Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bi se slozio sa vama, meni ovo delije na ozbiljnu korekciju cene ( da ne bude zablude verujem da smo i dalje u bull marketu ), da li ce to biti korekcija na 15 500, 15 000 ili 14 000 ne znam ali svakako ocekujem neku korekciju pre nego sto nastavimo na gore .

P.S. Kad se ljudi po ovoj temi krenu brinuti i govoriti da je sve propalo onda ce verovatno da opali gore :)

Poslednja izmena:
Ovakvi mini dumpovi od 4-5 do 10% su uobičajeni vikendom, jer je volume dosta slabiji, pa ga koriste uglavnom leverage menjačnice za likvidiranje jačih pozicija ( preko 10x ), tako da ovo od jutros ne bih uopšte shvatio kao neku opasnost po cenu.
Ali dobro, svako ima neku svoju strategiju, i lepo je čuti / pročitati ponovo neke konkretnije prognoze o ceni, a ne gubiti vreme na čitanje o prepucavanju ili o izborima itd :) Mada bi bilo još bolje ako bi malo potkrepili svoje objave zašto ste bearish?!

edit:

Iskreno, ja stvarno ne znam šta je bearish? ili je samo potrebno pogledati veći tf

Poslednja izmena:
Koliko ja mogu da vidim, na 4h TF je izgubio uptrend koji je trajao poslednjih 7 dana. Ali kad se malo odzumira vidi se da konstantno pravi HL na 1D TF jos od 7 oktobra. Sve dok ne izgubimo 15270, u uptrendu smo.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Vidim da se i xrp polako budi, dugo nije skakao, dal ce dobaciti 0.3$?

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

moguce je dolarski je jako blizu, obicno nedeljom navecer bude zelenila, pa u slucaju da malo skoci BTC onda je i XRP tu na 0.3$

Svi se nadaju da nije to sto jeste i malo ko je spreman za to sto dolazi[emoji28]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ja sam u dolarima danima, razmisljao da uletim u neki coin, razmatrao sam ltc i xrp?

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

I jesi smislio na kraju? Izmedju ta dva ja nemam nikakvo dvoumljenje. Da se ne lazemo, opalice i jedan i drugi. Jedino sto si zeznuo je sto nisi usao ranije. S druge strane, racunaj kolika ce cena biti za mesec, za 6 meseci...

Bice toga ovih dana jos. Kad probije ATH onda tek postaje zanimljivo kad krene da se hajpuje ;)
Opet cemo imati najezdu novih ljudi ovde.

Sutra se zavrsava UNI farming, pri cemu ce se osloboditi 1.1 milijarda USD u ETH, tako da ce verovatno ETH da dump-uje u toku dana, sto ce biti odlicno za kupovinu.

I Dash je lepo skocio danas, ne da da ga LTC pretekne :D
I tako, "najveca 2 razocarenja" na forumu novcici s najvise potencijala. Ja bih tu opet izabrao LTC ali Dash je vise manji isti, padne nevidjeno, umrtvi se i kad krene nema stajanja. To smo videli 2017-te.

Cekaj, sad ce da vicu "mora korekcija"... Mislim, jednom mora. Vicu od 12k , pa ce da pogode , ako ne na 14 ili 16, pogodice na 20k ... ili 50k, nema veze. Mora korekcija. :D
Da, ja uzivam. Za sad.
Što si zločast? Jel bi bio srećniji da niko ništa ne piše? Tj da svi viču isto?

Sutra se zavrsava UNI farming, pri cemu ce se osloboditi 1.1 milijarda USD u ETH, tako da ce verovatno ETH da dump-uje u toku dana, sto ce biti odlicno za kupovinu.

Cisto sumnjam da ce ista da se desi... ljudi ce samo da odrade claim uni-a i da ostave sredstva na pool-ovima za dalji stake.. ko hoce da proda moze i sada da proda, ne mora da ceka sutra...

To se vec i desilo. Ljudi ocekuju taj damp pa su neki odradili ranije i cekaju jeftinije. Kad se novcici oslobode videcemo gde ce. Ako ne bude dampa skocice cena sigurno. Videcemo na kraju. Nije to mnogo ni bitno.

Tapatalk from Poco loco

I Dash je lepo skocio danas, ne da da ga LTC pretekne :D
I tako, "najveca 2 razocarenja" na forumu novcici s najvise potencijala. Ja bih tu opet izabrao LTC ali Dash je vise manji isti, padne nevidjeno, umrtvi se i kad krene nema stajanja. To smo videli 2017-te.

I kako tako? :vomit:

Ti kao da imas 300000 LTCa pa su ti drugi coini bez likvidnosti off limits, pa ti je izbor izmedju top 20 altova i radovanje kad LTC ili Dash skoce 10%. A ni to nema smisla jer gubi vrednost prema BTCu konstantno. To da ce da "opali" kad bude vreme, hoce, pametni ce da preliju TADA, ali ti ga holdujes.

Pogledaj year chart u dolaru, a onda pogledaj u satoshiju. Ovo je korekcija, ali na gore :wave:, i onda nastavak na dole.

Ja sam u dolarima danima, razmisljao da uletim u neki coin, razmatrao sam ltc i xrp?

Da si koliko juče rekao da razmišljaš da uđeš u altove rekao bih ti da je pametno, danas već ne znam, BTC.D je probio trendline, sad je sve lutrija.

XRP već godinama beleži sve niži high svaki put kad se malo digne. Što reče jedan poznati trejder, taj novčić će padati dok god ima dna. Mada ko zna, Ripple je sad ogromni biznis.

LTC je tek njesta neviđeno, prvi i nikad nadmašeni shitcoin. Imam ga zbog PayPal ložana (kao da PP vode maloumni koji ne znaju da kupe kripto pre nego što najave uslugu, lol) i ne mogu da dočekam da cena još malo skoči, pa da ga prodam i operem ruke. Od same ideje da mi je u wallet-u mi je neprijatno.

Najsigurnije možda ETH? Ne znam stvarno. Bilo kako bilo, ako BTC ostane gore, biće alt sezone, a ako se skrši, biće mnogo jeftinih altova. Dobro kako god da obrneš.

Poslednja izmena:
Cekaj, sad ce da vicu "mora korekcija"... Mislim, jednom mora. Vicu od 12k , pa ce da pogode , ako ne na 14 ili 16, pogodice na 20k ... ili 50k, nema veze. Mora korekcija. :D
Da, ja uzivam. Za sad.

Pa mora korekcija :) Jedino je pitanje kad ( ja sam prvi rekao da necu da ju "gadjam" jel ne umem ).

2017 smo imali korekcije od 30-40% sa 5k na 3k i sa 3k na 1.8k i slicno.

Mislim mogu ovako da se nalupetam i kazem da ce BTC prvo da se priblizi ili dotakne 20k pa ce onda da bude korekcija na 15k pre nego nastavi rast ( ali kao sto rekoh to je cisto lupetanje ).

Ono sto je takodje interesantno pre mesec dana smo svi pricali "nema ATH do nove godine", kako stvari stoje za sad mozda ga dobijemo i pre prvog decembra :)

Stvari su pocele ubrzano da se odvijaju vise nema da BTC sedi na plus minus par procenata mesecima kao sto je bilo u junu ove godine.

Sedimo Uzivamo i pratimo situaciju .

Poslednja izmena:
I kako tako? :vomit:

Ti kao da imas 300000 LTCa pa su ti drugi coini bez likvidnosti off limits, pa ti je izbor izmedju top 20 altova i radovanje kad LTC ili Dash skoce 10%. A ni to nema smisla jer gubi vrednost prema BTCu konstantno. To da ce da "opali" kad bude vreme, hoce, pametni ce da preliju TADA, ali ti ga holdujes.

Pogledaj year chart u dolaru, a onda pogledaj u satoshiju. Ovo je korekcija, ali na gore :wave:, i onda nastavak na dole.
Stvarno ne razumem sta si hteo da mi kazes. Ali da, korekcija sledecih godinu dana pa posle pad i krvarenje. Ja se za ovu sicu ne radujem, pomesao si me s nekim. Kad skoci jos 7x pocece pomalo da me greje ali ni tada se necu radovati.
Samo sam se nadovezao na postove od pre neki dan kako su ltc i dash najveca razocarenja. Za nekoga jesu, za nekoga su puni potencijala.

Tapatalk from Poco loco

SPX je jurnuo gore, ali je žestoko odbijen od trendline. Što opet ne mora obavezno ništa da znači, nafta je skočila jako, a zlato palo, definitivni znak da svi očekuju rast ekonomije pod čika Bajdenom. I BTC bi danas skočio da već ranije nije uleteo u ovu parabolu, sad više nema gasa za još gore. Ja sam dodao još malo altova za svaki slučaj, ali ostajem bearish i držim barut suv. S obzirom da mu je stranka na izborima prošla mnogo bolje nego on sam, jasno je da je Donald Duck za njih postao liability, ali se ipak drže uz njega, možda iz straha da svašta ne napravi dok je još na vlasti.

A kako ce da utice Green New Deal i stancanje skoro 2 triliona $ za isti na BTC, posto vidim da si mnogo strucan pa me zanima tvoje misljenje?

Vidis ja sam mislio da je zlato palo zbog vakcine, ali sad vidim da je to ipak zbog najave vecih poreza koji po "definiciji" znace i rast ekonomije jel tako ce gevara?

Ajde što je Saj pošandrcao, nego su i svi jutuberi, ne možeš naći više video na temu bez pet uzvičnika u nazivu. Tehnički gledano, rally izgleda prilično loše, do duše balon i ne može drugačije da izgleda, ali i za BTC pojmove ovaj je nezdrav. Iako bi hronološki trebalo da smo tek u početku, nigde ni jedne ljudske korekcije da proveri 21 DMA, ovo pre liči na završni šiljak. Overbought skoro neprekidno već mesec dana. Volume slab. MACD kad god krene da se preokrene, nove kupovine mu ne daju, botovi verovatno. Nema ovo noge, psihologija ga drži u vazduhu. Na žalost, ja ovakva ludila ne znam da trejdujem. Meni je bilo lepo dok je BTC pratio berzu.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    62.1 KB · Pregleda: 164
Poslednja izmena:
Takodje, prosto nesposoban sam da procenim sta i kako.
Odlucio sam da ostanem u LTC-u u koji sam usao dok ne dodjemo do neke ozbiljne cifre.
Neka pada neka bude korekcija necu da budem alav sa short-om i da rizikujem da ispadnem iz voza na duze staze :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno