Pogledao sam puno strana i nisam nacisto sto se interneta tice. Meni brzina nije bitna, presudno mi je da nema pucanja veze zbog posla i veze sa serverom. Dakle da li je internet veza stabilna ili ne? Prekid od 1 ili par sekundi za surf niko nece ni primetiti ali meni je to bitno.
Inace, televizijom i kanalima ste manje vise zadovoljni? Koliko vidim neograniceno televizora (verovatno pustaju digitalni signal preko koaksijalnog a svi noviji televizori imaju dvb tjuner ugradjen)?
Kupiš bolji TV, ne razumem kako to samo tebi ne valja. Ja nikad nisam imao problem sa EPG. I samo ako je History kanal presudan pored najvise HD kanala od svih ostalih. Imas History 2 u HDu..
@aksa idi bolje u SBB!
Naravno da nema sta da ti puca a kablovska je odlicna.
Desio se neki kvar pre 2-3 dana pa nisu radila oko 30 kanala u Nišu. Sada rade. Ovo ja ne pamtim da se desilo otkad sam korisnik ali sada jeste. Eto ako su ti bitne takve stvari koje se mozda mogu desiti nemoj na EXE. Ovde uvek ima trolaca koji nemaju sta da rade pametno pa ... i ako budes pohvalio kada postanes korisnik njihovih usluga postaces naravno zaposleni.
Dakle, boljeg od Exe Neta nema tamo gde ima Exe Neta. To je da ti ustedim vreme.
Eto jedino nema aplikacije poput EONa na SBBu. Imaju drugaciju aplikaciju. Takodje internet je mnogo bolji. Cena znacajno niza.
Cek, pa zar neko rece da je History bio test kanal?
A ovaj Viasat History HD sto se pojavio?
Sta su premestali od kanala, ja to nisam primetio ?
Recite mi samo u vezi neogranicenog broja TV uredjaja, o cemu se tu radi? Dobija se samo jedan TV Box uredjaj, sta je sa ostalima? Preko koaksijanog ide digitalni signal posto noviji televizori imaju ugradjen tjuner i tu je onda takodje odlicna slika?
Zašto bi mene interesovalo da li se neki kanal vodio pod Test 4 ili Test 7 ili je imao naziv u listi?
SBB-u se takve stvari ne dešavaju, ali je zato skuplji, ograničava neke kanale da mogu da se gledaju samo preko D3 i dodatno naplaćuje HD kanale.
Ja ne koristim njihov raspored, a ne mogu da ti navedem koji su premešteni i gde jer lepša polovina vodi računa o tome i svaki čas skenira i sortira kanale kod nas.
Recimo, otac mi se žalio da od juče HD Arene nisu na istom mestu i da ne može da ih nađe. Ja proverio i video da jeste HD Arena 1 nestala na mom TV-u, dok su ostale tu. Nismo na istoj lokaciji (otac je u centru, ja na periferiji), što znači da dostupnost kanala može da zavisi i od grada/dela grada gde se nalaziš. To mi je potpuno neverovatno.
Kako nije tačno?! Pa upravo sam napisao da mi se to dogodilo, a ja nisam baš tehnički nepismen. Još ispade da pišem neistinu, stvarno preterujete.To nije tacno. Imali su kvar pre 2 dana pa nije radilo oko 30 kanala. Ukljucujuci i HD Arene. Sada su popravili i nalaze se na istim mestima, tj meni rade bez skeniranja a to znaci da se nista nije promenilo.
Cek, pa zar neko rece da je History bio test kanal?
A ovaj Viasat History HD sto se pojavio?
Sta su premestali od kanala, ja to nisam primetio ?
Ja nikad nisam imao problem sa EPG. I samo ako je History kanal presudan pored najvise HD kanala od svih ostalih. Imas History 2 u HDu..
To nije tacno. Imali su kvar pre 2 dana pa nije radilo oko 30 kanala. Ukljucujuci i HD Arene. Sada su popravili i nalaze se na istim mestima, tj meni rade bez skeniranja a to znaci da se nista nije promenilo.
Pogledao sam puno strana i nisam nacisto sto se interneta tice. Meni brzina nije bitna, presudno mi je da nema pucanja veze zbog posla i veze sa serverom. Dakle da li je internet veza stabilna ili ne? Prekid od 1 ili par sekundi za surf niko nece ni primetiti ali meni je to bitno.
Inace, televizijom i kanalima ste manje vise zadovoljni? Koliko vidim neograniceno televizora (verovatno pustaju digitalni signal preko koaksijalnog a svi noviji televizori imaju dvb tjuner ugradjen)?
Inace tacno je da preko promotera daju gratis godinu dana uz ugovor na 2 godine ako se predje sa sbb-a.
Sto se tice tv a ima ogromne razlike. A tehnicka podrska nije jaca strana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari