Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Šteta baš, 7T Pro u Mclaren ediciji brutalno izgleda.

Sent from my Oneplus 7 using Tapatalk

Ko kaže da nismo haha

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

1314678-df5676c100abad2897264f314662f0dc.png

https://www.androidpolice.com/2020/...o-are-first-phones-to-run-fortnite-at-90-fps/

Nebitna p@tkomerija al' neocekivani skorovi. Naravno, S20U je SD865 verzija.

[YOUTUBE]3dfF6JehZ0s[/YOUTUBE]

Sve lepo rekao

Nešto sam se lomio juče da ga pazarim, naleteo na oglasima 12/256 pro za 699e (nov ali bez garancije doduše)....posle ovog supersaf videa nekako izgubih želju!! Još se sećam da je neko pominjao ranije i da senzor za otključavanje hoće da brljavi [emoji849]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nisam odgledao video, ali trebao si ga uzeti. Za te pare nema ništa bolje

Ovo jednostavno ne sme da se desi ni na jednom telefonu od K eura. Vazi za sve proizvodjace. Znaci od 100k telefona svaki mora da bude apsolutno ispravan sa savrsenim software-om out of the box sto bi rekli..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nisam odgledao video, ali trebao si ga uzeti. Za te pare nema ništa bolje
Green tint problem sa ekranom ili neravnomerno crna...ne znam šta je gore ali uzeti telefon bez garancije dok se gomila ljudi žali na ovu problematiku mi je nekako no no.

A kontam i da će cena uskoro realno vrlo brzo doći na tih 700e (sa telefone sa papirom) posebno sad kad su ubogaljili telefon za onu jednu kameru...no videćemo, i dalje vijam note duos sa snapom!

Koliko sam shvatio taj problem sa ekranom se javlja samo u izrazito tamnim prostorijama i na jako niskom osvetljenju tako da verujem da većina ljudi i ne dođe u situaciju da ga primeti dok ga ne potrazi. Ali za garanciju si u pravu. Nezgodno je takav telefon kupiti bez ikakve garancije.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Black crush je problem koji manje više postoji na svakom OLED ekranu, totalna je glupost naglašavati kao problem nešto što vide samo na uniformnoj sivoj pozadini. Šta je prijatelj Saf rekao o problemima sa sadržajem, što je jedina bitna stavka? Ništa. (problematičan je apdejt koji povećava minimalni brajtnes, istina, ali to će valjda) rešiti)

Što onda da ne kritikujemo svaki IPS što fakat nema crnu boju?

Kad vidim koliki uticaj na kupce imaju Saf i ostali YT placenici i tech cirkuzanti, prosto mi bude zao sto im najmocnije kompanije ne dupliraju ''donacije'' i ne podignu cene flagship uredjaja na 2500$ :d
Na stranu sto su svi vodeci telefoni precenjeni i puni sitnih (ali i malo ozbiljnijih mana), nedopustivih za 1000$+ pocetne cene, ali tech review ''scena'' verovatno nikada nije bila korumpiranija i pokvarenija.

Za pro sigurno ima mesta za napredak sto se tice kamere, za obican ne verujem, verovatno su vec izvukli maksimum iz IMX586. Bas zbog kamere ne vredi 600+e, da ima senzor kao pro, bio bi odlicna kupovina.

OnePlus 8 Pro camera review
https://www.dxomark.com/oneplus-8-pro-camera-review/

OnePlus 8 Pro hits DxOMark, beats iPhones, Galaxy S20 Plus
https://www.androidauthority.com/oneplus-8-pro-dxomark-1126278/

kamera.png

While its zoom and ultra-wide cameras are also very respectable, they don’t quite achieve the same level of consistent image quality that’s needed for a top-tier ranking in our database.

The OnePlus 8 Pro does excel for video, however, securing new top scores for video exposure and color and a top 5 overall video ranking in our database.

Put all that together and the OnePlus 8 Pro is an excellent choice for serious smartphone photographers.

Realno odlično, zoom kod kamere mi je totalno nebitan, nikad ne bih menjao zoom sa Huawei P40 PRO za Google servise ili zoom sa Samsung S20 Ultra za Exynos chipset :)

Poslednja izmena:
Ne znam jel veći cirkus što nema ip 11 pro ma listi ili što je oppo x2 pro oderao i s30 ultra i one plus 8 pro za poprilično [emoji23][emoji23][emoji2957]

Sta je cudno za oppo find x2 pro? Bolja kamera nego u one plus 8 pro. I reno 10x zoom je imao bolju kameru od op 7pro

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Veceras sam pazario OP 8 cistu...
Kamera jeste malo u zaostatku od ostalih.. :/

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Čestitam. Ja isto razmišljam da je uzmem. Kako lezi u ruci?

Čestitam. Ja isto razmišljam da je uzmem. Kako lezi u ruci?

Hvala [emoji16]
Bas lepo, slicno kao 7T ako si imao prilike da probas?
Radi stvarno perfektno..Ja sam pre ovoga 10tak dana nosio P40 Pro i udao ga...

Ajde napiši koju o tvom doživljaju ekrana na OP8 vs P40 Pro.

Ajde napiši koju o tvom doživljaju ekrana na OP8 vs P40 Pro.
Pazi na P40Pro mana je sto nema jos malo lepse boje kao sto ima na OP.Sve je nekako isto dal Toplo ili Hladno podesio.
Ekran ove godine je stvarno bolji od proslogodisnjeg p30 modela, ali opet nije to to...
Kao sto zoom na s20 ultra nije nesto al ekran bruka tako je ovde zoom bruka a ekran mehh...
Meni je stvarno na OP ekran odlican [emoji1305]
Huawei mora jos da poradi sa Samsungom i samim EMUI-em.

Sta je cudno za oppo find x2 pro? Bolja kamera nego u one plus 8 pro. I reno 10x zoom je imao bolju kameru od op 7pro

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nije nista cudno nego se informisi malo bolje o prevari zvanoj ''DxOMark u rukama novog vlasnika'' i nacinu po$$$lovanja poslednjih godina.

Poslednja izmena:
Vrh Dno