Nema neki veći uticaj na vlažnost. Samo senzor, pa na displeju možeš da pročitaš vrednosti...Како утичу пречишћивачи на влажнодт ваздуха у просторији? Да ли регулишу и њу на неку вредност или...
Размишљам о куповини 3Н, па ме још то занима, иначе мимтреба због клинца...
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Nema neki veći uticaj na vlažnost. Samo senzor, pa na displeju možeš da pročitaš vrednosti...
Da li je neko primetio da iz 3H u pozadini se cuje neki cudan zvuk jako tiho ali se jednostavno cuje, kao cvrcak, bas tako zvuci, ali bas onako u pozadini, trebalo mi je dugo vremena da skontam da se zapravo cuje iz 3H, mislio sam prvo da je od komsija neki zvuk jer je jako tih, i danas prislonim uvo na urdjaj i skontam da iz njega dolazi. Kako se menjaju modovi tako zvuk postaje intenzivniji.
A kada je isključen? Naravno ne iz strujeKod mene se i onda čulo.
Ja sam imao taj problem, nešto je u napajanju pravilo problem, reklamirao i dobio drugi.
Probaj da promenis uticnicu prvo, mozda mu iz nekog razloga ne odgovara ta. Ako ne onda reklamacijaSkontao sam da se cuje na samom dnu gde se kabal od struje utacinje ali najbolje se cuje kad se iskljuci aparat dok je ukljucen u struju. Cuje se onako kao neka zvonjava, kao da nesto udara u neko malo zvonce ali jaaaako tiho, ali se cuje, zapara usi. Nekad mi se cini da cujem samo to. Ne smeta mu pri radu ali se bojim da nije nesto sa strujom da se ne zapali cudo jos kad nisam u stanu. Posto radi stalno.
Kad si naručio?
Meni danas sedmi dan od kupovine ali još ne stiže!!
Ma dopisujem i sa BCG i sa DExpress-om. Predali su robu za dostavu u subotu 19.12 a pracenje pokazuje da roba stoji u magacinu od 21.12Traži im kod pošiljke, najviše glavi kod kurira, oni koriste Dexpress.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Koji ovlaživač prostora ima smisla kupiti, a da je dostupan u srpskim prodavnicama?
Na više radijatora držim one posude sa vodom, ali vlaga uglavnom varira između 40 i 43%. Na temp koju držim bih je rado podigao na oko 50%.
Pošto mi je potrebno da pokrijem 250-300 kubnih metara, u dva nivoa, verovatno će mi biti potrebno bar dva uređaja, pa ne bih kupovao nešto od onih modela u stotinama eur.
Neutrališu oni svi od duvana, konkretno i Xiaomi takođe ali tu je problem što će filter u tim uslovima da ti se veoma brzo usmrdi i biće skoro pa neupotrebljiv.Jedno pitanje, posto sam sestru i caleta ogranicio na kuhinju dok puse i uz obavezno otvaranje prozora i paljenje aspiratora, sto nam roka racun za grejanje, a i buku od aspiratora, zanima me da li neki od tih preciscivaca neutralise dim duvana? Kod drugara Zepter preciscivac skroz ubija smrad duvana, cak i kada je njih 4oro pored mene pusilo bas jake cigarete.
Medjutim, cena toga je pozamasna, a jos veci problem je sto su filteri kasnije jos skuplji.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
3H dolazi sa plavim filterom u kutiji ili sivim? 3C dolazi sa sivim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari