakon da te ne bi driblali sa plaćanjem otkaznog rokaMože da poskupi usluga u toku trajanja UO. Ali, po zakonu, provajder mora najmanje 30 dana ranije na pogodan način da obavesti korisnike o poskupljenju i tada imaš pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala.
Nude tri meseca po staroj ceni ,bar meniImam ugovor sa exe netom do juna. Nude mi iste uslove kao do sada ako obnovim ugovor na 2 god exe net paket duo 100/40 mbs koji je 2340.+ 2 meseca po 1 din. Da li u toku ugovorne obaveze moze da dodje do drasticnog poskupljenja? Bunime to sto supernovin najmanji duo paket kosta 3000 mesecno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari