Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam kombinaciju da uzmem GT2 sport manje od mesec dana star za malo ispod 100e.
Ovaj GT bi mogao da prodam za 60-ak pa bi doplata bila i ne tako strašna.
Želeo sam samo da čujem iskustva iz prve ruke da li su razlike primene ili samo kozmetičke prirode

Moj Amazfit GTR je pre neki dan punjen posle 21dana korišćenja.Odlična autonomija.Nisam siguran da li neki sličan sat može toliko da izdrži do punjenja.
Inače,odličan sat.Vredi svake pare,a platio sam ga pre 1.5 mesec 135€ preko KP.

Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока
Definitvno ubedljivo najbolja stvar na ovom satu je baterija...Screenshot_2020-05-16-08-28-54-806_com.huami.watch.hmwatchmanager.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da li postoji mogućnost da preko sata (s.g. watch) vidim procenat baterije na telefonu s10e?

Da ne zna neko za neku free možda, i da li je neko probao ovu što se plaća, je l radi dobro?

Imam kombinaciju da uzmem GT2 sport manje od mesec dana star za malo ispod 100e.
Ovaj GT bi mogao da prodam za 60-ak pa bi doplata bila i ne tako strašna.
Želeo sam samo da čujem iskustva iz prve ruke da li su razlike primene ili samo kozmetičke prirode
Uzimaj bez razmišljanja...

SM-N975F

Narucio. Treba ortak da mi donese za par dana. Pa javljam utiske.
Inace sat je kupljen početkom meseca sa 2 god garancije pa je ponuda extra

Kakva su vasa iskustva sa zastitnim staklima?
Ja sam stavio danas na GT2 i vec planiram da ga skinem, jer ovako napravio se jos jedan prsten, iskreno ne svidja mi se.
Da su pustili do kraja ivica da ide, mislim da bi bilo bolje..
3b9097e29a1c98cf3715b5db45007252.jpg
64fff7f5cdf0e99e63c49ec034fdf74f.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ostavi staklo, bukvalno se ni ne vidi :)

Moj kum ima na S3 staklo, sigurno je za pola milimetra manji prečnik, vidi se više nego ovde kod tebe, ali on kaže da mu ne smeta ni malo.

Meni je to staklo ocajno. Svejedno se ne grebe i daleko je bolje staklo na satu nego to. Ja i radim sa satom i cak sam ga udario par puta i nista. Mozda ima neke mikroogrebotine ali to golim okom ne vidim. Svejedno cu sat zameniti daleko pre nego sto se izgrebe. Ako mene pitas, bacanje para.

Ima li neko neku silikonsku narukvicu viska? Moja se pokidala pre neki dan a paket s narukvicom mi stoji u magacinu poste vec mesec i po dana. Smorilo me vise.

Poslednja izmena:
Imam ja, za GW 46 mm, plava je. Ne znam da li odgovara za GT2. I nije bas za tanak zglob.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Da nema neko visak punjac za Huawei watch gt,nov ili malo korišćen? Hitno mi treba.Ko ima neka se javi u inbox.

Vredi li uzeti Stratos 3 u Telenoru, 1240 din na 2 godine ? Možda da im pišem za popust

Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока

Kakva su vasa iskustva sa zastitnim staklima?
Ja sam stavio danas na GT2 i vec planiram da ga skinem, jer ovako napravio se jos jedan prsten, iskreno ne svidja mi se.
Da su pustili do kraja ivica da ide, mislim da bi bilo bolje..
3b9097e29a1c98cf3715b5db45007252.jpg
64fff7f5cdf0e99e63c49ec034fdf74f.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja sam uzeo takođe zaštitno staklo, ali ide do ivice, do korone sata pa nije strašno, iako malo kvari estetiku sata.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Naručen GT2. Doneće mi ortak i utorak pa pišem utiske :)

Definitvno ubedljivo najbolja stvar na ovom satu je baterija...Pogledajte prilog 285212

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Koliko mi fali ova funkcija za odlaganje obavestenja dolaznog poziva pod "Incoming call" na GT2...
Pa jos ikonice za svaku aplikaciju posebno, pa podesavanje vibracije, pa podesavanje paljenja ekrana pomeranjem ruke, pa cak i ovo pre koliko dana je poslednji put punjeno...:(
Pa jos, sto na satu ne mogu da iskljucim zvono dolaznog poziva na telefonu, na Xiaomi telefonu bar ne radi, procitah na 4PDA da funkcionise sa Huawei/Honor telefonima.
Cak imam utisak da MB4 bolje prati san, nego GT2...

^kako to misliš na GT2 ne možeš da isključiš zvono dolaznog poziva???
Sve zvukove sam isključio, ostavio sam samo vibraciju jer mi smeta kad sat zvoni (osim alarma po potrebi).

Update za Frontier. Ikonice su veće u padajućem panelu, sada ima zelena ikona slušalice kada je u toku poziv... Nisam sve istražio.
15d66c1aaed5dec3f31bb944763665c9.jpg
c4158d0645ab624ac419625ab7527c30.jpg

^kako to misliš na GT2 ne možeš da isključiš zvono dolaznog poziva???
Sve zvukove sam isključio, ostavio sam samo vibraciju jer mi smeta kad sat zvoni (osim alarma po potrebi).

Zvono na telefonu, ne na satu.
Pritiskom na gornje dugme kod dolaznog poziva, gasi se vibracija/zvuk na satu, ali ne i na telefonu. Klasicno "mute", ako npr. ne mozes da se javis trenutno, a da ne odbijas poziv...

Da li se ovo odnosi na nedostatak opcije na samom telefonu ili na neko podešavanje osetljivosti I slično?

Da, na podesavanje osetljivosti se odnosi. Na GT2 se stalno pali ekran prilikom nekih uobicajenih pokreta rukom, previse je osetljivo. U odnosu na MiFit u Healt-u nema takve opcije, pa samim tim MB4 koji sam koristio neko vreme je bolji od GT2 po tom pitanju.

Zvono na telefonu, ne na satu.
Pritiskom na gornje dugme kod dolaznog poziva, gasi se vibracija/zvuk na satu, ali ne i na telefonu. Klasicno "mute", ako npr. ne mozes da se javis trenutno, a da ne odbijas poziv...
.
Moguće je da je do telefona. Kod mene na Honor Play radi.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

@m@c|-|oR

Da, napisah gore da radi na Huawei/Honor telefonima, dok na ostalima ne... Na Xiaomi ne radi sigurno, a i korisnici Smasung telefona su na 4PDA pisali da ne funkcionise...

Sada je jasnije. Kod mene je Huawei telefon takođe.
Stara priča, svaki uređaj najbolju funkcionalnost ima u svom ekosistemu. Kad se "mešaju" dolazi do ovakvih stvari.

Da, ali, MiBand4 nema toliko nekompatibilnosti sa ostalim proizodjacima telefona, a kosta visestruko jeftinije od GT2, verujem da je tako i sa Amazfit satovima, MB4 sam koristio pa mogu da potvrdim i zato poredim...
GT2 mi je samo lepsi od GTR-a npr., a mislim da je GTR funkcionalniji ako izuzmemo mogucnost poziva.
Mogu reci da sam razocaran funkcionalnoscu GT2, obzirom na njegovu cenu.
Pre kupovine sam ovde pitao da li svaka aplikacija ima svoju ikonicu za obavestenja na satu, neko je rekao da ima, a ustvari nema! Pa zar je to tesko da impelementiraju, eto opet da kazem, to ima na MB4.

Naravno da nije, kao što nije teško da se unajme i malo bolji dizajneri ali eto...

Ja sam skoro uzeo GT1 i zadovoljan sam. Nisam očekivao funkcionanosti kao Wear OS na koji sam navikao ali sve osim boljeg izbora tema je podrzano. Naravno, pričam o ličnim potrebama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naručio Amazfit T-rex,sutra mi stiže.
Javljem utiske.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Gledam nesto ovaj Amazfit Nexo, ali baterija dan?

Sta mi znaci ESIM kad baterija mora svaki dan da se puni, a prilicno je debeo sat?

Da li je neko probao stres opciju iz Shealth na gear s3? Kako instalirati?

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk

zdravo drugari. uzeo sam gt2 sat i sad me zanima ako neko ima iskustva kako da osposobim watch faces ili custom watches u health app. ako neko zna kako neka mi javi. moze pm a moze i ovde i za druge clanove foruma

Sent from my Mi 9T obični a nije pro i radi kao lud na 220v !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno