Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ozbiljno, nema poente taj broj javno, sad kad nema malih oglasa za svakakve preprodavce, lepo se članovi dogovore kroz PM kao i do sad.
Suština cele priče. I do sada su pravi (bench) oglasi bili praktično najsigurniji, sada je (sa novim pravilima i uz dodatno filtriranje) sve to podignuto na još viši nivo. Novi sistem PP (konverzacija) čak može da zameni i WA, Viber i slične aplikacije.

*******i samo želi da bije sve nevaljale članove :ROFLMAO: Opet taj broj telefona ništa ne znači, ako baš tražite transparentnost, onda nek se zahteva ime, prezime i adresa prebivališta, tako jedino možeš da skokneš nekom na gajbu da ga edukuješ.

Sad ozbiljno, nema poente taj broj javno, sad kad nema malih oglasa za svakakve preprodavce, lepo se članovi dogovore kroz PM kao i do sad.
Jedini koji ovde dokazano bije je Heroj. :ROFLMAO:

Da, konverzacija je odlično rešenje, ne razmišljam više o kvoti za poruke, a komplet konverzacija sa nekim je na jednom mestu. Nevezano za oglase, taj deo me ne zanima :D

Jedini koji ovde dokazano bije je Heroj. :ROFLMAO:
Je l' on beše prebio onog screwdriver man-a, iz oglasa? 🎃
screwdriver-2083075-1753426.png

Poslednja izmena:
@mickeyrs
Kakvu druze *******ost ??? Kakve ovo sto sam napisao veze ima samnom, ili samo samnom ???
Evo da te pitam da li si nekada procitao da sam nekoga uvredio na bilo koji naci za sve ove godine ? Sprdao se jesam kad je neko bahat i nadmen, i to samo ako je takav bez pokrica jer tu nema prostora za konstruktivnu diskusiju, ali uvredio nikad nisam (nema sta da vredjam a kad do toga dodje od strane sagovronika i kada se predje neka granica to se zna kako se raseava pa kako bude, sigurn necu ko neka zena sa nekim da se vredjam na forumu), e pa zato smatram da niko nikoga ne treba da vredja, omalovazava, i ***** prosto receno, pre svega perfidno, a ti sad povezi to sa brojem telefona u oglasima koje kad tad svi koristimo, i kako to moze da deluje preventivno na neciju psihu da ne vredja, i da vodi racuna o tome kako se obraca sagovoriniku. To je poeneta koja nema veze samnom i sa tim da li sam ja i koliko ******* :ROFLMAO:

@Gizmo situacije koje mi idu na zivce i koje se ticu mene resavam to je sigurno, ne stvaram takve situacije, ali ih resavam, vidis da sam sa svim super a koliko sam imao konfliktnih situacija ne zna im se boroj :) Samo cesto gledam sa strana i bas su se napatili ti mudati za tastaturom, maltretiraju svojim komentarima onog kome se obracaju a meni vijuge :ROFLMAO:, iritraju, pa predlazem kako to da se resi bez mnogo cimanja :)

Neko je spomenuo zasto je na engleskom a nije na srpskom , meni generalno to ne smeta , engleski je svetski jezik , kome nesto nije jasno tu je google translate , sad ne znam da li je na britanskom engleskom ili americkom engleskom ovaj XenForo kako god meni to ne smeta.

Biće interesantno prevesti Like taster.
Koja je fora sa ovim floppy rankovima?

Kakvo crno obavezno ostavljanje telefona.. pa nije ovo Tinder!
Nisam nikad prodavao ista preko becha, ali jesam kupovao,.. ali i da jesam, vec zamisljam jednog od 1M koji radi u telemarketingu.. neka hvala zajbani!
Dobar si overkloker i vecinu sto pises si u pravu, ali u nekim stvarima si iskljuciv.. nhf

P.S. Zovem te ako me neko zahebe preko oglasa, vazi? Bezbolke i kiselinu ja castim! :D

Poslednja izmena:
O D L I Č A N ! ! !

Da li negde mogu da iskljucim ono pitanje "da li ste sigurni" kada hocu da kliknem na ucini forum procitanim!? Kliknem da mi ponisti topice i odem na drugi tab,kad se vratim ono stoji da kliknem na potvrdu brisanja i iritira bas,jer non stop brisem topice kad preletim one sto me zanimaju

@Poštar
Ma drug ja se sprdama, aman, bas me briga, nego gledam reakcije :ROFLMAO:
Al u svakoj sali ima malo istine, stvarno bi mnogi koji su skloni bezobraznom ponasanju samocenzurisali to sto pisu i kako se obracaju na forumu ako znaju da neko moze da ih napipa na neki nacin, i eto stvarno manje posla za moderaciju i kulturnije okruzenje na forumu :)

Biće interesantno prevesti Like taster.
Koja je fora sa ovim floppy rankovima?
Geek fora za geek forum. Stare kajle, mada bih ja više voleo "Commodore 1530 Datassette" rank. Lajk je top, konačno će Alister, Poštar i ostali gotivci dobiti zasluženu podršku, bez potrebe da se pre toga deli reputacija i kurti i murti.

Ne radi se samo ot tome da članovi ili potencijalni kupci vide broj telefone nego ako ih botovi nađu pa prodaju i onda noćne zivkanje od kojejakvih agencija, to mi se već dogodilo i morao da menjam broj. telefon. e-mail adresa, te lične stvarine ne treba postavljati javno nigde ako nisu neki throw away podaci. Ako je broj telefona uslov, ja neću ni da postavljam oglas. Imam isti broj 20 godina pa nebih baš sada da menjam ili uzimam prepaid. A i za taj anonimni prepaid već ima akcija da se zabrani tj, da mora sa ličnom kartom.
Znači predlažem da se to hitno ukine i da bude na dobrovoljnoj osnovi.
Slobodno nemoj.

Evo,nakon 2 dana radnom koriscenja foruma mogu samo da kazem, svaka cast I... Kutija! (y)

Lenjcina si ona najgora, ali kada se necega prihvatis... to bude MINT! (y)🥰

Poslednja izmena:
Ako se ne varam, prvo je stajalo da je broj telefona obavezan u oglasima (bilo naglaseno bez oglasa ponuda na pm).
Pa je to promenjeno da telefon nije obavezan.

Ja da pitam, moze li da se bira koji floppy da budes?
Ja bih rado bio onaj od 8" ako je moguce, jer sam malo veci, a u isto vreme i malo gluplji.

Ako se ne varam, prvo je stajalo da je broj telefona obavezan u oglasima (bilo naglaseno bez oglasa ponuda na pm).
Pa je to promenjeno da telefon nije obavezan.

Tako je, veoma kratko je bilo navedeno u pravilima da je broj telefona obavezan, ali su pravila ubrzo izmenjena.

Ja da pitam, moze li da se bira koji floppy da budes?
Ja bih rado bio onaj od 8" ako je moguce, jer sam malo veci, a u isto vreme i malo gluplji.
Ne.

Pre postavljanja oglasa pročitajte pravila za male oglase

Između ostalog bitno je i

Vaš profil mora biti uredno popunjen sa lokacijom na kojoj se nalazite (minimum grad i država).

Još par dana će se za kršenje malih oglasa dobijati opomene, nakon toga će biti dodeljeni poeni za kršenje pravila za male oglase

Postar se posteno *****ava :)

Edit:
Nema vise mjau mjau za psovke ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno