Envoy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020
- Poena
- 205
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen R5 5600 & Arctic Freezer A35 ARGB
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
- RAM
- 32 GB Patriot Viper 3000 MHz
- GPU
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity OC
- Storage
- 2TB Kingston KC3000 + Apacer 1TB AS2280P4U PRO
- PSU
- SeaSonic G12 750W Gold
- Kućište
- ASUS PRIME AP201 White
- Monitor
- GIGABYTE G27Q
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Dart & HyperX Alloy Origins Core
- Mobilni telefon
- iPhone 13 128GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Ko nije probao ne zna kako je dobro. Mada ko sedi na 40 cm od ekrana ima problem. Pritom biti tako blizu ekranu nije preporučljivo. Ja sedim na nekih 70-80 cm od monitora, jer imam mali i plitak sto. Neko ko ima dobar sto taj verovatno sedi na oko metar. Sa metar je 43 inca neki maksimum cini se, 55 je previse za metar udaljenosti, sa metar i po je ok.
Ko god sedi na 40 cm nema dobar sto, nema dobru stolicu, nema dobru tastaturu, nema dobro drzanje. Ostecuje i oci i kicmu tako nabijen u ekran. Vidjao sam ljude koji se igraju i rade tako i to je sve samo ne zdrav polozaj.
Ja sam prvobitno mislio uzeti 32 incha monitor, pa 34 incha ultravajd pa sam uzeo 55 incha TV i sad moram praviti pokretni sto na tockice. Stavio bi i monitor ispod ali ne moze da stane a pored je nekako bezveze, veliki ekran pored malog smesno bi izgledalo.
Za ljude sa dobrim stolom i mocnom grafickom i viskom novca, LG CX 48 je idealan monitor, nema bolje.
Ko god sedi na 40 cm nema dobar sto, nema dobru stolicu, nema dobru tastaturu, nema dobro drzanje. Ostecuje i oci i kicmu tako nabijen u ekran. Vidjao sam ljude koji se igraju i rade tako i to je sve samo ne zdrav polozaj.
Ja sam prvobitno mislio uzeti 32 incha monitor, pa 34 incha ultravajd pa sam uzeo 55 incha TV i sad moram praviti pokretni sto na tockice. Stavio bi i monitor ispod ali ne moze da stane a pored je nekako bezveze, veliki ekran pored malog smesno bi izgledalo.
Za ljude sa dobrim stolom i mocnom grafickom i viskom novca, LG CX 48 je idealan monitor, nema bolje.