Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LTC nece opaliti. Ni nocas, ni bilo kada.
Novcic ciji kreator je napravio bezobziran pull the rug out, najgori damping ground shit koji vise ne raguje ni na Gray scale kupovinu,, ciji hodleri se nadaju jos jedino u mimble wimble (o kome se poslednja konkretna vest cula u septembru prosle godine i koji je vec odavno implementiran kroz Green i Beam projekte pa plagiranje ideje od strane mrtvog LTC-a nece podici vrednost doticnom ni za cent) itd itd

To da opali? Nece.
Amin.
Ako si nam otvorio oči 😂

Novcic ciji kreator je napravio bezobziran pull the rug out, najgori damping ground shit koji vise ne raguje ni na Gray scale kupovinu,, ciji hodleri se nadaju jos jedino u mimble wimble (o kome se poslednja konkretna vest cula u septembru prosle godine i koji je vec odavno implementiran kroz Green i Beam projekte pa plagiranje ideje od strane mrtvog LTC-a nece podici vrednost doticnom ni za cent) itd itd

To da opali? Nece.
Auu, stvarno vidi da je Grayscale kupio poveliko, a cena se jedva malo mrdnula.

Ali generalno mislim da ipak nisi u pravu. Malo sam gledao i poredio cene različitih novčića koje imam i drugih o kojima razmišljao i došao sam do zaključka da zapravo i nije posebno bitno šta imaš. Ja sam se zanosio da će ovaj put dobri projekti odneti kajmak, ali istina je da se ponavlja situacija iz prošle alt sezone, prvo pumpaju najbolji projekti (moji :)), onda slabiji, na kraju pumpa i totalno smeće, tipa LTC. Tako da ljudi treba da se opuste, i njihov omiljeni novčić koji nikako da krene će napraviti profit u nekom momentu.

Tako da krenuće i LTC pri kraju, sa tim njegovim mambo-džambo, čili-vili, pera-ždera ili kako se već zove.

To da opali? Nece.
Nadam se da gresis samo zbog SAJ-ja koji je zasluzio da ode u penziju ( a pratim oveka na ovom forumu jos kad je BTC otisao na 1000$ 2013-ta je bila ako se ne varam ) i dosta mi je znacio nejgov optimizam ... ...

Kupovao sam LTC pre ~godinu -dve dana ... Na jesen sam sve prodao kad sam video da je bolje drzati taj novac u ETH-u i nekim durgim novcicma ( kao sto sam prodao i NEO I ZEC i jos neke tada ) ...

Mozda opali ali on bi trebalo da opali 4-6x da nadoknadi celu *******ciju koju je imao tokom celog ciklusa (zasto bi se nervirao sest meseci kad mogu da uzivam lepo i gledam kako mi portfoio raste konstantno ) ..

Pogledajte samo 365 days change ovde https://bitcoinwisdom.io/

Ne kazem da osobe koje holduju LTC nece zaraditi, ali zasto drzati LTC kad se moze drati naprimer ETH ili LINK koji su odradili mnogo bolji posao ..

Poslednja izmena:
Mislim da nisi kvalifikovan da govoris ko sta zasluzuje ako ne znas da odgovoris coveku na pitanje na kom chartu gledas 20MA 🤫

ETH i ADA su mnogo bolje odradili from bear to bull etapu, s tim sto je ADA bila prakticno mrtva 3 godine i izgubila 2x vise vrijednosti od Ltc i Etha.
Treba vec sad poceti praviti plan odvajanja kesha za kupovine 2022-2023, kad opet potonu 20-50x

Mislim da nisi kvalifikovan da govoris ko sta zasluzuje ako ne znas da odgovoris coveku na pitanje na kom chartu gledas 20MA 🤫
Jel me zezas ili si ozbiljan ? odes na google ukucas "how to find 20 day moving average on tradingview" kliknes na video i otvoris prvi rezultat ( predpostavljam da mislis na 20Dday Moving Average a ne 20Week Moving Average)

Dobijes ovo

Odgledas 10 minuta vidis da nije to ste trazi i odes na drugi link

I tamo dobijes rezultat kako dodati indikator na grafik.

Meni je trebalo dosta nerviranja da provalim sta je sta tamo .. I da skapiram kako im ceo sajt funkcionise ali mislim da se svako moze snaci teroijska/nuklearna fizika, ali mora da se odovoji ~20-30 minuta nerviranja ...

Da objasnim -> stvarno ne umem, ali ljudi valjda umemo svi da googlamo ..

Dobro ljudi, mozemo valjda bez provokacija.
LTC ce opaliti i tu nema nikakve sumnje, naivan je svako ko misli da nece. Dali je moglo bolje od LTC-a u ovom trenutku? Apsolutno. Medju prvima je krenuo ali je stao, imali su i koje kakvi sitovi veci skok ali nije to previse ni bitno. Svako se u svoga konja usda i svako nek se svoga konja drzi.
LTC je krenuo da veceras napadne 200 kinti i sve mi se cini da ce uspeti veceras.

Trudim se da ne prozivam ( ako sam prozivao izvinjavam se ) nadam se da da drzim svoju tastaturu pod kontrolom kad sam na forumu ( pogotovo jel sam zasluzio perma-ban bar jednom do sad, ali moderatori nisu bili previse ostri :) )

Srecno sa LTC-om, Zelim vam dobar skok u narednih par dana :) Vidim da je dobro krenuo ako probije 200$ onda 250$ i/ili novi ATH nije iskljucen, hteo sam samo reci da meni ne prija da drizm novac u LTC-u kad postoje drugi novcici koji se mnogo bolje krecu od njega .

Jel me zezas ili si ozbiljan ? odes na google ukucas "how to find 20 day moving average on tradingview" kliknes na video i otvoris prvi rezultat ( predpostavljam da mislis na 20Dday Moving Average a ne 20Week Moving Average)

Dobijes ovo

Meni je trebalo dosta nerviranja da provalim sta je sta tamo .. I da skapiram kako im ceo sajt funkcionise ali mislim da se svako moze snaci teroijska/nuklearna fizika, ali mora da se odovoji ~20-30 minuta nerviranja ...

Mislim da su mislili na koji timeframe koristis. 1 dan, 4 sata, mesec...

Dobijes ovo

Druze pusti njega, ja sam te pitao na kom chartu, 4H? Znaci samo vremensku oznaku da li 1D, 4H ili 1H. Jer meni na 1H i 4H 20MA ima drugaciju poziciju u cijeni, bitno drugaciju kad se trazi ulaz

Dobro ljudi, mozemo valjda bez provokacija.
LTC ce opaliti i tu nema nikakve sumnje, naivan je svako ko misli da nece. Dali je moglo bolje od LTC-a u ovom trenutku? Apsolutno. Medju prvima je krenuo ali je stao, imali su i koje kakvi sitovi veci skok ali nije to previse ni bitno. Svako se u svoga konja usda i svako nek se svoga konja drzi.
LTC je krenuo da veceras napadne 200 kinti i sve mi se cini da ce uspeti veceras.
3x se odbijao od 190-195, imam osjecaj ako ne stavim sell da ce i od 200 da se odbije sad, dok ako prodam eto ga sutra vece na 240(0.005)

Aaa to di
Druze pusti njega, ja sam te pitao na kom chartu, 4H? Znaci samo vremensku oznaku da li 1D, 4H ili 1H. Jer meni na 1H i 4H 20MA ima drugaciju poziciju u cijeni, bitno drugaciju kad se trazi ulaz
Daily chart Gledam 1D obicno pravim odluke o tome sta raditi najvise jednom dnevno ( a u preko 90% slucajeva samo potrvdim strategiju koju imam i na koju se odlucim jednom u par meseci ili par nedelja ) ...

Zadnji put kad sam kupovao i pravio strategiju bilo bio je ovako 70% svega u BTC-u a ostalo po 10% u LINK - ADA - DOT podjednako rasporedjeno kad je ADA otisla skoro 100% prebacio sam sve u druga dva ...

Cim oni skoce vracam se u BTC i onda ili kupujem ETH ili ostajem u BTC-u.

Ako ETH ode za par dana na 1900-1950$ velika je verovatnoca da cu prodati sav BTC ( pod uslovom da taj isti BTC ne krene mnogo gore ) i otici u ETH.

Inace nisam dobar trajder -> da jesam ne bi drzao vecinu u Bitcoin-u, nego je sad situacija takva da sve zivo skace po 50-100% svakih sedam dana nece to jos dugo trajati ali probam da uhvatim sta se moze uhvatiti ..

LTC je probio 0.0042 i bori se na 199.xx na vecini menjacnica. Tu je i najveci otpor, posle je otvoren put. Ako jedna probije sve su sanse da ce i ostale. Stojicki se drzi na ovoj cifri i nema odbitka vec neko vreme, izgleda da ce da probije.

Stoji 1,3mil sell na 200$ na binance

Cim stoji toliki sell znaci da se drzi poslednja linija otpora i da se kupuje apsolutno sve ispod toga. Bukvalno samo cekam koja ce prva da probije i da se zidovi povuku.
Cak je i Poloniex na 200 okruglo. Samo je pitanje trenutka. Odavno nije bilo ovako zabavno :d

Edit: I probio je! Bas je bilo napeto :D

Ima dosta novcica koji su fino skocili. Ocigledno ce biti alt vikend. Mislim da ni LTC ovde ne bi trebao da stane ali nije iskljuceno ni da se saceka ponedeljak i BTC opet da opali.

Za sad je zaglavio na 201-202, ajd da ga vidimo na 210-220 pa da onda pricamo dalje ...

Bilo bi lepo da ode na 250 tokom vikenda, upravo sam protivno svim svojim principima YOLO-ovao jedan deo BTC-a u LTC, nek ide zivot ...

P.S. Povlacenje ulozenog pre ~mesec dana je bila naj pametnija odluka sad mogu da radim sta ocu i da uzivam u ovom "kockanju" + da umisljam da sam neki dobar trejder ..

Videcemo ujutru kako stojimo laku noc ;)

Ima dosta novcica koji su fino skocili. Ocigledno ce biti alt vikend. Mislim da ni LTC ovde ne bi trebao da stane ali nije iskljuceno ni da se saceka ponedeljak i BTC opet da opali
Sad je pitanje na koliko prodati i da li u usdt ili btc....zasto ocekujes skok BTC u ponedeljak?
I ako opali jace BTC zar nece obaliti malo altove?

LTC/BTC trenutno na najnizem nivou ikada, ili barem otkad ja pratim. Avg buy mi je 0.00371 , nastavicu sa kupovinom ako jos padne. Takodje chainlink je danas jedva mrdnuo. Veoma lepa prilika da se umnozi kolicina btc-a kroz altove.

Prosao mi sell order LTC/BTC na 0.00419. Svestan sam da moze da dogura i vise ali sam zadovoljan profitom od 13%. 😅

Imam nekih masnih vreca ICX,ADA,IOTA dal treba cekati jos ili rasprodati?
Nekih par Monera hodlujem od proslog bull-a , sve cu da pretocim u neke altove i da probam da uvecam.
Kad se setim da su me goveda sa Binance-a obavestila 2018te da mi vise ne mogu pruzati usluge i da moram da povucem sve sa naloga, i prebacim preko 1000 LINKova u u jedan nesto ETH i prebacim u wallet. Pre par dana vidim da mi je nalog jos uvek aktivan i da mogu da mu pristupim...

Sjajna pumpa stellara, da li moze prebaciti 1$... u skorije vreme. Mislim da je sazreo za novi ATH.

LTC/BTC trenutno na najnizem nivou ikada, ili barem otkad ja pratim. Avg buy mi je 0.00371 , nastavicu sa kupovinom ako jos padne. Takodje chainlink je danas jedva mrdnuo. Veoma lepa prilika da se umnozi kolicina btc-a kroz altove.

Prosao mi sell order LTC/BTC na 0.00419. Svestan sam da moze da dogura i vise ali sam zadovoljan profitom od 13%. 😅

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno