Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Kao običnom korisniku koji telefon koristi uglavnom za pozive , poruke i internet da li mi je važna razlika između mi 10t i mi 10t pro ? Kamera mi nije baš nešto previše važna .

ne znam kako vama ali mene jako nervira kamera.
Uglavnom slikam unutra pod dnevnim svetlom ili led osvetljenjem (slikam radove svoje)
i ako ne ispeglam slike kroz pro mode slike su ne upotrebljive bukvalno.Sve okolo se zamuti u svakom rezinu sta god da postavim, ako koristim macro onda ima puno suma.Sa gcam nema toliko zamucenja ali izbeli slike.da li moze negde da se iskljuci to zamucivanje ,prenaglaseno je .takodje slike nisu ostre nekako.ovo vazi za unutrasnje slikanje napolju je podnosljivo
Bilo riječi o tome X puta. Isti problem ima i S20 Ultra, Mi Note 10 a i ovaj Mi10T Pro. Prokleti 108mpx senzor i đe ga smisliše, zbog veličine ima problema sa fokusom pa krajevi uglavnom budu zamućeni. "Rješenje" je da se odalji pa sa x2 kropom slike ispadaju kako treba, ali kakvo li je to rješenje...

Sent from my Mi 10T PRO using Tapatalk

Kao običnom korisniku koji telefon koristi uglavnom za pozive , poruke i internet da li mi je važna razlika između mi 10t i mi 10t pro ? Kamera mi nije baš nešto previše važna .
Nebitna ti je razlika onda, slobodno na mi 10t

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pise na mts sajtu, gluposti, maska za telefon, neki tag za prtljag, futrola za pasos i slusalice i kao neseser

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ja narucio 10t pro u plavoj boji, jedino nju imaju... I dalje se lomim da li da ga prodam odmah i uzmem mi 10 ili da ostanem na 10t pro...

@somi92

I ja sam se razmisljao tako da li da ga prodam i uzmem OP8T, ali sam ostao na 10T Pro. Daj mu sansu par dana, pa ako ti ne legne menjaj :D

I sa mnom je ista priča potpuno. Čekam još pa ću doneti odluku kasnije malo.

Sent from Mi 10T Pro

Pa jedina razlika je ekran, vise me privlaci 90hz amoled nego 144hz ips, posto jos nisam koristio amoled pa eto da probam, ostalo sve je isto... Videcemo kad stigne

Ja čekam od Black Friday da stigne, ne znam sta mu rade 10 dana... Ok 7 radnih al svejedno

Pa ne znam, mene ce izaci 30k na 24 rate x1250 din sto iskreno necu ni osetiti, uz box 4 plavi (omorika 2) koji je na majku. Posle poskupljenja Samsungovih telefona u mts i nemam izbora, hteo sam note 20 ultra ali su DIGLI cenu za 24k din povodom novogodisnje akcije...

Imam Mi10t pro i fitnes narukvicu Honor band 5, kako sam prešao na ovaj telefon nemam više opciju da kontrolisem okidanje na kameri preko narukvice:wall:

Na P20 je normalon radili, odobrio sam sve dozvole ka kameri, kontrola muzike na primer radi.
Da li je neko imao sličan problem?

jel ima da se kupi neka futrola za ove telefone, koja bi stitila kamere od prljanja i grebanja ?

Fabricka stiti dovoljno, kamera ne dodiruje podlogu kada se stavi.

A ona zaštitna stakla za kameru ili hidrogel, koristi neko?

Imam Mi10t pro i fitnes narukvicu Honor band 5, kako sam prešao na ovaj telefon nemam više opciju da kontrolisem okidanje na kameri preko narukvice:wall:

Na P20 je normalon radili, odobrio sam sve dozvole ka kameri, kontrola muzike na primer radi.
Da li je neko imao sličan problem?

To je normalno. Samo Firma X sa Firma X smart narukvicama ili satovima radi kako treba u full opcijama. Xiaomi sa Xiaomi / Samsung sa Samsung / Huawei sa Huawei.

To je normalno. Samo Firma X sa Firma X smart narukvicama ili satovima radi kako treba u full opcijama. Xiaomi sa Xiaomi / Samsung sa Samsung / Huawei sa Huawei.
E stvarno su seljaci, hvala, da znam da se ne nerviram dalje [emoji57]

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

To nije normalno.
Mi band 5 radi sa iPhone-om najnormalnije, sa svim funkcijama, pa i okidanje kamere. Ne znam što ne bi radilo sa drugim androidom. Imaš i gomilu primera na YouTube-u

To nije normalno.
Mi band 5 radi sa iPhone-om najnormalnije, sa svim funkcijama, pa i okidanje kamere. Ne znam što ne bi radilo sa drugim androidom. Imaš i gomilu primera na YouTube-u
Xiaomi na satu ima u podesavanjima stavku camera i kad udjes poveže se, a honor band 5 radi na principi kad upališ kameru na telefonu na satu se prikaže kamera tj.dugme za okidanje.
Mene baš zeza Honor tj. to povezivanje.

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

Molim one koji su imali Mi note 10, a sad imaju ovaj model da daju svoje mišljenje oko kamera. Zanima me snimanje u 1080p na 60 i 30fps i svakodnevno fotografisanje porodice. Sada imam RN5pro i prilično sam zadovoljan, a za ozbiljnije stvari sam koristio kompaktni fotoaparat Sony dsc-hx20 kojim sam takođe bio zadovoljan, dok je radio. Sada bih da objedinim 2u1 i da nosim samo 1 uređaj umesto 2.
Hvala unapred na dobronamernim savetima!

Poslednja izmena:
Jel ima za ovu mrcinu neki debeli kejs koji ce dobro da ga stiti? I jel moze staklo da se nadje kod nas ili mora da se porucuje?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Što se case-a tiče, ima raznih, stvar ukusa. Imaš onaj Nillkin koji ima i klizajuci poklopac za kameru. Što se tiče stakla, kod nas imaš samo ona bez proreza za selfie kameru, što ja nisam razmatrao, jer svakako utiče na kvalitet selfie fotografije ( nije da mi treba, ali nikad se ne zna).
Ja sam na Ali-ju narucio sa otvorom za punch hole.

Au, bas je dobar nillkin sa poklopcem. Ne bih tako nesto nikad koristio na drugom telefonu, ali s obzirom koliko ovde strci trebace sto bolja zastita.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni danas stigao,baš je cigla. Fabrički kejs je prilično dobro urađen, baš fino štiti a nije glomazan, pokriva i kameru ali bukvalno milimetar samo.

Stigao sa fabričkom folijom na ekranu, prijatno iznenađenje jer na netu videh da ljudi pišu da nema folije

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Za 33 minuta igranja otislo 6% baterije. Sila :)

@stefanan
Uz to sto je futrola u pakovanju sasvim dobra, ima neki antibakterijski premaz (bilo je na prezentaciji telefona). Ne znam da li i folija ima taj premaz.

Meni toliko baterije na drugom proizvođaču ode u standby režimu. Kakav monstrum!

Vrh Dno