Mislis da ja razumem?
Na Aliju pise Order completed, pre toga pisalo Arrived at destination country i Accepted by Last Mile Carrier 3.17.20.
Na 17track pise Despatched to overseas(Country code RS 3.17.20)
Na sajtu nase poste pise da nije tacan broj, tj ne prikazuje informacije...
Sacekacu jos tih mesec dana, pa cu par dana pre novog isteka da pokrenem dispute, pa sta bude...![]()
Imam i ovaj porucen 03.04.
SpeedPAK EE1000673****A0N, zadnji status kaze:
Apr 20, 2020 Flight landed in destination country
FRANKFURT MAIN
To mi je ranije dosta brzlo stizalo posle ovog statusa, obicno 5-6 dana.
E super, hvala na odgovoru, tu mi pise jos 59 dana, ovih novih 60 sto je priduzi.Ako ti u aplikaciji pod naslovom "Reminder" piše da imaš još x dana zaštite, onda je nebitno što ti u "delivery information" piše Order completed. Sva prava na otvaranje dispute-a ti nisu umanjena.
Ustvari nije jedna, na kraju se ispostavilo da me cekaju 4 posiljke vezane u jednu. Jedna je cak bila od 01.10.2019. za koju sam se pomirio da nece ni stici i dobio refund. Verovatno se kiselila u nasoj posti i u ovom ludilu naleteli na nju.Meni danas stigla jedna bez pracenja, nemam pojma koja je, videcu tek sutra kada preuzmem.
Sve su mi Yanwen ili China post.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Da nije možda u pitanju NEregistrovana pošiljka (broj za praćenje počinje sa U) ? U tom slučaju nema daljih statusa, ali ako ti piše da je ušlo u našu zemlju 17.marta smatraj da je to tačan podatak, bar kada se radi o Singapurskoj pošti. Imam i ja još dosta takvih koje su stigle u martu, a još mi nisu uručene. Reklo bi se da naša Pošta radi dosta usporeno. Ali bi čak i u tom slučaju moralo da ti se isporuči u roku od mesec dana, tako da posle toga možeš stvarno i da otvoriš dispute ako ne stigne.
Pocinje sa RB, zavrsava se sa SG.
Izgleda da je 17. marta poslato, a ne stiglo u Srbiju, tako da ovo pracenje sa Alija nije tacno...na 17track pise despatched to overseas i tako stoji, sad, da li ce stici ili ne...ne znam...produzeno je vreme za dostavu, pa cu tamo pred kraj da otvorim dispute ako ne dodje.![]()
Pošto sam blizu aerodroma vidim njihovi avioni redovno sleću i polećuDrugari jel neko zna kako fukcioniše DHL? Poručiio bih nešto preko njih iz Japana ali se dvoumim zbog ove situacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari