Da da, sve za sada savršeno. Jeste, isti rom je za Mi 10t i Pro. Tek sam jedan dan, videću kako sve ostalo radi. Mada, iskreno i global je bio odličan@narednik
Radi Xeu weekly za Mi 10T na Mi 10T Pro? Jel ti kamera radi kako treba?
Napisah u prethodnoj poruci, bolestJedno pitanje za sve vas koji otkljucavate bootloader: Zašto konkretno to radite? Šta zamerate global stable verziji? Da li neštoz što vama treba, ne radi na global stable?
Zato što neko ima želju, znanje, potrebu, navikao je, voli da se poigra i izvan fabričkog terena. Svako ima svoje razloge.Jedno pitanje za sve vas koji otkljucavate bootloader: Zašto konkretno to radite?
----------
Ja nemam potrebe za tim.
Zato što neko ima želju, znanje, potrebu, navikao je, voli da se poigra i izvan fabričkog terena. Svako ima svoje razloge.
@phoboskv
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-12-0-stable-release.56191/
Pise u prvom postu sta je sve promenjeno, u sustini Xiaomi.eu romovi su bazirani na kineskim romovima na kojima radi najbolji Xiaomi tim, s tim sto je ROM preciscen od svih kineskih aplikacija, dodati su G servisi i jos neke optimizacije.
Meni ce ovo biti prvi Xeu rom koji cu koristiti, na 9T sam koristio MiRoom pa nakon toga Pixel Experience Plus, meni licno vise prija AOSP nego MiUI.
Cim izadje LOS zvanicni eto mene![]()
Pixel 5 bih uzeo ne bih trepnuoRomovi su daleko od potrebnih, to je vise za entuzijazam
Razmatrao sam Pixel 5 kao jedan od mogucih telefona (dimenzije + kamera + Google softver), ali 10T Pro je klasa i za njega, kamo li za 4a.
U Evropi samo OP i Xiaomi, eventualno Realme, osudjeni smo na to![]()
Kako vam radi ovaj adaprivni refresh rate? U tapatalku (a i u nativnim aplikacijama) vrlo često zna da padne na znatno ispod 144hz, pa rekao bih čak i na 30 da zna da se spusti, skrolovanje bude baš mučno za oči. Riješim to tako što par puta uđem i izađem u aplikaciju ali počelo je da me smara...
Sent from my Mi 10T PRO using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari