Amin.LTC nece opaliti. Ni nocas, ni bilo kada.
Novcic ciji kreator je napravio bezobziran pull the rug out, najgori damping ground shit koji vise ne raguje ni na Gray scale kupovinu,, ciji hodleri se nadaju jos jedino u mimble wimble (o kome se poslednja konkretna vest cula u septembru prosle godine i koji je vec odavno implementiran kroz Green i Beam projekte pa plagiranje ideje od strane mrtvog LTC-a nece podici vrednost doticnom ni za cent) itd itd
To da opali? Nece.
Auu, stvarno vidi da je Grayscale kupio poveliko, a cena se jedva malo mrdnula.LTC nece opaliti. Ni nocas, ni bilo kada.
Novcic ciji kreator je napravio bezobziran pull the rug out, najgori damping ground shit koji vise ne raguje ni na Gray scale kupovinu,, ciji hodleri se nadaju jos jedino u mimble wimble (o kome se poslednja konkretna vest cula u septembru prosle godine i koji je vec odavno implementiran kroz Green i Beam projekte pa plagiranje ideje od strane mrtvog LTC-a nece podici vrednost doticnom ni za cent) itd itd
To da opali? Nece.
Nadam se da gresis samo zbog SAJ-ja koji je zasluzio da ode u penziju ( a pratim oveka na ovom forumu jos kad je BTC otisao na 1000$ 2013-ta je bila ako se ne varam ) i dosta mi je znacio nejgov optimizam ... ...LTC nece opaliti. Ni nocas, ni bilo kada.
To da opali? Nece.
Jel me zezas ili si ozbiljan ? odes na google ukucas "how to find 20 day moving average on tradingview" kliknes na video i otvoris prvi rezultat ( predpostavljam da mislis na 20Dday Moving Average a ne 20Week Moving Average)Mislim da nisi kvalifikovan da govoris ko sta zasluzuje ako ne znas da odgovoris coveku na pitanje na kom chartu gledas 20MA 🤫
Mislim da su mislili na koji timeframe koristis. 1 dan, 4 sata, mesec...Jel me zezas ili si ozbiljan ? odes na google ukucas "how to find 20 day moving average on tradingview" kliknes na video i otvoris prvi rezultat ( predpostavljam da mislis na 20Dday Moving Average a ne 20Week Moving Average)
Dobijes ovo
![]()
Moving Averages - Basics for COINBASE:BTCUSD by UnknownUnicorn2091450
Moving Average - what is it? Very basic information.www.tradingview.com
Odgledas 10 minuta vidis da nije to ste trazi i odes na drugi link
![]()
TradingView Education: How to add an indicator to an indicator for ASX:WGX by zAngus
TradingView Education: How to add an indicator to an indicator Got asked how to add a Moving Average to another indicator so thought I'd make a video for the fun of it.www.tradingview.com
I tamo dobijes rezultat kako dodati indikator na grafik.
Meni je trebalo dosta nerviranja da provalim sta je sta tamo .. I da skapiram kako im ceo sajt funkcionise ali mislim da se svako moze snaci teroijska/nuklearna fizika, ali mora da se odovoji ~20-30 minuta nerviranja ...
Da objasnim -> stvarno ne umem, ali ljudi valjda umemo svi da googlamo ..
Druze pusti njega, ja sam te pitao na kom chartu, 4H? Znaci samo vremensku oznaku da li 1D, 4H ili 1H. Jer meni na 1H i 4H 20MA ima drugaciju poziciju u cijeni, bitno drugaciju kad se trazi ulazJel me zezas ili si ozbiljan ? odes na google ukucas "how to find 20 day moving average on tradingview" kliknes na video i otvoris prvi rezultat ( predpostavljam da mislis na 20Dday Moving Average a ne 20Week Moving Average)
Dobijes ovo
![]()
Moving Averages - Basics for COINBASE:BTCUSD by UnknownUnicorn2091450
Moving Average - what is it? Very basic information.www.tradingview.com
Odgledas 10 minuta vidis da nije to ste trazi i odes na drugi link
![]()
TradingView Education: How to add an indicator to an indicator for ASX:WGX by zAngus
TradingView Education: How to add an indicator to an indicator Got asked how to add a Moving Average to another indicator so thought I'd make a video for the fun of it.www.tradingview.com
I tamo dobijes rezultat kako dodati indikator na grafik.
Meni je trebalo dosta nerviranja da provalim sta je sta tamo .. I da skapiram kako im ceo sajt funkcionise ali mislim da se svako moze snaci teroijska/nuklearna fizika, ali mora da se odovoji ~20-30 minuta nerviranja ...
Da objasnim -> stvarno ne umem, ali ljudi valjda umemo svi da googlamo ..
3x se odbijao od 190-195, imam osjecaj ako ne stavim sell da ce i od 200 da se odbije sad, dok ako prodam eto ga sutra vece na 240(0.005)Dobro ljudi, mozemo valjda bez provokacija.
LTC ce opaliti i tu nema nikakve sumnje, naivan je svako ko misli da nece. Dali je moglo bolje od LTC-a u ovom trenutku? Apsolutno. Medju prvima je krenuo ali je stao, imali su i koje kakvi sitovi veci skok ali nije to previse ni bitno. Svako se u svoga konja usda i svako nek se svoga konja drzi.
LTC je krenuo da veceras napadne 200 kinti i sve mi se cini da ce uspeti veceras.
Daily chart Gledam 1D obicno pravim odluke o tome sta raditi najvise jednom dnevno ( a u preko 90% slucajeva samo potrvdim strategiju koju imam i na koju se odlucim jednom u par meseci ili par nedelja ) ...Druze pusti njega, ja sam te pitao na kom chartu, 4H? Znaci samo vremensku oznaku da li 1D, 4H ili 1H. Jer meni na 1H i 4H 20MA ima drugaciju poziciju u cijeni, bitno drugaciju kad se trazi ulaz
Naravno, sta god da uradis pogresices. Uvek isto3x se odbijao od 190-195, imam osjecaj ako ne stavim sell da ce i od 200 da se odbije sad, dok ako prodam eto ga sutra vece na 240(0.005)
Kakav si ti to optimista?Ima dosta novcica koji su fino skocili. Ocigledno ce biti alt vikend. Mislim da ni LTC ovde ne bi trebao da stane ali nije iskljuceno ni da se saceka ponedeljak i BTC opet da opali.
Sad je pitanje na koliko prodati i da li u usdt ili btc....zasto ocekujes skok BTC u ponedeljak?Ima dosta novcica koji su fino skocili. Ocigledno ce biti alt vikend. Mislim da ni LTC ovde ne bi trebao da stane ali nije iskljuceno ni da se saceka ponedeljak i BTC opet da opali
LTC/BTC trenutno na najnizem nivou ikada, ili barem otkad ja pratim. Avg buy mi je 0.00371 , nastavicu sa kupovinom ako jos padne. Takodje chainlink je danas jedva mrdnuo. Veoma lepa prilika da se umnozi kolicina btc-a kroz altove.
LTC/BTC trenutno na najnizem nivou ikada, ili barem otkad ja pratim. Avg buy mi je 0.00371 , nastavicu sa kupovinom ako jos padne. Takodje chainlink je danas jedva mrdnuo. Veoma lepa prilika da se umnozi kolicina btc-a kroz altove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari