Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Pa bude osetno vruć posle par minuta to je bilo napolju po suncu pa je mozda uticalo.
Ma ima očigledno problema svi se žale na ovaj exynos.

Meni se S20+ zagrevao npr. dok se dopisujem preko 4G i slušam muziku preko galaxy buds. Malo malo pa vruć, nijedan exy mi se nije zagrevao u toj meri..
Moguće da se nešto popravilo u poslednjih mesec dana, a i ne znam koliko sam relevantan jer sam ga koristio desetak dana, iznervirao se i prodao ga.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Kod mene ume da se zagreje posle dužeg korišćenja (tj. upaljenog ekrana), ali ništa specijalno.

Da li je s20+ sa exinos procesorom dobra kupovina?

Kupujem telefon vec 3 meseca i nikako da se opredelim koji bih uzeo pa bih da presecem u sto kracem roku.

Dvoumim se izmedju s20+ i p40 pro ali sam sad bas blizu da uzmem samsunga.

Koristim preko 2 godine s8 sa snapdragon procesorom i dosta sam zadovoljan njime. Jedino sto me izludjuje kod samsunga je baterija koja tesko da moze izdrzi ceo dan.

Ukoliko nesto ne poprave azuriranjem ovo ce biti najgori flegsip telefon. 1000+e a otkljucavanje otiskom prsta gore nego kod telefona od 100e, bilo sta da se koristi telefon se greje, nekad manje nekad vise, baterija oko 4h SOT sa 4500mah baterijom??? Bukvalno gledam kako procenti padaju. MI9t koji sam koristio pre ovog krsa je bio oko 7h SOT nekad i vise a ima manji kapacitet baterije i slabiji procesor koji vise trosi struju. Ovo je sigurno poslednji telefon za koji dajem i 1 dinar sa ovim go.m.netom od exinos cipa.

Ja sam presao sa 11 Pro Max na S20 plus, evo vec cetvrti dan mi muka kada ga pogledam. Kolk'o sutra ide na dobos i vracam se na 11 Pro Max.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Zato sam ja prešao na Pixel [emoji6]

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Da li je s20+ sa exinos procesorom dobra kupovina?
Kupujem telefon vec 3 meseca i nikako da se opredelim koji bih uzeo pa bih da presecem u sto kracem roku.
Dvoumim se izmedju s20+ i p40 pro ali sam sad bas blizu da uzmem samsunga.
Koristim preko 2 godine s8 sa snapdragon procesorom i dosta sam zadovoljan njime. Jedino sto me izludjuje kod samsunga je baterija koja tesko da moze izdrzi ceo dan.

Ja ne znam kako drugi koriste telefon pa im je autonomija loša, ali sa mojim korišćenjem, dakle gomila poziva, SMS poruka, Vajber, Instagram, FB, gomila aplikacija, sve popaljeno, 120Hz osveženje, GPS, uparen GW preko BT, uglavnom na wifi, itd. itd. telefon skinut u 8-9h ujutru sa punjača oko ponoći dok ga ponovo ne bocnem za par nedelja koliko ga koristim nije nikad pao ispod 20%.

Au ljudi sta mi radite!

Pa sad stvarno ne znam sta da radim...

Sta god mu radili u zadnje 3 godine ex je promasaj na zalost

Poslednja izmena:
Ni u naredne 3 godine neće prići ni blizu snapu mogu pare da stavim na to!! Samo lepo bojkot pa kad kiksnu sa jednon/dve serije lepo će da se opamete!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ako ih tvoji besni !!1!!! spam postovi po forumu i bojkot ne opamete, nista nece.

Ni u naredne 3 godine neće prići ni blizu snapu mogu pare da stavim na to!! Samo lepo bojkot pa kad kiksnu sa jednon/dve serije lepo će da se opamete!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Prvi sam za bojkot(što se iz mog primera posedovanja telefona može i primetiti), ali znaš i sam da od toga nema ništa...90% ljudi nema pojma šta su čipset i procesor, a kamoli da su čuli za Snapdragon i Exynos.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemojte tu škatljivu temu, dele pro-exo admini bodove čak i za sprdnju/meme.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Uvek i to samo sd , ja bojkotovao s seriju probao sa p40 pro ali se brzo vratio na note
Ima.neki lik na kp sto navodno donosi s20 plus sd verziju pa probaj njega da okrenes da vidis ,mislim da ako vec hoces s20 plus da ti je to dobitna kombinacija doduse bez garancije

Poslednja izmena:
Mislim da sam dobio pokvaren s20+, šta da radim?

Ne greje se i ne mogu da mu ispraznim bateriju u toku dana. Da li to podleže garanciji, imam li pravi na zamenu?

Ne mozes da ispraznis bateriju? Cuti i uzivaj [emoji16]

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Mislim da sam dobio pokvaren s20+, šta da radim?

Ne greje se i ne mogu da mu ispraznim bateriju u toku dana. Da li to podleže garanciji, imam li pravi na zamenu?
Isti problem sa S20 Ultra, pravi po 9 sati SOT-a a pored toga neće ni da se greje. Izgleda da sam dobio neki falš primerak.

Isti problem sa S20 Ultra, pravi po 9 sati SOT-a a pored toga neće ni da se greje. Izgleda da sam dobio neki falš primerak.
Nisi,ti si dobio vanserijski primerak ako mozes okaci nam ss sa tih 9 sati sot- a a da nije minimalno osvetljenje i non stop yt i naravno da nije konstantno na wifi-ju
Jos ako imas gsam battery bilo bi najbolje

Poslednja izmena:
Ljudi ubiste vise sa baterijom,ja sam u vise navrata koristio s20 ultra i mogu reci da je baterija na 120hz ok skida slicno kao note 10 plus,na 60hz je bolja od nota sigurno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nisi,ti si dobio vanserijski primerak ako mozes okaci nam ss sa tih 9 sati sot- a a da nije minimalno osvetljenje i non stop yt i naravno da nije konstantno na wifi-ju
Jos ako imas gsam battery bilo bi najbolje
Najveći potrošač mi je aplikacija Globaltel (treći aktivan broj). Telefon normalno koristim, wifi je oko 2/3 vremena, svetlo na auto, sve vreme povezan Galaxy Watch preko BT itd. Igrice slabo igram a osvežavanje mi je na 60 Hz. Aplikacije za bateriju ne koristim, sot gledam na fabričkoj aplikaciji, okačiću kad budem imao lepo preglednu potrošnju jer fabrička aplikacija prikazuje SOT za ceo dan ili obeleženih 2 sata.
Ja stvarno ne sumnjam da SD ima bolje karakteristike, duže trajanje batrerije, brži procesor itd., ali da exynos verzija (bar ovaj moj primerak) ne valja ništa je stvarno daleko od istine. Posle mesec dana korišćenja tvrdim da je telefon odličan.

Poslednja izmena:
Isto, ne vidim nikakav problem sa baterijom, ne znam kako treba da se ponaša, meni je slično kao s10+, sa tim da je ovde 120Hz.

Naravno da manje troši na wifi i kada ekran nije svetao maksimalno, ali ne korsti se stalno na suncu i mobilnoj mreži, u proseku ispadne dobro. I mekbuk mi kada samo vrtim sajtove i youtube traje baterija 11 sati, kada final cut renderuje 4k video ode za 3h.

Ako se koristi kao što je ideja, a ne desktop zamena ne znam šta je problem. Sećam se još pre neku godinu da je ovde neko pisao, svaki telefon mu je ku** samo nesto protestuje, onda ispostavi se da je neki nocni cuvar ili tako nesto gde 12 sati sedi i igra igre i gleda filmove.

Nego što kaže Vladimir, neko ko razmatra da kupi neki od ovih telefona čitajući ovde imaće utisak da je telefon totalni promašaj i neupotrebljiv.

Ako neko od 16 sati koliko je budan 8 sati gleda u telefon, ima veći problem u životu od baterije :)

Poslednja izmena:
Isto, ne vidim nikakav problem sa baterijom, ne znam kako treba da se ponaša, meni je slično kao s10+, sa tim da je ovde 120Hz.

Naravno da manje troši na wifi i kada ekran nije svetao maksimalno, ali ne korsti se stalno na suncu i mobilnoj mreži, u proseku ispadne dobro. I mekbuk mi kada samo vrtim sajtove i youtube traje baterija 11 sati, kada final cut renderuje 4k video ode za 3h.

Ako se koristi kao što je ideja, a ne desktop zamena ne znam šta je problem. Sećam se još pre neku godinu da je ovde neko pisao, svaki telefon mu je ku** samo nesto protestuje, onda ispostavi se da je neki nocni cuvar ili tako nesto gde 12 sati sedi i igra igre i gleda filmove.

Nego što kaže Vladimir, neko ko razmatra da kupi neki od ovih telefona čitajući ovde imaće utisak da je telefon totalni promašaj i neupotrebljiv.

Ako neko od 16 sati koliko je budan 8 sati gleda u telefon, ima veći problem u životu od baterije :)

Apsolutno se slažem sa svim navedenim!

A ko se žali na pregrevanje, taj nije imao Snapdragon 810.

Jedina "mana" ovog telefona je kad uzmem neki drugi, nedostaje 120hz

Poslednja rečenica bukvalno najtačnija u celoj temi.

Nazad
Vrh Dno