Kad sam rekao da zlato srebro i platinu otresaju on rece da ne znam koje grafikone gledam. Toliko o njemu....
Vidis ja sam mislio da je zlato palo zbog vakcine, ali sad vidim da je to ipak zbog najave vecih poreza koji po "definiciji" znace i rast ekonomije jel tako ce gevara?
Da, do srede najdalje btc 17k i eth napad na 500, ali ce prvi biti verovatno neuspešan
Sent from my iPhone 11 using Tapatalk
Zasto niko od vas kad je BTC bio 4000 nije to pricao , gde se realno mogao ocekivati visestruki rast ?
Galamite sada kad je 200 dolara od vrha iz januara 2018 ,
Gde ste bili da dajete savete da se kupuje kad su novcici pali na 5% vrednosti od one koje su imali![]()
Btc mi je pogodio prvi target, eth još malo zaostaje :banana:
Srećan Bitkoin svima koji slavearty:cheers
[SAJ]ber Kurajber ma malo je 300 000 , bar do 1 milion ,
E sad da li ti znas da izracunas ukupnu kapitalizaciju koja sad vec iznosi enormnih $314,542,110,498 USD za nesto sto ne donosi profit i generalno nicemu ne sluzi osim za manipulaciju .
Novcici BTC su nekako voljsebno rasporedjeni u rukama nekih osoba koje ocigledno nisu ni svesne sta neka kolicina novca znaci
Zasto je volumen mali ? pa zato sto niko nij lud da daje tesko zaradjen novac u nekom poslu da bi kupio btc za 17000 dolara .
Volumen je mali jer sve manje ljudi veruje u tu pricu da ce to rasti do 100000 .
Postoji neka sumanuta mantra koju svi " lozaci " ponavljaju kako ce sad raketa i kako ce svi da voze Lambo . Na zalost jednom su ljudi naseli 2017 , pa se opekli , sad svi ignorisu tu pricu ,
Tacno je da svi youtuberi i svi twiterasi samo ponavljaju o nekim novim raketama i nenormalnom rastu , ali BTC se muci da 200 dolara ode gore .
Sve u svemu ponovna situacija sa sunovratom nas ceka , samo da li ce krenuti sutra ili za mesec ili dva to cemo videti
Zasto niko od vas kad je BTC bio 4000 nije to pricao , gde se realno mogao ocekivati visestruki rast ?
Galamite sada kad je 200 dolara od vrha iz januara 2018 ,
Gde ste bili da dajete savete da se kupuje kad su novcici pali na 5% vrednosti od one koje su imali![]()
Smejem se ovakvim izjavama jer kad malo prelistam temu iz "starih dana" opali me déjà vu, bukvalno se isto govorilo, isto pricalo. Ljudi nisu verovali kada je BTC bio 100 dollara da moze da skoci na 1000$, bilo je prosto neshvatljivo. Pa ko je lud da ga kupuje na 1000$, jel da? Uff sad da nam je BTC za 1000$, mislim da bi se svi zaleteli u kredite da bi ga za tu cenu uzeli ali voz davno prosao bas kao sto ce nam sada, a pojedinim ispred nosa.
dakle ti sad ulazis sa svezim novcem na 17000 , bravo: sve ulozi i digni kreditpozuri dok je dzabe , 17000 je odlicna cena za ulazak , kako kaze sajber kurajber ide to na 300 000 vrlo brzo , i ukupna kapitalizacija BTC bice veca od 6000 milijardi dolara a svi koji sad udju vozice lamborginije
ja razmisljam i da usdt sav prebacim u gotovinu da mi ne stoji na novcaniku ,
Opet to je samo moj stav i svako treba da radi sta misli da je najbolje za njega , ja licno nikome ne savetujem niti da prodaje niti da kupuje , svako je sam svoj gazda
Vidi se da baš ne pratiš Dash. Trenutno se vrlo malo troši na marketing. Najveći deo budžeta ide na razvoj i ulaganje u outreach projekte.dash - minus -zaradi 3$ a placa struju 4$ iako je skocio 30% zadnjih 7dana (gde je tu vajda?) sto je nekih 10-12 000$ u minus na godisnjem nivou (sadomazo*). zakljucak ekipa se stisla rade samo marketing i isisavaju $ iz projekta , a mineri prepusteni .
Smejem se ovakvim izjavama jer kad malo prelistam temu iz "starih dana" opali me déjà vu, bukvalno se isto govorilo, isto pricalo. Ljudi nisu verovali kada je BTC bio 100 dollara da moze da skoci na 1000$, bilo je prosto neshvatljivo. Pa ko je lud da ga kupuje na 1000$, jel da? Uff sad da nam je BTC za 1000$, mislim da bi se svi zaleteli u kredite da bi ga za tu cenu uzeli ali voz davno prosao bas kao sto ce nam sada, a pojedinim ispred nosa.
Vidi se da baš ne pratiš Dash. Trenutno se vrlo malo troši na marketing. Najveći deo budžeta ide na razvoj i ulaganje u outreach projekte.
Miner-i nisu uopšte toliko bitni za Dash, jer je otporan na 51% napade. Trenutno ima preveliki hash rate za isplativost, to je istina, ali uglavnom zato što su ljudi ranije pokupovali miner-e, pa ih sada drže upaljene dok mogu i čekaju rast cene. Ispeglaće se to vremenom, kada se izjednači ponuda i tražnja.
Trenutno je mnogo isplativije stake-ovati Dash na nekom od servisa koji to omogućavaju ili učestvovati u shared Dash masternode-u.
Lep run prethodnih mesec dana.
Dajte mu sad malo vremena da se korektuje i ohladi, kako bi nastavili gde smo stali.
$11600
$13600
Posle toga je cistina i otpor zesci krece tek na 19-20k (ex ATH).
Ali on (koliko sam ja video) vec dvaput kuca poveliki post, i obrise mu.![]()
Nadamo se daljim instrukcijama u nekom trenutku!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari