teslatesla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.01.2011
- Poena
- 195
Nisam dublje istraživao, prvo što mi pada na pamet je da pokušava da se reši 'sharding' problem... tj. problem skalabilnosti.Koja je fora da btc i bch imaju toliki broj commitova?
Nisam dublje istraživao, prvo što mi pada na pamet je da pokušava da se reši 'sharding' problem... tj. problem skalabilnosti.Koja je fora da btc i bch imaju toliki broj commitova?
Sada je bolje.😀Eto, cisto malo da napisem i drugu stranu medalje, pa nekom ce mozda koristiti. Opet, u odnosu na tebe ja sam totalni novajlija ovde pa neka stoji i taj disclaimer....😉
Apsolutno kapiram sta pricas i postujem suprotno misljenje. Na toj listi su novcici za koje u zivotu nisam cuo pa to ne znaci nista.Izvini Saj. Iskreno postujem sto si na ovom forumu mozda i najduze od svih i cenim tvoje misljenje zbog toga. Medjutim, stvarno mislim da previse shillujes LTC i da donekle neiskusnim clanovima ulivas nerealnu nadu u taj projekat.
Sto se razvoja tice ovaj sajt prati broj GitHub commit-a za svaki novcic, https://www.cryptomiso.com/
Noviji projekti i novije valute su u prethodnih godinu dana imale po 2-3000 komita (vodi link, npr). Bitcoin takodje.
Litecoin je u prethodnih godinu dana imao 4 komita! CETIRI! Nalazi se na 171. mestu!
Naravno nije ovo jedino merilo, i ne zavisi vrednost kriptovalute samo od tehnologije i razvoja koju ona donosi. Medjutim razvoj LTC-a vec godinama stagnira. Puno zivi od stare slave i starih clanova koji ga promovisu.
To se sve ogleda i u njegovoj ceni, i realno kaska za ETH ili za drugim novijim i aktivnijim novcicima u ovoj Alt sezoni.
Mozda ce LTC i skociti jos 10x kao sto predvidjas. Ali ako se to desi, ETH i Link i ADA i Dot ce skociti onda bar jos 15 ili 20x. Da ne pricamo o manjim novcicima, ali to je vec donekle i kocka koji ce skociti a koji nece.
Eto, cisto malo da napisem i drugu stranu medalje, pa nekom ce mozda koristiti. Opet, u odnosu na tebe ja sam totalni novajlija ovde pa neka stoji i taj disclaimer....
Sva sreca imas dveRastu i rasce drugi brze al LTC je zicer od pocetka. Ja mogu da stavim ruku u vatru da ce dostici najmanje 500$ ove godine, realno je 1000$ pa i vise al to vec ne mogu da garantujem.
Sta, po tebi ni 500 nije realno?Sva sreca imas dve![]()
Nije još sto posto sigurno, verovatno će da ide dole ali možda će da ode i gore
Molim te ne pisi kojekakve gluposti, nije samo imas tastaturu pa mati. Jel ti gledas nesto ili samo da se lupa kontra ostalim clanovima.Dzabe ltc-u i 2000 po novcicu ako su svi ostali otisli 2,3,4 ili vise puta vise od njega
Nisi ni malo glup, samo nisi imao kockarske sreće. Imao si 100% profita, svaka čast.Ja sam bao prodao na x2.
Nagradno pitanje da li sam ja glup
Morbius@ Nisi ni svestan koliko gresis. Ti se vecito drzis nekih grafikona i indikatora koji za sadasnji perion nikako ne vazi.
To mozes da gledas kad je market mirniji, ali ne kada sve divlja i vidimo svakodnevno skokove preko 100%. Isto tako niti jedan indikator ti nikada nece pokazati da neki novcic ide 100% za dan... tako da ostavi se toga dok market divlja.
Korekcija ce biti mislim da je jos uvek rano. To mozemo ocekivati kada u par dana vidimo apsolutno divljanje svega na marketu, i kad se i sam zapitas dokle ovo ide, znaci da je vreme za islaz ako nemas odredjen cilj, (vremenski i finansijski).
Sinosnji pad je samo pokazatelj da smo i dalje na dobrom putu prema tome opusti se i uzivaj te tvoje 200/h kroz klisuru jos nismo ni bizu toga.
Poslednjih godina u svetu učestalo je napajane proizvođača-rudara KRIPTO VALUTA DIREKTNO IZ VLASTITIH MHE. U agenciji prodajem mikrohidro elektranu od 125 KW/h i došao sam na ideju da ju ponudim rudarima . Jednostavno 9 meseci na godinu imaju skoro puni kapacitet na sat i na mrežu prodaju višak/i to uz subvenciju/ ili prodaju drugim rudarima ....Hidroelektrana je legalna, nova s dozvolama tj preduzeće i nema u lokalu nikakvih problema i još ima dozvolu na placevima za oko 200 m2 prostora taman za neku fabriku farmu za rudarenje . Sve to na 150 km od Beograda u sjanoj prirodi . Nije lažna vest detalji na privat. cena cca 450k € . Pa ko voli nek izvoli u prvu mining farmu u Srbiji KAPACITETA KOLIKO 70-80 rigova koji kopaju na sat i troše svoju struju . Cena je otprilike koliko koštaju ti rigovi a ipak elektrana traje duže od jednu dve sezone kartica .... Poz kopači od Real estate relatoraNaravno, pow je smece, zato se rodila cijela jedna nova industrija sa asic proizvodjacima/ mining farmama, rudarenje na obnovljivim izvorima energije, ukrajina pravi nuklearnu elektranu zbog pow itd.
Saj, a i ostali, dokle cenis da ce dominance pasti u ovom krugu?jos 10x je minimum koji sam racunao. Nije iskljuceno da ce drugi neki skociti jos 100x. Ko hoce nek izvoli, ja sam u onome sto mi je delovalo rock solid pre 6-12 meseci.
Nasao post! Dokle li ce sada padati dominance?To su vec puste zelje.
LTC tesko da ce ispod $10. Ja ga cekam izmedju $10-15 za long term run
ETH - $80-100
DASH - $40-60
XRP - $0.05
Bitcoin racunam $2500-3000 zonu kao dobar entry.
I to nece u Septembru ili Oktobru, nego negde izmedju Decembra i Aprila.
Sada polako uzimam altove za neki short term run. BTC dominacija 54%, morace malo korekcije pre nego sto ode na 65%+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari