Onda bolje prestani da gledas ako mislis da su lose.Koju odličnu kameru, mnogo jeftiniji telefoni uz gcam daju mnogo bolje rezultate. Svaki review koji sam video i sampleove za SE, fotografije su loše.
Onda bolje prestani da gledas ako mislis da su lose.
Ja mislim da skoro svi iphone uredjaji imaju esimMeni je SE 2020 interesantan zbog eSIMa. Ako narednih meseci u Austriji ili Mađarskoj bude oko 400 eura uzeću ga.
Mislim da Apple gadja sasvim razlicite delove trzista onda i sada. Ovo je telefon koji gadja srednji segment gde Apple-a nije uopste bilo u kombinaciji sa ljudima koji hoce manji telefon. Ja sam siguran da cw razbiti sa prodajom i da ce od toga koristi imati svi, jer ce ovi Kinezi da se spuste u realnost , pa cemo mi kojima ne trebaju telefoni od 1500€ moci da kupimo neesto za 200-300€ , a da bude pristojno.Pa 2016. su dali 6s u manjem kucistu, a 6s je tad bio flegsip. Sada je ip11 pro flegship, a oni ne daju ni ip11 u manjem kucistu.
Ja nigde ne kazem da je los telefon, i sam cu ga kupiti, ali jednostavno realno gledam sta dobijam sada za te pare i sta sam dobio 2016.
Meni je SE 2020 interesantan zbog eSIMa. Ako narednih meseci u Austriji ili Mađarskoj bude oko 400 eura uzeću ga.
Izgleda da malo trotluje ali to je ok...
Pricas za iphone se?Gubis 3D touch... Dobijas ECO friendly A13, dobijas 1GB rama, dobijas portret mode, bolji video, bolji hdr, bolju bateriju definitivno za sada :-D
juce sam ifixitu postavio pitanje da li radi 3D touch kada se stavi ekran sa 8 videcemo kada objave kompletan test ovih dana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari