Vidim da se Everybody aplikacija vratila u punom sjaju ali se sada, njena puna funkcionalnost, na žalost plaća.
Nije više free a full verzija se sada plaća 1500 dinara za 6 meseci korišćenja. Mislim da je previše.
Za one koji ne znaju, u pitanju je domaća aplikacija koja radi kao Caller ID i pre par godina je stvarno bila ekstra i popularna. U mom slučaju je prepoznavala 95% nepoznatih brojeva. Prepoznavanje je radilo real time ali i tako što si mogao da kucaš nepoznate brojeve u pretrazi i ona ih prepozna.
Onda je pre 2-3 godine odjednom prestala da radi i sad slučajno vidim da je izašla nova verzija ali sa ovim novinama u plaćanju. Ok mi je da se nešto plati ali mislim da je 3000 dinara godišnje previše.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ma beži bre, nisu normalni!
Prvo navlakuša, sve dž, onda je praktično ubiju na neki period (zaštita privatnost i te fore), e a sad može (jer ako se plati 25 evradi godišnje, ne narušava se pravo na privatnost drugih)!
"Dragi korisnici,
Nedavno je aplikacija Everybody ponovo počela sa radom na tržištu Srbije (za Android, a za iPhone će krajem leta). Usaglašavanje sa novim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti je zahtevalo određene izmene i prilagođavanja.
Aplikacija može da identifikuje gotovo sve brojeve u Srbiji, ali postoji zakonska obaveza da se vlasniku broja pošalje jednokratno obaveštenje prilikom prve identifikacije, naravno uz mogućnost da promeni podatke ili zabrani identifikaciju svog broja.
Zato sada aplikacija ima dva režima rada – Free (besplatni nalog) i Premium (plaćeni nalog).
FREE
- Korisnik aplikacije koji prvi primi poziv sa "zaključanog" broja, može sam da ga "otključa" jednim klikom, ali samo tokom poziva. Videće odmah ko ga zove, istovremeno poslati SMS obaveštenje sa svog uređaja pozivaocu (vlasniku broja) i time otključati broj za sve ostale.
- Za odlazne pozive, pozive u Istoriji i sl. može da vidi samo otključane brojeve.
PREMIUM
- Sva potrebna obaveštavanja radimo mi. Premium korisnici ne vide razliku između zaključanih i otključanih brojeva – sve im je dostupno odmah – i to ne samo tokom poziva, već i iz Istorije, Pretrage... svuda.
Iako je svakim danom sve više otključanih brojeva, većina je još uvek zaključana... ali kako Premium korisnici ne moraju da čekaju ni da brinu o tome – obezbedili smo vam "Vaučer kod" za besplatni probni Premium period od 7 dana. "
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk