Ja sam prodao na nekih 18.7k deo BTC-a i imao sam priliku da kupim ali sam ju propustio, tako da sam usao sa jos novca da pokrujem "manjak" BTC-a.
Evo kolega imali ste sansu da malocas kupite za 18 000 .
Ja sam prodao na nekih 18.7k deo BTC-a i imao sam priliku da kupim ali sam ju propustio, tako da sam usao sa jos novca da pokrujem "manjak" BTC-a.
Nije ozbiljan, tj lupa kontru technu.Au brate. Bas hrabra procena. Ovo po mom misljenju koje je apsolutno zasnovano na neznanju je da ovo para do 16 mozda a i to mozda. Svakako sanse da pogodim su iste kao i tvoje![]()
Sve je to u redu ,m Ali cemu BTC sluzi
ako ne znate zlato sluzi kao pokrice papirnom novcu vise milenijuma , osim toga ima primenu u industriji , nakitu , koristi se za medjudrzavna placanja u krizama
Da li ce neki virtualni novcic , koji je zamislila grupica ljudi imati takvu ulogu i zasto bi , to se niko nikada ne upita
Smatram da bi neki samoproklamovani strucnjaci mogli da malo odmore , i da ne loze raju koja ima mozda neku ustedjevinu da kupuje BTC na absolutnom maksimumu , jer znamo kako se prethodno kupovanje na maksimumu zavrsilo , Vecina je izgubial zivce i prodala posto zasta ,
Ne zaboravite periode kada je kripto i vecina novcica vredela samo 5% maksimalne cene , ( primer ETH )
BTC i svi novcici su trenutno samo spekulativne imaginarne vrednosti , a ako ikada i zazivi digitalni novac , bice izdat od centralnih banaka , isto kontrolisan kao i svaki drugi , i imace istu cenu kao i valuta koju predstavlja![]()
Lupa kontru tvojim rečima da ćeš da dupliraš svačiju prognozu.Meni nema potrebe niko da lupa nikakvu kontru , jer ja niti sam HODL-er niti sam protivnik toga
Moj kapital je u dolarima i u eurima , i ulazim u long i short pozicije u zavisnosti od situacije na marketu . Nekad i 20 puta dnevno , nekad sma u poziciji nekoliko minuta .
Tako da ko voli HODL , samo napred , ide ovo na 300 000 opusteno .
Lupa kontru tvojim rečima da ćeš da dupliraš svačiju prognozu.
Au brate. Bas hrabra procena. Ovo po mom misljenju koje je apsolutno zasnovano na neznanju je da ovo para do 16 mozda a i to mozda. Svakako sanse da pogodim su iste kao i tvoje![]()
I dalje ostajem pri mojim predvidjanjima , : " svaku cenu za BTC koju najvisu neko predvidja ja predvidjam duplo vise i malo preko toga"
inace to je ono za politicare u kampanji , " sve sta drugi obecavaju , ja obecavam duplo i malo vise "
Neko pomenu kupovinu kripta od strane fondova. Pa tu tek ima *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a na celu tih fondova. Nisu ni oni najpametniji investitori na svetu, a i sigurno ne idu all in tako da mogu da prezale cak i da ovaj kripto ode na nulu.
Konačno vreme za kokice, malo da gledamo volatility, to je zapravo vrlo zdravo, kad god je volatility nizak, em trejderi ne mogu da zarade, em se sprema pičvajz. Cena je neprekidno glatko rasla, sad najzad imamo pravu borbu sa velikim volumenom, odozdo Sajevi navaljuju, odozgo kitovi istresaju, pa kom se pre dosadi.
Jedna stvar o kojoj nismo pričali, a veoma je bitna, je da berza nije imala drugu korekciju ove godine. Prema Buffet indikatoru, berze su debelo precenjene, što znači da da je crash neminovan. Niko ne zna kada, ali neki vrlo ozbiljni trejderi daju oko 80% šanse da će to biti u narednih godinu dana i 99% šanse da će se desiti u naredne dve godine. S obzirom na generalno raspoloženje na tržištu, skok junk bonds i pad cene zlata, ja računam da smo sigurni jedno 5-6 meseci dok se kripto ne istrči, ali ko će ga znati, balon uvek izgleda najlepše baš pre nego što pukne. Kad pukne berza pući će i kripto, svaki put dokazano u praksi.
Stoga ja planiram dobitke od kripta da prebacim u zlato, kad bude moguće. Zlato ne može da izgubi vrednost zbog greške u kodu, nit mogu da ga forkuju, nit mogu da ga zamene drugim.
Ko igra na BTC na duze realno sve ove gluposti ga ne zanimaju sto se sad desavaju, 18k, 16k, koga briga ako igas na 150k...
Meni je interesantno da cujem od tebe npr sta bi savetovao nekom ko sad ima 5-10k i hoce da udje u kripto. Malo za BTC da napravis nesto ozbiljno, sta onda. Cekati malo pa uleteti u neki ALT? Meni je trenutno moj smesni portfolio podeljen izmedju DOT i LINK i cekam.
Meni je interesantno da cujem od tebe npr sta bi savetovao nekom ko sad ima 5-10k i hoce da udje u kripto. Malo za BTC da napravis nesto ozbiljno, sta onda. Cekati malo pa uleteti u neki ALT? Meni je trenutno moj smesni portfolio podeljen izmedju DOT i LINK i cekam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari