Budi se možda zbog Spark airdropa. @vlada_o je otvorio temu o njemu.Vidim da se i xrp polako budi, dugo nije skakao, dal ce dobaciti 0.3$?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Sutra se zavrsava UNI farming, pri cemu ce se osloboditi 1.1 milijarda USD u ETH, tako da ce verovatno ETH da dump-uje u toku dana, sto ce biti odlicno za kupovinu.
Zanimljivo je da ETH-u sad bas i nije neka cena. Ovih dana nije skakao, verovatno se i ceka damp.
Cekaj, sad ce da vicu "mora korekcija"... Mislim, jednom mora. Vicu od 12k , pa ce da pogode , ako ne na 14 ili 16, pogodice na 20k ... ili 50k, nema veze. Mora korekcija.Danas niko nista ne komentarise? Ako, samo uzivajte![]()
Što si zločast? Jel bi bio srećniji da niko ništa ne piše? Tj da svi viču isto?Cekaj, sad ce da vicu "mora korekcija"... Mislim, jednom mora. Vicu od 12k , pa ce da pogode , ako ne na 14 ili 16, pogodice na 20k ... ili 50k, nema veze. Mora korekcija.
Da, ja uzivam. Za sad.
Sutra se zavrsava UNI farming, pri cemu ce se osloboditi 1.1 milijarda USD u ETH, tako da ce verovatno ETH da dump-uje u toku dana, sto ce biti odlicno za kupovinu.
I Dash je lepo skocio danas, ne da da ga LTC pretekne
I tako, "najveca 2 razocarenja" na forumu novcici s najvise potencijala. Ja bih tu opet izabrao LTC ali Dash je vise manji isti, padne nevidjeno, umrtvi se i kad krene nema stajanja. To smo videli 2017-te.
Ja sam u dolarima danima, razmisljao da uletim u neki coin, razmatrao sam ltc i xrp?
Cekaj, sad ce da vicu "mora korekcija"... Mislim, jednom mora. Vicu od 12k , pa ce da pogode , ako ne na 14 ili 16, pogodice na 20k ... ili 50k, nema veze. Mora korekcija.
Da, ja uzivam. Za sad.
Stvarno ne razumem sta si hteo da mi kazes. Ali da, korekcija sledecih godinu dana pa posle pad i krvarenje. Ja se za ovu sicu ne radujem, pomesao si me s nekim. Kad skoci jos 7x pocece pomalo da me greje ali ni tada se necu radovati.I kako tako? :vomit:
Ti kao da imas 300000 LTCa pa su ti drugi coini bez likvidnosti off limits, pa ti je izbor izmedju top 20 altova i radovanje kad LTC ili Dash skoce 10%. A ni to nema smisla jer gubi vrednost prema BTCu konstantno. To da ce da "opali" kad bude vreme, hoce, pametni ce da preliju TADA, ali ti ga holdujes.
Pogledaj year chart u dolaru, a onda pogledaj u satoshiju. Ovo je korekcija, ali na gore :wave:, i onda nastavak na dole.
SPX je jurnuo gore, ali je žestoko odbijen od trendline. Što opet ne mora obavezno ništa da znači, nafta je skočila jako, a zlato palo, definitivni znak da svi očekuju rast ekonomije pod čika Bajdenom. I BTC bi danas skočio da već ranije nije uleteo u ovu parabolu, sad više nema gasa za još gore. Ja sam dodao još malo altova za svaki slučaj, ali ostajem bearish i držim barut suv. S obzirom da mu je stranka na izborima prošla mnogo bolje nego on sam, jasno je da je Donald Duck za njih postao liability, ali se ipak drže uz njega, možda iz straha da svašta ne napravi dok je još na vlasti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari