Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2011
- Poena
- 195
Pa od tebe sam to naucio.
Ali zasto da platim porez na zaradu ako nisam prebacivao zaradjen novac na nase kartice?Kad god kako god zaradis duzan si da platis porez na ostvarenu zaradu.
Tvoje pitanje je postoji li nacin da zaradim na kriptu a da drzava nema mogucnosti da to sazna ikada ?
Da, postoji nacin.
Ako gresis ti, onda gresim i ja negde... ni meni alarmi na mobilnoj aplikaciji za CEX ne rade uopste.Kad namestim na CEX-u alarm u smislu kad ETH na primer bude USD 1700 nista se ne desava. Da li negde gresim ili ovo uopste neradi (sto je malo verovatno) 🙂
Stvarno ne razumem.Za pitanje koje postavljas su ti kartice bitne koliko i kiselo mleko.
Sam si sebi odgovorio na pitanjeStvarno ne razumem.
Ne bas tako ,mozes da deponujes eure ili usd na cex , kupis sa njima usdt ili bilo koji novcic koji postoji na cex-u i na binance-u, prebacis na binance , uzmes tamo novic koji zelis.Jel mogu sa karticom na CEX da kupim USDT, prebacim ga na Binance, uzmem tamo novcic koji zelim, njega vratim na CEX i tu a prodam i povucem pare nazad na karticu ?
XRP,XLM,BCHKoja je najpovoljnija valuta za prebacivanje izmedju menjacnica trenutno?
Išao do Intese, oni mi nude VISA electron. Opet, negde pročitah da je Intesa nepoželjna na CEXu a da sa VISAom iz Erste banke sve ide kako treba. Šta činiti, ljudi moji? Ok, smaram ama gori pod nogama...Intesine rade, kako dinarska (Inspire), tako i devizna (Classic).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari