offline71
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.01.2010
- Poena
- 505
Kadar supernove se već useljava u poslovnu zgradu telekoma,tako da i to nešto govori.A jel proveren info da od 1 maja supernova se utapa u mts?
Kadar supernove se već useljava u poslovnu zgradu telekoma,tako da i to nešto govori.A jel proveren info da od 1 maja supernova se utapa u mts?
Ljudi, to je već rešeno još pre 6 neseci, samo je pitanje dana kada će početi da rade iz jedne poslovnice. Moj komšija radi kao agent na terenu u MTS-u i nudi korisnicima pakete oba operatera. Još u novembru mi je rekao da je MTS preuzeo Supernovu i da se stapaju, a potvrdili su i radnici obe poslovnice pošto sam u tom periodu obnavljao ugovore kod oba operateraNe znam odakle taj trač da Supernova prestaje da postoji i prelazi pod mts brend. Jedino što može da se desi, a i to je teško jeste da izjednače ponudu kanala.
Sigurno ne bi pravili i agresivno gurali "super" novi brend, otvarali ekspoziture, da su znali da će sve stopiti pod mts. Plus njima ovo savršeno odgovara, jer će mnogo lakše prodati recimo samo kablovsku diviziju, nego da sve spoje, pa posle odluče da prodaju.
Veća je verovatnoća da Telenor/A1 kupi Supernovu, nego da je sad uguraju u mts.
Za smart tv ne postoji aplikacija, Arene su u HD rezoluciji i mogu da se gledaju na SBB mrežiKakva je supernova aplikacija za smart tv i android? Jel ima Arene u HD i da li mogu da se gledaju sa drugih mreža?
Dosta dugo koristim ,I veoma lepo radi,govorim o androidu ,veliki izbor Kanala I veoma stabilna aplikacija ,mada zna da ukoci I ona,ali poredeci sa mts go ,nebo I zemlja.Kakva je supernova aplikacija za smart tv i android? Jel ima Arene u HD i da li mogu da se gledaju sa drugih mreža?
Nestao mi tlc sa 285 Kanala ,Zena gleda neke gluposti.Zvao ih kaze prebacen u hd.Jel imate vi ovaj kanal.Inace imam full paket kakve veze I'ma sada hd format.
I dalje je na istom kanalu samo što je sada u HD kvalitetu.Doduše ne znam da li je i ranije bio HD,nisam ga pratio...
Ima već neki period od kad je prebačenoKanal TLC radi u HD verziji. Probaj da preskeniraš listu kanala
Isto tako je kanal ID HD prebačen u SD verziju
Kako to da uradim u podesavanjima nigde ne nalazim.Kanal TLC radi u HD verziji. Probaj da preskeniraš listu kanala
Isto tako je kanal ID HD prebačen u SD verziju
Stb(move)Gledas preko stb-a ilibpreko televizora u kojem imas karticu?
Hvala. Učinilo mi se da sam je video medju LG aplikacijama...Za smart tv ne postoji aplikacija, Arene su u HD rezoluciji i mogu da se gledaju na SBB mreži
Ja sam čuo da ima za LG i Samsung.Za Android TV nemaHvala. Učinilo mi se da sam je video medju LG aplikacijama...
Javi ako uspeš da rešiš problem. Identična stvar mi se dešava, dodatno, kod mene je loš signal u ostalim prostorijama u stanu. Slepci su jednom poslali ekipu, problem nastavio da se dešava, sad neće mi eipu da pošalju. Svaki put kad zovem korisnicki servis, kažu mi da resetujem ruter i da zovem ponovo.Pozdrav ljudi... pre par nedelja sam potpisao ugovor na 24m sa Supernovom (pre toga sam imao mts internet 20/4 i bas zbog nemogucnosti da dobijem vecu brzinu sam zeleo da probam supernovu).Uzeo sam Super Par Plus Move i stvarno, internet kad radi, radi extra!Pogledajte prilog 303852
Tu nastaje problem. Jer mi internet na svakih par sati puca, i Uglavnom ne na dugo, vrati se za nekih 20ak sekundi. A bilo je i slucajeva da mi nije radio po pola dana i da sam nekoliko puta morao da restartujem modem da bi proradio internet uopste...
Zvao sam ih, dolazili su tehnicari; prvi je nesto cackao oko modema i proveravao MAC adresu i rekao da nema pojma sta moze da bude i napravio neki kao zapisnik.
Posle nedelju dana sam ih opet zvao i opet su dosli sutradan, samo ovaj put nisam bio ja kuci, nego moj mladji burazer kome su rekli da "Imamo previse uredjaja nakacenih na internet" ... Glupost, jer dok smo imali MTS skoro da nikad nismo imali pucanja takvih.
Ruter mi je onaj crni Technicolor 7210 ili tako nesto...
Zanima me da li mogu da im kazem da ne dobijam uslugu koju placam i da zelim da raskinem ugovor? Jer mi ugovor sa MTS-s om istice 29. Aprila.. bolji mi je taj 6x sporiji internet nego da se 2 godine patim sa ovim pucanjem...
Hvala
Udji u ruter i idi na opciju event log. Postavi skrinsot sa greskama. Neko ce vec znati da na osnovu toga vidi u cemu je problem.Javi ako uspeš da rešiš problem. Identična stvar mi se dešava, dodatno, kod mene je loš signal u ostalim prostorijama u stanu. Slepci su jednom poslali ekipu, problem nastavio da se dešava, sad neće mi eipu da pošalju. Svaki put kad zovem korisnicki servis, kažu mi da resetujem ruter i da zovem ponovo.
Ja sam čuo da ima za LG i Samsung.Za Android TV nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari