Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao, da li ste zadovoljni izborom splikacija za vas pametni sat? Ja imam Galaxy Watch i izbor je bas los. Trazis sam npr. app za podcast-e koju bih koristio prilikom trcanja ali nista pametno nisam nasao. Da li je bolja situacija sa Android satovima?

Ako ti treba sat za trčanje uzmi garmina i problem rešen

Ne mogu da nađem,mada znam da su se ovde neki žalili na rad altimetra na samsung galaxy watch-u.Meni taj senzor ne radi više,pa me interesuje da li ste reklamirali uređaj?

Sent from my SM-T725 using Tapatalk

Cao, da li ste zadovoljni izborom splikacija za vas pametni sat? Ja imam Galaxy Watch i izbor je bas los. Trazis sam npr. app za podcast-e koju bih koristio prilikom trcanja ali nista pametno nisam nasao. Da li je bolja situacija sa Android satovima?

A koji bi ti to app za podcaste, nema ništa poznatije od sptofify, ali kod nas nije zvanično podržan...Standardne aplikacije za android nisu, ali kod weara jesu... Skini lepo šta hoćeš u mp3/4 formatu i vozi...

SM-N975F

S obzirom da sam juče aktivirao Watch GT na telefonu koji nije Huawei, uradio sam sledeće:

- Skinuo Huawei Mobile Services APK, pošto Poslednja verzija sa Play Store-a nine aktuelna, upućuje na Huawei App store.

- Skinuo Health sa Play Store-a

- Napravio UK nalog

- Health pokrenuo u airplane modu

- Isključio airplane mode i Health radi savin normalno, imam teme

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Novi update za GT2

a161c7f928e1282de94682a504382731.png

Ne mogu da nađem,mada znam da su se ovde neki žalili na rad altimetra na samsung galaxy watch-u.Meni taj senzor ne radi više,pa me interesuje da li ste reklamirali uređaj?

Sent from my SM-T725 using Tapatalk

Ja sam jedan od tih što su se žalili.

Jedno vreme je pomagao reset preko service menija, ali je posle i to prestalo.

Odustao od proveravanja, a sve me mrzelo da nosim na servis i ostanem bez sata jedno vreme.

Pre nedelju-dve, sasvim slučajno, vidim da mi broji spratove (za šta mu je altimetar neophodan). Uđem u app i ona uredno radi. Evo sad sam gledao i dalje je sve ok. Da li su popravili sa nekim updateom ili zavisi od nečega drugog - nemam ideju.

Kod mene ne radi već 4-5 meseci. Mrzelo me da ga šaljem na servis kod Mađara i da čekam mesec dana, ili ko zna koliko, da dobijem sat nazad.
Manje-više nebitna stvar, bar meni.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

A ja svaki put kad on objavi tako nešto trčim u aplikaciju i proveravam...
Pecam se...

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Vidim telenor opet stavlja akciju pametnih satova. Isplati li se uzeti samsung galawy watch golden/rose za cirka 33000 na 24 rate. Za zenu bih ga uzeo. Nije zahtevan korisnik i svideo joj se prosli put ali valjda imali neku caku sa ugovorima. Valjda sad promenili politiku. Ako ne nikome ništa.
Hvala na odgovorima.
(na kp je 230e, ali cenim ga ovde na rate plus 2 god garancija).

Pa ono, ako joj se sviđa neka uzme, nema neke preterane filozofije tu.
Pretpostavljam da pričaš za 46mm? On je malo poveći, ne znam baš da l' će da odgovara ženi. Za žene je više 42mm, a kod njega je slabija baterija.

42mm je u pitanju. Pa pratio sam i pricu o bateriji, ali sve funkcije ce da koristi samo u pocetku, posle ce nadam se da joj dosade. Ovaj veci jeste bolji sa baterijom, ali ako cemo vec tako da gledamo, onda najbolje externu u dzep i ovaj manji. :)

Salim se malo, u pravu si, 46mm jeste preveliko za njenu ruku. ;)

Hvala na ukazanim stavkama svakako.

2-3 dana bi trebalo da drži baterija na 42mm, ako ne koristi always on. Me treba baš eksternu bateriju da nosi, ali eto, ako joj nije frka da se dopuni jednom u 2-3 dana neka uzima ;)

Ima li naznaka kada ce novi SGW? Ili da uzimam njega kad je vec u telenoru na akciji?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Samo da zahvalim @nightshadow-u na ohrabrenju.
Uzet sat pa u zdravlju nek je služi.

Kratak info oko te akcije iz telenora:
- na sat se gleda kao opremu a ne uredjaj
- samim tim naplata ide preko računa/paketa za mobilni a ne mobi banke (što onemogućava prevremenu otplatu koliko sam razumeo)
-moguće je gotovinsko učešće po želji korisnika, ostatak se deli na 24 rate.

Dobar je sat. Supruga ga koristi malo preko godinu. Baterija (u odnosu na moj 46mm) primetno kraće traje.
Mada to nije toliko strašno kao kod telefona. Kad javi da je na 15% izdržaće do kraja dana.
Ja sam sa Alija poručio i 2 zamenska punjača koje držimo na poslu. Kada prijavi da je prazan, staviš odmah na punjač i za 2h imaš sve puno i spremno.

Uopšte ne primećujem to punjenje kao neko opterećenje.

Ima li sta bolje od GT2 za oko 200e?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Da li je ponuda tema (skin/ watchface) za Watch GT ista za svaki region ili ima razlika?

Trenutno sam na UK regionu pa me zanima da li neki drugi regioni (npr. Kina) imaju drugačiju ponudu.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Dobar je sat. Supruga ga koristi malo preko godinu. Baterija (u odnosu na moj 46mm) primetno kraće traje.
Mada to nije toliko strašno kao kod telefona. Kad javi da je na 15% izdržaće do kraja dana.
Ja sam sa Alija poručio i 2 zamenska punjača koje držimo na poslu. Kada prijavi da je prazan, staviš odmah na punjač i za 2h imaš sve puno i spremno.

Uopšte ne primećujem to punjenje kao neko opterećenje.
Jel može link za te Ali punjače. Treba I meni jedan dopunski, ali provereni. Viđao sam po mnogim komentarima na oglasima da se žale na pregrevanje punjača i sata

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Aliexpress US $7.99 | Wireless Charging Dock Cradle Charger For Samsung galaxy watch 42MM 46MM SM-R800 R805 Watch Chargers Smart Watch Charging Dock
https://a.aliexpress.com/_dZap8OP

Ono što ne radi u odnosu na original je da ne led ne menja boju (crveno punjenje, zeleno napunjen).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Negde sam procitao da na Huawei Watch GT2 nije moguce odgovarati na notifikacije, vec ih samo videti, ali me zanima da li to znaci da ne postoje ni predefinisane poruke kad zelis da odbijes poziv, posto tu info nigde ne mogu da nadjem?

Ne. Poziv samo odbiješ i to je to.

Pretpostavljam da je isto i sa Honor Magic Watch 2 ili tu mozda postoje predefinisane poruke? To mi je bitno da na sastanku ne koristim telefon, nego da sa sata sve zavrsim

Ne znam za Honor watch, Ali su oni softverski skoro identični.

Pretpostavljam da je isto i sa Honor Magic Watch 2 ili tu mozda postoje predefinisane poruke? To mi je bitno da na sastanku ne koristim telefon, nego da sa sata sve zavrsim
Ta dva sata ne mogu to što ti želiš... Čak šta više običnu poruku prikaže celu a sa nekih drugih čet aplikacija samo izbaci notifikaciju da imaš poruku od te i te osobe.... Ne možeš čak ni da je pročitaš a kamoli da odgovoriš... Predefenisane poruke kao odgovor na odbačeni poziv ne postoje. Ili prihvatiš ili odbiješ poziv. To su jedine dve opcije.

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Poslednja izmena:
Iz tog razloga sam se odlucio da ipak uzmem Samsung Galaxy Watch 46mm i mislim da nisam pogresio, posebno sto kad sam stavio na ruku GT2 nekako mi je delovao tanko, dok SGW deluje bas masivno.

Samo imam jedan problem vezan za bluetooth u kolima, posto mi je povezan telefon sa autom i sada sa satom, kad mi zvoni telefon u toku voznje i javim se mogu samo da prebacim poziv na sat, a auto ne reaguje, jel imao neko slican problem i kako je resio?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno