Šta je novo?

Exe Net - iskustva

И ја сам имао три уређаја са враћањем код њих, али плаћене "инсталације".

Као што рекох пре неколико постова, да убаце још неколико хд канала која већ имају у сд формату и све је ок.
NGC HD, History 1 HD, Viasat Nature & Explore HD.

Убачен Хистори ХД 943.
Још три канала недостају. :)

Bravo sta fali jos pored naconalne geografije u HD?

I iskreno internet radio stanice sa razlicitim zanrovima. Mada CEO Gagi ne razume poentu toga sta sve ima konkurencija.

Jel postoji na Exe-u kanal RTS Planeta?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Rts Planeta nije TV kanal i kao takav ne postoji kod nijednog operatera.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Постоји доста ртс канала, као код мтс.

RTS Nauka HD još nije ubačena.

Сад сам их прелистао, неки се коче...

Seckaju ne moze da se gleda normalno, a i net mi puko na par minuta.

Evo ponovo situacije sa večernjim rutiranjem saobraćaja ka inostranstvu. Otovorih tiket (383749) sa nešto malo pingovanja pa se nadam da će ljudi iz Exe-a ući u trag o čemu se tu radi i rešiti ovu zavrzlamu.

Poslednja izmena:
Канале Национална Географија ХД и РТС Наука ХД има мтс у својој понуди. Који би разлог постојао да их ехе нема...

Требали би да убаце, да можеш да гледаш цртане филмове у високој резолуцији. :)

Istice mi ugovor od 12 meseci u aprilu. Da li je potrebno nesto da se preduzme da se produzi ugovor ili ide to automatski na novih 12 meseci. Neke povoljnosti za produzenje ugovora? Trenutni paket Smart DUO.

Jesu li dolazili monteri kod nekog od vas u poslednjih 72h? Izlaze li uopste na teren ili ne?

Istice mi ugovor od 12 meseci u aprilu. Da li je potrebno nesto da se preduzme da se produzi ugovor ili ide to automatski na novih 12 meseci. Neke povoljnosti za produzenje ugovora? Trenutni paket Smart DUO.

Најбоље да нађеш неког од промотера са терена. Они увек имају најбољу понуду, код свих провајдера.

Meni je upravo zveknui net. Još neko sa problemom?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Isto i kod mene, raspad...

Da ne kazem ja sta na optiku koju svi dizete u nebesa. Pa ja za 10 godina na sbb nisam imao ovoliko prekida i smetnji koliko na exe-u za pola godine.

Poslednja izmena:
Иста прича. Звао их, тврде са раде нешто на мрежи па је тренутно такво стање. Наводно брзо ће решити

Isto i kod mene problemi. Neki sajtovi rade, neki ne.

Meni ne radi Netflix .
Proradilo .

Sent from my Huawei Nova 5t using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad nasli da rade? Sto ne najave radove da se spremimo? Samo fali na celokupnu situaciju i net da nam ne radi kako treba.

Ljudi, ajmo malo da svi budemo realni. Mrežа nije projektovana ni za približno ovoliko saobraćaja. Ja kapiram da oni imaju problem sa core opremom. Bilo bi lepo da im sada majka kompanija izađe u susret i pomogne da ovo malo prevaziđu.

Kod mene radi odlično, centar Niša je u pitanju.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno