- Učlanjen(a)
- 16.11.2001
- Poena
- 630
Sad je na 0.0145 u odnosu na btc, a u proslom ciklusu je isao do oko 0.2 ako se dobro secam.
Isto tako dolarski je bio skoro 4000$ ako se dobro secam, pa eto ti polazne tacke za dalje racunanje.
Da se i ja jednom slozim sa tobomKako stvari stoje jako brzo cemo probiti 50K.
Edit: cex je probio.
Ovo je za potpis, ali hvalaNisam ni hvala stigao da napisem vec je pao. Mislim na novcic.
Trenutno smo u supljini izmedju nabijenih zona (11K-13.6K) i ATH (19.5K), otuda i nema nekog pritiska na prodaju.
Da li cemo sa ovih 17,7K produziti na 19,5K pa tek onda retest, moguce. Mada mislim da je vreme da se potvrde supporti dole.
13.6K-14K zona ce biti idealna za rebuy kroz 2-3 nedelje. Posle toga osvajamo i gradimo nove support zone iznad ATH vrednosti.
Vidimo se na 50K vrlo brzo. 👋
I tako i bi!!Viska para ima nenormalno + crypto je ostao u trendu i spreman je za novi talas. 3-4B Market Cap u bullu je skroz izvodljiv, ne i odrziv. Nova vrata za ulaz novca se svakodnevno otvaraju, iako nismo jos ni blizu fomo-a i mainstream ulagaca (prosli bull su krenuli od 5k+, tj tamo negde od septembra i ucetvorostrucili cenu za samo 3-4 meseca).
50K je target za H1 '21. Ne finalni. Ovaj drugi ce na 150K+ vrlo verovatno (peak moze 200k+).
Isto kao i prosli bull, zacrtajte sebi target i prodavajte stepenasto. I pomirite se unapred da peak necete ubosti, kao sto ga ni ja nikad nisam ubo, niti sam se trudio.
Trenutno smo na 7 zelenih weekly i na sirem TF gotovo da nismo imali korekcije koja je jako bitna u ovoj take off fazi. Dosli smo do 500-600$ na ATH i veoma moguce da je to-to od ovog talasa. Mini run altova to i potvrdjuje. Veoma brzo nam sledi hladjenje, jedno 2 nedelje. Pa stagnacija i novi talas.
Izvinjavam se. Post SAJ-a je od pre neki dan. Post La.Prestige je iz avgusta 2018 predvidjanje za 2019. Tad smo mi laici mislili da smo na dnu, a onda smo dno nasli pola godine kasnijemmarkomarko,
od kada su ova dva posta sa prognozama od forumaša '[SAJ]ber Kurajber' i 'La.Prestige'? Da li su to bile procene za pocetak 2020. godine?
Tri meseca cene su u skoro neprekidnom rastu i sigurno da je morala da se desi mala pauzica od protekla tri dana, samo se bojim da ulagači nestrpljivi za zaradom nepočnu da prodaju i započnu lavinu rušenja cene...
Za sada ne moras da brines, nece cena nigde izgledaDa se i ja jednom slozim sa tobom
Nazalost to za mene nije razlog za slavlje, Sve ovo prebrzo ide i ako se ludnica nastavi znaci da cu morati da bezim ponovo u FIAT .. ( mozda vec krajem nedelje )
To je taj rad!!!Dok nisam sebi rekao nema prodaje makar na nuli završio, i hodlao 3 godine bez ijedne transakcije![]()
Samo se nadaj.Plasio sam se da ne ode na 55-60k ove nedelje da se to desilo bezao bi glavom bez obzira .. Za sad je ok ..
Prva se korekcija desila po planu. Da vidimo hoce li i druga. Target oko 56000Btw. Dolazimo do otpora na 40_42K. Ovde bi mogla da se desi korekcija
https://www.tradingview.com/x/eQo7clkF/
Zali boze resurse planete koji su utroseni za rad tvog racunara dok si analizirao trziste.
Evo i 2 stvari koje sam predvideo pre skoro 2 godine. Jedno je tacno.A to je da ce kurs da ide na 46.500. Drugo je netacno. Rekao sam da cu da prodam BTC na 45.000. Priznajem slagao sam. Nisam prodao BTC i necu. Mea culpa. Ako mozete ,oprastajteEvo malo spekulacija da osvezimo temu. Na BTC mesecnom chartu vidimo da je stokastik probio granicu od 50 sto se desilo i pocetkom 2016 godine i Bull trend je trajao pune 2 godine. Vodjen tom analogijom, moze se pretpostaviti da ce ovaj bull trend trajati jos 2 godine. E sad sto se tice cene. Ako povucemo Fibb extention onda vidimo da je prvi cilj 30.000 a drugi oko 46.500.
Btw.vodjen tom analizom, obecavam ovde na forumu da cu svoj prvi BTC koji sam platio 20e prodati po ceni od 45.000
Pogledajte prilog 272016
Evo i 2 stvari koje sam predvideo pre skoro 2 godine. Jedno je tacno.A to je da ce kurs da ide na 46.500. Drugo je netacno. Rekao sam da cu da prodam BTC na 45.000. Priznajem slagao sam. Nisam prodao BTC i necu. Mea culpa. Ako mozete ,oprastajte![]()
Koji ono bi sajt gde moze da se vidi koliko btc grayscale kupuje i prodajel dnevno?
Koji ono bi sajt gde moze da se vidi koliko btc grayscale kupuje i prodajel dnevno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari