Meni se pregreva s20plus kad vozim i koristim maps i nece da se puni jer je pregrejan, a na igrama se ne pregreva.
Da li je s20+ sa exinos procesorom dobra kupovina?
Kupujem telefon vec 3 meseca i nikako da se opredelim koji bih uzeo pa bih da presecem u sto kracem roku.
Dvoumim se izmedju s20+ i p40 pro ali sam sad bas blizu da uzmem samsunga.
Koristim preko 2 godine s8 sa snapdragon procesorom i dosta sam zadovoljan njime. Jedino sto me izludjuje kod samsunga je baterija koja tesko da moze izdrzi ceo dan.
Uzmes tel i probas, ako ti odgovara super, ako ne prodas, kao da kupujes kola druze [emoji16]Au ljudi sta mi radite!
Pa sad stvarno ne znam sta da radim...
Au ljudi sta mi radite!
Pa sad stvarno ne znam sta da radim...
Prvi sam za bojkot(što se iz mog primera posedovanja telefona može i primetiti), ali znaš i sam da od toga nema ništa...90% ljudi nema pojma šta su čipset i procesor, a kamoli da su čuli za Snapdragon i Exynos.Ni u naredne 3 godine neće prići ni blizu snapu mogu pare da stavim na to!! Samo lepo bojkot pa kad kiksnu sa jednon/dve serije lepo će da se opamete!
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Isti problem sa S20 Ultra, pravi po 9 sati SOT-a a pored toga neće ni da se greje. Izgleda da sam dobio neki falš primerak.Mislim da sam dobio pokvaren s20+, šta da radim?
Ne greje se i ne mogu da mu ispraznim bateriju u toku dana. Da li to podleže garanciji, imam li pravi na zamenu?
Nisi,ti si dobio vanserijski primerak ako mozes okaci nam ss sa tih 9 sati sot- a a da nije minimalno osvetljenje i non stop yt i naravno da nije konstantno na wifi-juIsti problem sa S20 Ultra, pravi po 9 sati SOT-a a pored toga neće ni da se greje. Izgleda da sam dobio neki falš primerak.
Najveći potrošač mi je aplikacija Globaltel (treći aktivan broj). Telefon normalno koristim, wifi je oko 2/3 vremena, svetlo na auto, sve vreme povezan Galaxy Watch preko BT itd. Igrice slabo igram a osvežavanje mi je na 60 Hz. Aplikacije za bateriju ne koristim, sot gledam na fabričkoj aplikaciji, okačiću kad budem imao lepo preglednu potrošnju jer fabrička aplikacija prikazuje SOT za ceo dan ili obeleženih 2 sata.Nisi,ti si dobio vanserijski primerak ako mozes okaci nam ss sa tih 9 sati sot- a a da nije minimalno osvetljenje i non stop yt i naravno da nije konstantno na wifi-ju
Jos ako imas gsam battery bilo bi najbolje
Isto, ne vidim nikakav problem sa baterijom, ne znam kako treba da se ponaša, meni je slično kao s10+, sa tim da je ovde 120Hz.
Naravno da manje troši na wifi i kada ekran nije svetao maksimalno, ali ne korsti se stalno na suncu i mobilnoj mreži, u proseku ispadne dobro. I mekbuk mi kada samo vrtim sajtove i youtube traje baterija 11 sati, kada final cut renderuje 4k video ode za 3h.
Ako se koristi kao što je ideja, a ne desktop zamena ne znam šta je problem. Sećam se još pre neku godinu da je ovde neko pisao, svaki telefon mu je ku** samo nesto protestuje, onda ispostavi se da je neki nocni cuvar ili tako nesto gde 12 sati sedi i igra igre i gleda filmove.
Nego što kaže Vladimir, neko ko razmatra da kupi neki od ovih telefona čitajući ovde imaće utisak da je telefon totalni promašaj i neupotrebljiv.
Ako neko od 16 sati koliko je budan 8 sati gleda u telefon, ima veći problem u životu od baterije![]()
Isto, ne vidim nikakav problem sa baterijom, ne znam kako treba da se ponaša, meni je slično kao s10+, sa tim da je ovde 120Hz.
Naravno da manje troši na wifi i kada ekran nije svetao maksimalno, ali ne korsti se stalno na suncu i mobilnoj mreži, u proseku ispadne dobro. I mekbuk mi kada samo vrtim sajtove i youtube traje baterija 11 sati, kada final cut renderuje 4k video ode za 3h.
Ako se koristi kao što je ideja, a ne desktop zamena ne znam šta je problem. Sećam se još pre neku godinu da je ovde neko pisao, svaki telefon mu je ku** samo nesto protestuje, onda ispostavi se da je neki nocni cuvar ili tako nesto gde 12 sati sedi i igra igre i gleda filmove.
Nego što kaže Vladimir, neko ko razmatra da kupi neki od ovih telefona čitajući ovde imaće utisak da je telefon totalni promašaj i neupotrebljiv.
Ako neko od 16 sati koliko je budan 8 sati gleda u telefon, ima veći problem u životu od baterije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari