Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kolege cisto ono da se stvari spuste na zemlju... 40x ili 300x nista jednako je nista :p

ako nesto ima cenu tipa 0,00000028 i skoci 300x , ne vredi ti nista ako ih imas par sotina komada . treba ti par stotina hiljada ili milioni takvih sitova da se ponadas da ce skociti toliko. "potencijal" - svi shitovi se nadaju da ce nekako dostic $ po komadu. i naravno po marfijevom zakonu , nikada nece skociti dok se nadas , a skocice odmah cim ih se ratosiljas ...

Čestitam okruglu cifru svima koji slave :) sledeći korak 100k.

Nije dugo trajalo. Ako ne bude snage da se odrzi preko 50K onda nam sledi korekcija. Mislim da ce malo kasnije probiti na svim menjacnicama.

Neka se vrzma tu negde, neće nigde da pobegne. Velika psihološka barijera je preskočena.

Nisam ni hvala stigao da napisem vec je pao. Mislim na novcic. :) Na BitStamp-u 50.6k.

Kako stvari stoje jako brzo cemo probiti 50K.

Edit: cex je probio.
Da se i ja jednom slozim sa tobom :)
Nazalost to za mene nije razlog za slavlje, Sve ovo prebrzo ide i ako se ludnica nastavi znaci da cu morati da bezim ponovo u FIAT .. ( mozda vec krajem nedelje )

Trenutno smo u supljini izmedju nabijenih zona (11K-13.6K) i ATH (19.5K), otuda i nema nekog pritiska na prodaju.

Da li cemo sa ovih 17,7K produziti na 19,5K pa tek onda retest, moguce. Mada mislim da je vreme da se potvrde supporti dole.

13.6K-14K zona ce biti idealna za rebuy kroz 2-3 nedelje. Posle toga osvajamo i gradimo nove support zone iznad ATH vrednosti.

Vidimo se na 50K vrlo brzo. 👋

Viska para ima nenormalno + crypto je ostao u trendu i spreman je za novi talas. 3-4B Market Cap u bullu je skroz izvodljiv, ne i odrziv. Nova vrata za ulaz novca se svakodnevno otvaraju, iako nismo jos ni blizu fomo-a i mainstream ulagaca (prosli bull su krenuli od 5k+, tj tamo negde od septembra i ucetvorostrucili cenu za samo 3-4 meseca).

50K je target za H1 '21. Ne finalni. Ovaj drugi ce na 150K+ vrlo verovatno (peak moze 200k+).

Isto kao i prosli bull, zacrtajte sebi target i prodavajte stepenasto. I pomirite se unapred da peak necete ubosti, kao sto ga ni ja nikad nisam ubo, niti sam se trudio.

Trenutno smo na 7 zelenih weekly i na sirem TF gotovo da nismo imali korekcije koja je jako bitna u ovoj take off fazi. Dosli smo do 500-600$ na ATH i veoma moguce da je to-to od ovog talasa. Mini run altova to i potvrdjuje. Veoma brzo nam sledi hladjenje, jedno 2 nedelje. Pa stagnacija i novi talas.
I tako i bi!!

Prestiz je obazriv sto se vrha tice. Prosli put je mislio da je 7k vrh tako ovih 150k onda deluje realno ako se ide na balon kao 2017.
Recimo da smo na tom putu, problem je sto mi jos uvek nismo lepo testirali 21 weekly ema koja je sada na nekih 25k. Znaci da ima prostora za jedno dobro hladjenje pre nastavka na gore, bukvalno da prepolove. Vec godinu dana nismo imali pravo plasenje, a moglo bi to da se poklopi i sa berzom.

mmarkomarko,
od kada su ova dva posta sa prognozama od forumaša '[SAJ]ber Kurajber' i 'La.Prestige'? Da li su to bile procene za pocetak 2020. godine?

Tri meseca cene su u skoro neprekidnom rastu i sigurno da je morala da se desi mala pauzica od protekla tri dana, samo se bojim da ulagači nestrpljivi za zaradom nepočnu da prodaju i započnu lavinu rušenja cene...
Izvinjavam se. Post SAJ-a je od pre neki dan. Post La.Prestige je iz avgusta 2018 predvidjanje za 2019. Tad smo mi laici mislili da smo na dnu, a onda smo dno nasli pola godine kasnije :D

Da se i ja jednom slozim sa tobom :)
Nazalost to za mene nije razlog za slavlje, Sve ovo prebrzo ide i ako se ludnica nastavi znaci da cu morati da bezim ponovo u FIAT .. ( mozda vec krajem nedelje )
Za sada ne moras da brines, nece cena nigde izgleda ;)
Mada ima lufta da skoci malo preko 50K i da ostane tu neko vreme. Altovi se cekaju i dalje.

Plasio sam se da ne ode na 55-60k ove nedelje da se to desilo bezao bi glavom bez obzira .. Za sad je ok ..

Samo da pojasnim, verujem i dalje u 70-80k BTC, ali ako ode previse brzo gore onda moram da povlacim profit i da prodajem odma, jel imam previse para u Kriptu, a premalo na racunu...

Sve mi se cini da u "Bull marketu" moras da se plasis koliko mozes da izgubis, a u "bear marketu" moras da razmisljas koliko ces da zaradis i da je to neki "kljuc" za uspeh..

I dalje je sve rizicno, i dalje sam na ivici da odem delom u FIAT ali odolevam jos uvek , ako probije 50k verovatno cu popustiti..

Ja sam prešao u FIAT sve na oko 40k, kad je 41 prije toga bio ATH. I onda je došao Elon.
Kao što sam u prošlom valu 2017. bio slabe ruke, hvatao kad krene gore, a prodavao kad krene dole, pa na kraju završio na manje BTC-a. Dok nisam sebi rekao nema prodaje makar na nuli završio, i hodlao 3 godine bez ijedne transakcije :)
Sad se nadam nekoj korekciji, a ako je i ne bude, ok, u pristojnom plusu u USD. A ni kop'o ni oro.

Dok nisam sebi rekao nema prodaje makar na nuli završio, i hodlao 3 godine bez ijedne transakcije :)
To je taj rad!!! :)

Naleteo sam danas na dobar podcast, daju širu sliku na bull i bear ciklus sa analizom. Naravno, sve uzeti sa dozom soli!

• - What are some of the most important trends and data Plan B and Willy Woo are looking at today
  • - What are their thoughts on a mature derivatives market having on the price
  • - Thoughts on the impact of CBDC
  • - Thoughts on the India ban
  • -Impact of Tether
  • -What is Willy’s Go-To chart
  • -Willy’s pricing model vs. Plan B’s
  • -Thoughts on the Lightning Network

BTCETHBCHLTCSOL-17-02-2021-0002h.png

50k je nebitan nivo, sem psihološki. 55k je tehnički bitan, ako tu probije, više ne gledam ništa osim kako optimalno da uzimam profit.

Evo malo spekulacija da osvezimo temu. Na BTC mesecnom chartu vidimo da je stokastik probio granicu od 50 sto se desilo i pocetkom 2016 godine i Bull trend je trajao pune 2 godine. Vodjen tom analogijom, moze se pretpostaviti da ce ovaj bull trend trajati jos 2 godine. E sad sto se tice cene. Ako povucemo Fibb extention onda vidimo da je prvi cilj 30.000 a drugi oko 46.500.
Btw.vodjen tom analizom, obecavam ovde na forumu da cu svoj prvi BTC koji sam platio 20e prodati po ceni od 45.000 :)

Pogledajte prilog 272016
Evo i 2 stvari koje sam predvideo pre skoro 2 godine. Jedno je tacno.A to je da ce kurs da ide na 46.500. Drugo je netacno. Rekao sam da cu da prodam BTC na 45.000. Priznajem slagao sam. Nisam prodao BTC i necu. Mea culpa. Ako mozete ,oprastajte ;)

Bravo bravo

Koji ono bi sajt gde moze da se vidi koliko btc grayscale kupuje i prodajel dnevno?

Evo i 2 stvari koje sam predvideo pre skoro 2 godine. Jedno je tacno.A to je da ce kurs da ide na 46.500. Drugo je netacno. Rekao sam da cu da prodam BTC na 45.000. Priznajem slagao sam. Nisam prodao BTC i necu. Mea culpa. Ako mozete ,oprastajte ;)

Ako si ga držao od kad je bio 20 dolara, ti očigledno nemaš nekih bitnih potreba za novcem, šta te briga i ako krešuje, opet će porasti kasnije. Tako da ne moraš nikad ni da ga prodaš, možeš i da ga držiš čisto kao zalog za crne dane, ne verujem da će se njegova zvezda ugasiti još godinama od sada.
Post automatically merged:

Koji ono bi sajt gde moze da se vidi koliko btc grayscale kupuje i prodajel dnevno?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno