Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao što piše već, to su mali oglasi za forumaše sa Member statusom. Vrlo sam siguran da ništa nije toliko hitno za prodaju da ne može da sačeka 10 dana. Ako dozvolimo 10 dana po kategoriji ima da nastane cirkus, a to ne dolazi u obzir.
Forum ne služi za oglase, oglasi su samo dodatak na sve ostalo.

Hm, da, oglasi... Bune se tamo i na drugoj temi, ali mislim da je ovde prigodnije pa sam quotevao iz one teme...

Moguće je dati u jednom oglasu 5 laptopova (miriše na preprodavce), ali nije moguće da ponudim laptop, SSD, HDD i monitor istovremeno u jednom oglasu, jer nisu ista kategorija?!? :cautious:
Čak i ako mi dozvolite (po principu može sitnice uz glavni predmet prodaje), vrlo je verovatno da neko ko traži SSD neće zalaziti u kategoriju laptopi da bi video i moj SSD.

SSD i monitor su jedna kategorija, laptop druga, nije dozvoljeni više od jednog oglasa na 10 dana bez obzira na kategorije. Dakle, moram razdvojiti prodaje na >10 dana.

Slažem se da ne treba dozvoljavati više od 1 oglas na 10 dana, ali ovo sa kategorijama možda nije najsretnije rešenje. Ili bar smanjite broj kategorija na računari i oprema, ... multimedija i elektronika, ... mobilni svet...
Te stvari već možemo da prodajemo odvojeno.

Poslednja izmena:
GIF avatari su tako 2008.
@
kUdtiHaEX

Kad smo već kod avatara, mislim da bi bilo bolje da su kvadratni, kao na a-x-e. A kad smo već kod komšiluka, tamo je isto XenForo ali je moguć prikaz konfiguracije, ispod avatara i ovih osnovnih podataka. Moguće da koriste neku drugu verziju.

Sve ostalo je odlično, klizi kako radi i izgleda lepo. Čak sam navikao i na slabo uočljivu razliku u boji fonta između pročitanih tema i onih sa novim porukama (dark mod), mada i dalje mislim da bi ovo moglo da se poboljša za nijansu.

Poslednja izmena:
GIF avatari su tako 2008.
@
kUdtiHaEX

Kad smo već kod avatara, mislim da bi bilo bolje da su kvadratni, kao na a-x-e. A kad smo već kod komšiluka, tamo je isto XenForo ali je moguć prikaz konfiguracije, ispod avatara i ovih osnovnih podataka. Moguće da koriste neku drugu verziju.

Sve ostalo je odlično, klizi kako radi i izgleda lepo. Čak sam navikao i na slabo uočljivu razliku u boji fonta između pročitanih tema i onih sa novim porukama (dark mod), mada i dalje mislim da bi ovo moglo da se poboljša za nijansu.
Kad završim sa trenutnom listom otvorenih stavki, dodatno vizuelno unapređenje tema je sledeće na redu. Tu prvenstveno mislim na problem sa kontrastom na koji je dosta vas skrenulo pažnju.

Ok, izvini onda, ali sam skontao da ova tema služi da se članstvo obavesti o novinama/izmenama na forumu. Kako onda da znam da i ostale tvoje poruke na ovoj temi isto tako nisu "[SARKAZSAM]" ?

Al oglasi i preplata najbolnija tema foruma :ROFLMAO: Ako moze da se uzme maksimum od foruma a nista da se ne da za uzvrat to bi bilo najbolje, i sve da funkcionse savrseno, jos Peco da izvadi neki dinar svima da podeli u znak nadoknade jer oglasi ne rade ili su u fazi ispitvanja o_O

Al oglasi i preplata najbolnija tema foruma :ROFLMAO: Ako moze da se uzme maksimum od foruma a nista da se ne da za uzvrat to bi bilo najbolje, i sve da funkcionse savrseno, jos Peco da izvadi neki dinar svima da podeli u znak nadoknade jer oglasi ne rade ili su u fazi ispitvanja o_O
Haha da ostave podatke za uplatu na račun 🤣🤣💳

bas steta sto se ne prikazuju konfiguracije ispod avatara. bas je bilo korisno kad moze brzo da se pogleda konfa nekoga ko je postavio pitanje. cudna odluka skroz i mislim da je veliki minus za jedan it forum.

sad videh da je omoguceno pre sat vremena. Like!

Ok, izvini onda, ali sam skontao da ova tema služi da se članstvo obavesti o novinama/izmenama na forumu. Kako onda da znam da i ostale tvoje poruke na ovoj temi isto tako nisu "[SARKAZSAM]" ?
Da si pratio par postova pre te izjave shvatio bi zasto...
Da, trebalo bi da bude ozbiljna tema ali kada vidis sta sve ljudi pisu i kritikuju... Ozbiljnost na zadnjem mestu.
Znajuci Kutiju, cudo da nije banovao vec nekolicinu :)

Moguće je dati u jednom oglasu 5 laptopova (miriše na preprodavce), ali nije moguće da ponudim laptop, SSD, HDD i monitor istovremeno u jednom oglasu, jer nisu ista kategorija?!? :cautious:
Čak i ako mi dozvolite (po principu može sitnice uz glavni predmet prodaje), vrlo je verovatno da neko ko traži SSD neće zalaziti u kategoriju laptopi da bi video i moj SSD.

SSD i monitor su jedna kategorija, laptop druga, nije dozvoljeni više od jednog oglasa na 10 dana bez obzira na kategorije. Dakle, moram razdvojiti prodaje na >10 dana.

Slažem se da ne treba dozvoljavati više od 1 oglas na 10 dana, ali ovo sa kategorijama možda nije najsretnije rešenje. Ili bar smanjite broj kategorija na računari i oprema, ... multimedija i elektronika, ... mobilni svet...
Te stvari već možemo da prodajemo odvojeno.
Koliko puta godišnje prodaš monitor, laptop ili SSD?

Ja od 2004. nisam kupio/prodao ništa, do prošle godine, kada sam kupio od kolege forumaša grafičku i drugome prodao "za kikiriki" moju crknutu HD 7950.

popunio sam konfiguraciju ali se ne prikazuje, tj. nema nikakvog drop down polja...

bas steta sto se ne prikazuju konfiguracije ispod avatara. bas je bilo korisno kad moze brzo da se pogleda konfa nekoga ko je postavio pitanje. cudna odluka skroz i mislim da je veliki minus za jedan it forum.

sad videh da je omoguceno pre sat vremena. Like!
Ja i dalje nemam opciju da se prikaze ispod avatara...je l treba nesto da se podesi?

Sve te podatke je trenutno moguće videti samo u About delu profila korisnika.

Nisam ispratio, hoce ikad vise moci preko TT-a forum? Tri bas bitne stvari nestale ovom promenom, TT podrska, konfiguracija i GIF avatari :D

Pa to, odmah je bilo u about delu, mislio sam da je vraceno ispod avatara kada si rekao da je omoguceno pre sat ispod avatara :)

Kutija: Hoce li biti omoguceno uopste, ima li uopste mogucnost za to na XenForo-u, mislim u ovom delu koji izadje kada hoverujes misem preko avatara?

Polako ljudi, dajte coveku vremena.
Radi forum paralelno sa poslom, vec su se i supruga i macka javno odrekli od njega preko novina i sad konfa ispod avatara smrt ili zivot :)
Vec je receno, bice svega sto je moguce samo treba vremena jer su prioritet stvari ispod haube. Malo strpljenja...

Ma ja se ne bunim ni za sta u sustini, na sve se covek navikne :)
Nego je ta opcija bila vrh, pa pitam samo da li je moguce uopste implementirati je ovde, kao sto je rekao da redjanje postova suprotnim redom XenForo ne podrzava, kao i da trenutno ne podrzava Tapatalk i to je to.

Pa to, odmah je bilo u about delu, mislio sam da je vraceno ispod avatara kada si rekao da je omoguceno pre sat ispod avatara :)

Kutija: Hoce li biti omoguceno uopste, ima li uopste mogucnost za to na XenForo-u, mislim u ovom delu koji izadje kada hoverujes misem preko avatara?
Postoji mogucnost, na primer axe forum je takodje na XenForo a tamo je odradjeno bas kao sto je bilo na vBulletinu ovde.

Super, onda se nadam da ce nekada biti vrnuto.

Ovo najvise lici prelazu na novi Windows, neko usvoji novine odma', a nekome treba vremena, vise je do ljudi nego do softvera.

Super je što forum sam odbrojava vreme do mogućnosti postavljanja sledećeg oglasa, ali nema mnogo smisla jer ograničava postavljanje oglasa i u drugim pod-forumima, pa tako ako sam postavo oglas za fotoaparat, ne mogu da postavim za punjač za laptop jer je on u drugom podforuma i zahteva pisanje novog oglasa.

Pa ok, strpis se 10 dana ili ako je bas tolika zurba sibnes na KP.
Interesantno koliko su mali oglasi bitni nasoj zajednici...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno