Samo za pojedine apps, koristim VPN profil kroz openVPN, upalim kad mi treba.
Brzina će ti zavisiti od dva faktora, koliko je izabrani server daleko od tebe (više utiče na ping, a on se subjektivno manifestuje kao sporost) i koliko korisnika koristi taj server trenutno. Obično su torrent-friendly serveri pod većim opterećenjem, pa gledaj da ne budeš na njima, mada nikad nisam video veći pad brzine od 10% u odnosu na moju brzinu inače (nekoliko VPN operatera), tako da je to zanemarljiv faktor kada koristiš servise koje plaćaš (ili si platio jednokratno lifetime).
Koliko VPN profila može da se ima, npr. da se aplikacija klonira, na OpenVPN? I ako imaš savet za klon apk koji radi svoj posao odlično?
Ili gde može da se ima najviše profila sa kloniranom aplikacijom, tj. više njih i koliko profila?
I onda stizu identifikacije tipa Pera vodovod, zandar, konj, *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*... (licno se uverio)
Da, mene je verovatno neko sa foruma sačuvao kao Jericho pa izlazilo ljudima to umesto imena.

Mene su zvali nepoznati, tražio sam preko aplikacija to, ali su me zvali svi brojevi sa kojima sam radio nešto, jednostavno ne volim da pričam preko telefona kad nisam spreman za razgovor.
To nije u skladu sa zakonom o zaštiti podataka sigurno kao što neko kaže, a ta imena uzmu random.
Hahaha, ali ovo da neko upiše nekog kao nekog sa foruma je zanimljivo. Ok je, ako je npr. Jericho, pa moderator sa kim je neko lično ili poslovno u kontaktu bez znanja imena, ali ovako, volim ime.

Mada upisujem i u telefon i kontakte tipa RestartServis, i tako nešto, nema se vremena nekad, a i nisam control freak da sad sve ispravljam toliko, iako je svrsishodno.
To sve nije postalo normalno sa privatnošću, pročitao sam na drugom forumu žalbu da je neki dečko isključio drugom internet jer ga je ovaj pobeđivao u nekoj igri onlajn.
Na konto da je neko rekao da sada dajemo brojeve svima, pa nije baš. Meni google ima moj broj telefona, jer koristim njihovu aplikaciju za slanje poruka. Instagram, Viber, WhatsApp i sve to.
I ne znam zašto su svi prešli na Telegram sada, neću ni da shvatim, nervira me samo.
Offtopic, moraću da instaliram Tapatalk, svaki put kad uđem da editujem post na androidu, obriše mi se.