Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Ja sam ponovo uzeo ULTRU misleći da će se popraviti stanje posle nekoliko apdejta , jednostavno u režimu performansi i 120hz baterija nemože da izvuče dan korišćenja (exy procesor) , sve na ULTRI je TOP osim trajanja baterije , čist kriminal od Exy-procesora - vratio sam se na Note 10+ i poslovni S10 Lite - koji je best buy kupovina .

Ja sam ponovo uzeo ULTRU misleći da će se popraviti stanje posle nekoliko apdejta , jednostavno u režimu performansi i 120hz baterija nemože da izvuče dan korišćenja (exy procesor) , sve na ULTRI je TOP osim trajanja baterije , čist kriminal od Exy-procesora - vratio sam se na Note 10+ i poslovni S10 Lite - koji je best buy kupovina .

Hvala zoreli sada sam sebi reko ne više exy pa koliko god jeftin bio. Tako sam i ja mislio da su malko popravili ali ne, kao sto je rečeno nikada neznas kada exy te da poludi....Ja sa snap pičim igrice etc cak i na 4g I hladan nema grejanja a baterija traje li traje :)

Može li mi neko reći jel samsung s20 (+, ultra) ali u 5g izvedbi ide iskljičivo sa snapdragonom ili ima i exynos izvedba? Ne mogu nigde proveren info da nađem

Edit: ipak ima oba! [emoji24]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Exynos 5G je za zapadni svet, Nemacka, Italija, Austrija, UK.. tako te razvijene zemlje.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Kod nas su svi 4g varijante. Bilo od operatera ili prodavnica, jedino od Madjara se moze nabaviti 5g model.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Cao svima. Imam mogucnost da narucim s20, unlocked, sa Snapdragon cipom, da mi se donese iz Amerike. Medjutim, citam po internetu dosta da moze da se desi da ne radi, da nema pristup novih apdejtima, da postoji region lock, itd... da li neko ima iskustva, i da li mislite da bi bilo bezbedno da ga kupim i koristim u Srbiji? Osim sto naravno, svesna sam da nece imati garanciju. Hvala unapred!

Ma uzmem na oglasima u De šta poželim, samo sam verovao da su 5g verzije sa snap ali skontah na vreme da grešim. Msm 5g mi ne treba ni najmanje (čak ni 4g) ali zato snap i duos je must have ubuduće. Hvala u svakom slučaju za infos [emoji6][emoji2772]

^ posto si preko i imas izbor 4g varijanta sa snapom, 5g je trenutno nepotreban a ipak je skuplji.

Verovao ili ne, veća je ponuda kod nas sa snap/duos mogućnostima nego ovde druže! Trenutno ima samo jedan u okolini s20+ i to po bezobrazno velikoj 900e ceni!

Ovaj exinos ocajan ko vatru da nosim u djepu :mad:
Jedino me je ekran odusevio ostalo je me.

I jedna sigurno osetna razlika, a to je da s20+ 5g ima 12 gb, dok su naši LTE sa po 8.

Zato i jesu skuplji imaju 5g i 4giga rama vise plus cip je brzi i negreje se;)

Cao svima. Imam mogucnost da narucim s20, unlocked, sa Snapdragon cipom, da mi se donese iz Amerike. Medjutim, citam po internetu dosta da moze da se desi da ne radi, da nema pristup novih apdejtima, da postoji region lock, itd... da li neko ima iskustva, i da li mislite da bi bilo bezbedno da ga kupim i koristim u Srbiji? Osim sto naravno, svesna sam da nece imati garanciju. Hvala unapred!
Kakav region lock na Samsungu?! Ne bi trebalo.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Može biti samo na mrežu zaključan

Ne znam, tako citam da pisu po netu... osim toga, na kraju sam pisala Samsungu direktno i rekli su sledece “I'm afraid if you buy a US device and then try to use it with an international carrier you wont be able to receive updates, also when providing support you may need to contact US support instead of the Serbian support. If you want to enjoy the full features and performance of your device we kindly suggest you buy it in the place you will stay the longest.” Tako da sam ipak odustala od te opcije...

Pa ne kupujes of njihovih telekoma neko u slobodnoj prodaji.

Ne znam, tako citam da pisu po netu... osim toga, na kraju sam pisala Samsungu direktno i rekli su sledece “I'm afraid if you buy a US device and then try to use it with an international carrier you wont be able to receive updates, also when providing support you may need to contact US support instead of the Serbian support. If you want to enjoy the full features and performance of your device we kindly suggest you buy it in the place you will stay the longest.” Tako da sam ipak odustala od te opcije...
Što Proday kaže, samo da nije zaključan na mrežu i radiće. Ja imam mobilni iz Hong Konga, koristim ga sa telenor karticom i primam ažuriranja.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Ja sam imao S6 Active iz Amerike donet. Ni jedno ažuriranje nisam imao, E sad, da li je to pravilo ili izuzetak...

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Pa ne kupujes of njihovih telekoma neko u slobodnoj prodaji.
Čak i od njihovih telekoma kad kupuješ imaš opciju da uzmeš simfree ili sa mreže
U krajnjem slučaju, evo @SretenBG ima s10 za usa tržište i sve radi bez problema...još njegov beše verizon ili tako neki operater.

Na note 10 plus srize azuriranje normalno ,imao sam Hong Kong verziju a sad Amerikanca. Na oba je stizalo normalno

Drugari, koliko je to pregrevanje koje ljudi ovde pominju, cesta pojava? Pitam za s20+. Jel bio neki update koji resava? Van toga, ima li neka poznata mana?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To je sve preuvelicavanje,s20 ultra sam testirao i to sam ga bas "mucio" nije presao 37stepeni,za s20 plus nisam siguran al ne verujem da je ista losiji sto se grejanja tice.

Treba mi za suprugu, dakle fb, ig, viber. Nema igranja.

Ima test na YT, kad se pregreje uspori. Ne bi trebalo da to bude slučaj kod vas.

Ako neigra nece se pregrevati barem kod mene tako na s20+.Zna nekad kad koristis kameru da se malo zagreje;)

Kako bre da se zagreje kad koristi kameru? AKo duze snima u 4K ili ako uzme da opali 15-20 slika?

Kad snima duze 4k 60.

Ja cesto snimam tako, ali ne duze od 3 minuta jer su fajlovi preveliki. Note9, nista ne primetim da se ugreje. Jel se to ugreje da prestane da snima ili se samo malo podigne temperatura?

Meni se pregreva s20plus kad vozim i koristim maps i nece da se puni jer je pregrejan, a na igrama se ne pregreva.

I meni Note 10+ kad upalim Mypatrol.

Vrh Dno