Koliko vidim samo su mi kože potrebne za razne torbice ili postoji još nešto bitno? Ako su samo kože, eto večeras meni lova

.
Samo imaš kože, ali je problem nabaviti sve potrebne. Za svaki satchel je potreban PERFECT DEER PELT, ali te zverke iskaču gde god da odeš. Ali ima onih zaguljenijih tipa jazavca (badger) ili Iguane koje moraju da budu PERFECT. Juče sam išao na ostrvce preko puta kampa trećeg chaptera (ne znam da li si došao do toga, ali nije spoiler) gde ima Iguana i za sat vremena tumaranja po tom ostrvcetu sam naleteo na 20 iguana i sve do jedne sa maksimalno 2 zvezdice (a trebaju mi one sa tri). Onda krenem da ih tamanim nadajući se da će moj LEGENDARY BUCK trinket da jednu od tih "dvezvezdičnih iguana" pretvori u perfect pelt, ali ni posle 15 ucmekanih ništa. Pritom sam nalovio tri "good" muskrata koji su u satchel ušli kao perfect bez problema, ali proklete iguane ništa. A onda krenem da ulovim pantera (najzaguljenija živuljka za lov) napravim sejv pred šumom u kojoj se nalazi (južno od Rhodes) i onda (savet) idem sa konjem lagano kroz šumu. Konj oseti zverku pre mene i ne može da me napadne dok sam na konju. Istina, konj se uplaši i zbaci me, ali se tada panter izmakne i da mi dovoljno vremena da uključim DEAD EYE i rascopam mu glavudžu. Ako ideš peške nema šanse da ga uloviš. Pa se zeznem i pogodim ga u telo i time igubim PERFECT, pa onda učitavanje, pa ponovo i tako sve dok ne nabacim PERFECT PANTHER PELT (sedlo sa kožom pantera je najbolje u igri), a treba ti jedno tri takva...
Pa se vratim na Iguane i posle 3-4 ubijene sa 2 zvezdice kad sam naleteo na onu sa tri hteo sam da poljubim monitor...

Šalim se, meni je lov strašno zanimljiv. Pecanje i ne baš. Evo, juče sam izgubio LEGENDARY RAM kožu jer sam se slomatao sa neke planinčuge i nisam se ni najmanje potresao, jer kod onog trapera tek 3-4 stvari su mi lepe i zanimljive, a dve sam već napravio. Bar meni je lov STRAŠNO zanimljiv u ovoj igri.
U ovom trentku mi nije nešto previše bitno, pogledaću taj kvest oko stena da li daje neka razumljiva uputstva, ako ne, sačekać sa njime.
Taj kvest zahteva zagledanje u svaki prokleti ćošak igre. Hvala je Bogu (YouTube) te ima dovoljno zaludnih da to i snime, pa treba jedno sat-dva da se to obavi i time dobijaš mogućnost da mnogo ređe čistiš oružje koje, bar ja, veoma često držim "na gotovs" (da me ne iznenade zasede ili zverke koje paradiraju pred nosem). Ali kad sam prvi put (uz pomoć YouTube) obavljao to bio sam oduševljen kompleksnošću mape i detalja kojih ima toliko da posle ove igre i Witcher 3 mi deluje bezveze.
Ja na Stadiji igram i uredno mi na Social Club stoji 0minutes.
Juče se nalovio Legendary zverki, videću danas da ipak radim običan lov a moraću i malo da veslam, health mi je samo 5.
Igram na PS4 Pro, tamo nema tih podataka. Možda i bolje.

Inače, online mod je teška navlakuša i samo čekam da počnete. Ima da utrošite još 100+ sati sigurno na njega.
Ja ne smem ni da kažem. Istina, jedno 50-ak sati sam je držao "u pozadini" sa ALT+TAB dok sam gledao neke serije ili sport, ali sam, računajući i to, spucao 435 sati. Čoveče, skoro 20 dana neprestanog igranja!! I kad pomislim da sam poludeo što tako gubim vreme shvatim da sam uživao u tome više nego kad me devojka gnjavi svojim problemima ili izađemo pa sretnemo njene drugarice. Uf, koliko puta u sred njihovih priča razmišljam šta bi uradio Artur Morgan na mom mestu??

Sva sreća pa ne moram da je tražim kao Lenija.