Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Pa sto onda rade tu.[emoji3][emoji3]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bogami po ovim slikama kamera mnogo dobra,al je rasturio xiaomi gore u onom primeru,detalji kidaju.
Sent from my SM-A805F using Tapatalk
"Mnogo dobra"[emoji23][emoji23][emoji23]. U ovom albumu ima 2-3 koje valjaju. Inače kamera ista kao i na prethodnim modelima bez ikakve razlike sudeći po prvim primerima.Bogami po ovim slikama kamera mnogo dobra,al je rasturio xiaomi gore u onom primeru,detalji kidaju.
Sent from my SM-A805F using Tapatalk
Sta je sa glavnim senzorom kamere na S20 i S20+? Da li je isti kao i prethodnih godina?
Šta je kog đavola ovde desilo kada se zumira?
The main camera features a large 108MP sensor. Using 9-in-1 pixel binning, the camera can capture 12MP photos with the equivalent of 2.4µm pixels, which promises to set a new benchmark for low-light photography. This camera has optical image stabilization (OIS) and an f/1.8 aperture.
I ja sam razmišljao tako ali onda se setiš da i nije baš tako jel u s10 seriji imaš i onaj 5g koji je bio napredniji od 10+ i on mi nekako ide u crtu sa 20 ultra [emoji6]^ jeste jeftiniji ali je S10+ je bio najjaci u seriji dok S20+ nije, treba i to da uzmes u razmatranje.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Jeste ali on se nije prodavao u Srbiji koliko ja znam, imao je 6.7" display. TOF senzor napred i nazad i bukvalno je kao N10+.I ja sam razmišljao tako ali onda se setiš da i nije baš tako jel u s10 seriji imaš i onaj 5g koji je bio napredniji od 10+ i on mi nekako ide u crtu sa 20 ultra [emoji6]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari