AmilDinsio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2007
- Poena
- 320
Koja je akcija do kraja avgusta za nove korisnike koji prebace fixni kod sbb za eon light 6+1 ili 6+2
Svi novi pretplatnici koji se opredele za EON pakete,
uz prenos fiksnog broja u SBB mrežu, dobijaju
promotivnu cenu prvih 7 meseci po 1 dinar uz
minimalno korišćenje usluga od 24 meseca.
Код мене се чудне ствари дешавају, кад сам у стану понекад се мобилни пребаци са мреже на Унифи, и тада баш ништа од интернета. Баш чудно, да ли је модем/рутер почео да цркава или је то свуда? У питању је Убее.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
U pocetku kada je unifi prvi put aktiviran sve je sljakalo ok, na kucni unifi registrovani telefoni nisu mogli da se vezu, vec samo na moju wifi mrezu, sto je dobro. Posle godinu dana primetim da se telefon povezuje na unifi u kod kuce sto je lose jer ne primetis i potrosis onih valjda 5giga neta. Prijavljivao sam im tada vise puta taj problem ali kako se koji operater javi on restartuje ruter i to je to. Pisao mejlove ali nikada nisam dobio odgovor. Tako da sam digao ruke, raskacio sve uredjaje sa unifija i to je to.
Zvao sam ih i da mi ugase unifi jer bespotrebno trosi resurse mimo antena kao dodatni signal, ali kazu da to nesmeju da urade. Neznam da li je nekom poslo za rukom da ugasi unifi na svom ruteru.
И ако буде, биће за пар година. Колико видим, могли би са мањим протоком да дају бољи квалитет слике. Нисам неки кодек експерт [emoji846]Je l' ovo Bugari prešli na H.265 (HEVC), kada će SBB? http://sbbmembers.blogspot.com/2020/08/vivacom-zamena-sd-kanala-u-hd-rezoluciji.html?m=1
Verovatno u tvom slučaju optika sa 8 do 10 meseci po 1 din.Imam stari "Duo TV Net Gold Extra" i još sada gase SuperSet.
Internet je mnogo bitniji. TV se retko gleda, isključivo on-demand/klub filmovi.
Opcije su mi (Bežanijska kosa):
- SBB EON Premium (500/50 Mbps?)
- mts Box 3 optika (400/160 Mbps?)
Neka preporuka i šta se trenutno može dobiti od ekstra pogodnosti?
Nemam UO.
Tako je bila priča da je oktobar poslednji mesec.Kad gase SuperSet? Ja sam čuo da ga gase u novembru.
Decko molim te nemoras ti mene nista da edukujes, sve pazljivo citam. Sistem im je u pocetku bio setovan da registrovani uredjaji na unifi kod kuce nemogu da se povezu na unifi, mogu kod svih ostalih rutera u gradu. I oni sami u call centru kazu da tako i treba da radi, e sada citajuci po forumima kod nekih radi kako treba a kod drugih ne. Molim te nemoj da mi repliciras for dummies odgovorima.
Jedno pitanje,ako umesto ovog tehnicolor rutera samo na kabal ustekam ubee ruter ima ih jeftino po oglasima da li ce raditi ili mora neko spacijalno podesavanje od sbb-a?
Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока
Pored HEVC odlicno bi bilo da predju i na DVB-S2X
Da na totaltv sam mislio.Zar to njje standard za SatTV?
Ili si mislio konkretno za TotalTV
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari