Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa baš zato, ako ti je dugoročni plan, tih 1-2-5k ne treba da ti igra apsolutno nikakvu ulogu ako ćeš prodavati za godinu - dve- pet :)
Serćam se da su ovde tako isto čekali da se vrati na trocifreno, pa propustili ceo ciklus :p ali, kako god... svako sa svojim novcem raspolaže kako mu je volja.

Jedno OFF pitanje... da li vi imate problem sa Tapatalk ne mogu da udjem vec vise od 24h na forum nikako vec ovako preko Chrome 😔 ne mogu da se pohvatam sad... i drugo jos bitnije, da ne listam sad i ne trazim... ko je pominjao pre par dana Apron? Da li bi bio ljubazan da mi se javi na PM da ne gusimo ovde imam par pitanja ako je raspolozen da pomogne!? Unaored hvala.

Kapetane, ne pratiš fabulu radnje - forum neće više moći preko TT ;)

Tako je, da ne spamujemo temu dalje, evo linka pa baci pogled :)

Novi ATH, zestoko je krenulo ovog puta.

Samo ti cekaj. Eto ga na 50K dok trepnes.
Pa zar ovaj rast nije nekako "prebrz, previsok" 😅Hoce biti i korekcija ovako ostra, kakvi su planovi za BTC? ETH uskoro na 2k,Altovi?Kad se smiri BTC ili..?

Srećan svima ATH, koji god! 😃
Izašao iz XRP-a malopre, uz gubitak naravno. Okrećem se SOL-u do početka aprila. :sneaky:

BTCETHXRPLTCSOL-08-02-2021-1724.png

Konpanija Tesla je objavila da je kupila BTC ali u januaru, a ne sad ( tako da mi ovo vise lici na pumpanje cene )

Za mene je svaki skok prebrz i uvek je dosao prerano jel mi je uvek zao sto nisam vise kupio...

Bilo kako bilo vec neko vreme sam opet 100% u kriptu..

Sutra mozda dokupim ( zavisi koliko mi ostane od plate i za neke ne planirane troskove ).

E sad sto se tice ovog skoka mislim da ce biti kratkog daha i da necemo videti 50k jos nedelju-dve dana

50k je cena koja mozda moze da se dostigne pocetkom marta, a do tada veorvatno oscilacije izmedju 40-45k...

Sve su ovo moje puste zelje, jel ocu da se dokupim ko covek na ovim cenama..

Verujem da BTC moze da ponovi ono sto je uradio u decembru jos jednom u ovom ciklusu ( da ode na 2x od trenutne cene ), a onda ce doci vreme za instaliranje
"e-toro-a" ili tako necega.

Da, koliko sam shvatio Tesla je kupio BTC jos pre nove godine, jer je izasao izvestaj koji je za 2020tu godinu...

Stabilizovale su se cene u poslednjih par sati...
Ni dole ni gore.

Pa zar ovaj rast nije nekako "prebrz, previsok" 😅Hoce biti i korekcija ovako ostra, kakvi su planovi za BTC? ETH uskoro na 2k,Altovi?Kad se smiri BTC ili..?
Mora biti brzih rastova ako hocemo da dodje i predje 100k. Nemojte se cuditi da kraja godine ako budemo gledali 250k

Detector, šta se promenilo za ovih 15ak dana? Pogledaj svojih 5 6 posts od pre 20ak dana.

Mora biti brzih rastova ako hocemo da dodje i predje 100k. Nemojte se cuditi da kraja godine ako budemo gledali 250k
Ja sam bio skeptican do kraja prosle godine al sad je itekako realnost 200-400k do kraja 2021
Kao sto je rekao Saj........svaki shitcoin ce vredeti kao suho zlato na vrhuncu ovog bull-a

pogledajte sta je Gamestop i forum,i setite se da kad pocnu da pricaju o btc na tv i svuda da tad treba izaci,banda sa wallstreet prodaje i reklamira,a mali covek ulaze kucu u hype :(

LTC/BTC trenutno na najnizem nivou ikada, ili barem otkad ja pratim. Avg buy mi je 0.00371 , nastavicu sa kupovinom ako jos padne. Takodje chainlink je danas jedva mrdnuo. Veoma lepa prilika da se umnozi kolicina btc-a kroz altove.

Прати ли неко Zilliqa (ZIL) ?
Коначно се мрднуо као и скоро сви ноћас, али делује да може ићи још горе.

Detector, šta se promenilo za ovih 15ak dana? Pogledaj svojih 5 6 posts od pre 20ak dana.
Ovo je bio moj prethodni post ( doduse pre 5-6 dana )

Ja sam zavrsio sa kupovinim ponovo sam 100% u kriptu i sad samo kupujem..

Ne znam kako ce se stvari odvijati u narednom periodu ( narednih par meseci ) ja mislim da je to - to sto se tice korekcije...

Promenilo se to da smo imali dve nedeljne dvene svece ( prakticno tri ). Ovo mi sad lici na ovaj "scenario"

Hvataj.PNG
Prodavacu BTC na 70-100 k zavisi koliko bude brzo rastao ..

EDIT : Pardon verovatno cu izlaziti iz BTC-a nesta ranije

Poslednja izmena:
@Doctor87, @dbns
Takođe mislim da VET može da bude zvezda ove alt sezone. Ja ću biti zadovoljan ako ode na $1. Nisam baš siguran da može do $10.

Zvanicno predvidjam "double top" market i garantujem da ce za dve-tri nedelje ova tema biti ispunjene pricama ljudi koji su izgubili novac ..

Sad je vreme za pakovanje kofera i bezanje a ne za pricu o novium ATH-ovima .
Mislio sam na ovo.

Hteo si da se kladis da ce ljudi da cmizdre pocetkom februara.

Pominjao si nekog Cowera Clovera ne znam ko je koji naplacuje svoj kanal i kako porucuje da je vreme za izlazak.

Zato sam pitao sta se promenilo.

Jasno je da ni taj Clover koliko god imao znanje ( a ocigledno ga nema) niti bilo ko drugi moze nesto da garantuje.

@weasel Secam se dobro te veceri .. Rec "garantujem" nikako se nije smela tu upotrebiti ( kao ni mnoge druge koje sam to vece koristio ). I ponovo ti se izvinjavam zbog toga .

BTC se priblizavao ili je vec otisao na 40k, ja sam imao previse novca u kriptu i nisam mogao da priustim pad od 50%. (poremetilo bi mi mnogo ostalih zivotnih planova )

Jednostavno me uhvatio strah i morao sam da izadjem ( pritisak je bio prevelik ) .

Kad se desila korekcija onda sam se nakupovao ponovo na 33-35k, a deo profit-a povukao ( pritom nisam bio u plusu sa tim potezom, jel sam propustio "alt seasson" )..

I dalje mislim da je to bila veoma ispravna odluka.

Povuci deo profita kad vidis 7 zelenih svecica za redom i kad BTC moze da padne po 20% i da se vrati na staru cenu sve u sat-dva vremena.

Ljudi scvesto zaboravljaju kakva je situacija tad bila.

Svi su pricali o nekim "saj ciframa" umesto da pricaju kako su zaradili mnogo para i kako povlace profit.

Kad BTC ode i ako ode veoma brzo gore ja cu verovatno da pricam istu pricu, ali cu koristiti drugi recnik ..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno