Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja čekam njihovu DINA karticu kao da su je poslali preko Šangaja i Melburna a samo da bih mogao da im uplatim na bankomatu dug od nekih 119 dinara i da ih zanavek skinem sa dnevnog reda.

• Like
Reagovanja: M J
Takođe, čekam karticu od kako je počela ona naplata startera i još nije stigla, a živim na kilometar od njihovog predstavništva.

Poslali su mi mail još 19.12. da mi je kartica poslata na moju kontakt adresu ali zeznut saobraćaj po Beogradu ovih (pred)prazničnih dana pa pošta mora obilaznim putevima da putuje.

Pa zar ne mozes uplatiti pare na bankomatu preko aplikacije, mCash?

Poslednja izmena:
Verovatno i može, deinstalirao sam aplikaciju a nikad nisam koristio tu opciju pa ne mogu sa sigurnošću reći. Svejedno, poenta je bila u tome da kartica u okviru grada putuje više od dve nedelje - pešice da je nose od mesta izdavanja do konačnog odredišta isporučili bi je.

Meni su početkom decembra (oko 3. ili 4.) u Komercijalnoj poslali zahtev za dodatnu karticu što sam tražio, još nije stigla. Neverovatno da za 7 dana Dina stigla (uredno obavestili porukom, mislio sam da je stigla kartica koju sam tražio i odem do banke da podignem) koju nisam tražio, ali ona mora da se dobije jer dolazi uz ovu. Radnice se pravdaju da je i oni svi imaju i da je ne koriste, ali me mole da je uzmem, mora tako uz ovu karticu, presecite je, samo vas molimo da je uzmete.

da si pratio teme znao bi da NBS naredila bankama da uz svaki dinarski račun moraju izdati DINA karticu.

ne rade bane to jer je njima dosadno [emoji39]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Pa zar ne mozes uplatiti pare na bankomatu preko aplikacije, mCash?

Jel neko uplaćivao? Meni nudi samo da podignem.
Doduše par puta sam probao jer mi bilo lakše da izvadim telefon nego karticu iz torbe, tako da nisam ulazio u problematiku. Ustvari, sad kad se setim mislim da mi nije dao da uplatim novac ni kad sam koristio paypass, morao sam fizički da ubacim karticu. Desilo mi se to par puta, jako retko uplaćujem tako, obično prebacim sa drugog računa

Jel mi isto da drzim eure na racunu i placam po prodavnicama i on sam radi konverziju u dinare ili da ih prvo mnejam u app u menjacnici, pa onda trosim? Na progresiv paketu sam.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Prvo menjaj. Ako samo platiš čini mi se da se konverzija radi po kursu master, dina... kojom već karticom platiš.
U svakom slučaju je povoljnije da zameniš sam

Jedan problem koji sam primetio jer vidim da mi na racunu "fali" nekih 5400 din.

U decembru placam on line na japanskom sajtu i porucujem u vrednosti oko 5200..vidim da je ta transakcija proknjizena 2.januara, medjutim u delu transakcija na cekanju stoji transakcija sa istim imenom i slicnim iznosom, a otprilike toliko mi nedostaje na stanju..ispada kao da mi je transakcija duplo knjizena (ostaje mi da sacekam da vidim sta ce se desiti sa ovom transakcijom na cekanju)

Proknjizena:

Na cekanju:

Hajde nek bude tako :D ovo je prvi put da mi se ovakav slucaj desi..

• Like
Uplata nije moguca , ni dinari ni evri ...

Jel moguce da im bankomat prepun?! :d

Videcu sutra , Pancevo.

Uplata nije moguca , ni dinari ni evri ...

Jel moguce da im bankomat prepun?! :d

Videcu sutra , Pancevo.
U tc stadion se to desavalo ranije, i da, bankomat je bio pun, tako su mi rekli u telemor poslovnici. Odavno nisam imao tu situaciju...

Huawei P30

• Like
^ Mnogo su neozbiljni a još sa tako malim brojem bankomata.

Mnogo ih prozivaju da su im cesto prazni bankomati, sad su ga izgleda prepunili zbog praznika za svaki slucaj jer ljudi uglavnom dizu kes sa bankomata za praznike.

Ne bi trebalo da su vezani prazan i prepunjen atm. Tj njihovi vrlo verovatno, kao i vecina drugih banaka, imaju odvojeno cash out iz dve ili vise kaseta, i cash in, gde sve novcanice idu djuture u jednu kasetu koja se rucno prazno.

• Like
Ne bi trebalo da su vezani prazan i prepunjen atm. Tj njihovi vrlo verovatno, kao i vecina drugih banaka, imaju odvojeno cash out iz dve ili vise kaseta, i cash in, gde sve novcanice idu djuture u jednu kasetu koja se rucno prazno.
To možda na novijim bankomatima, na starijim imaš univerzalne odvojene kasete za recimo 500, 1000 i 2000dinara.

Druga mogućnost je kvar u mehanizmu za brojanje i primanje kesh-a ali mislim da je pre svega upravo problem Puna kaseta.

Poslednja izmena:
Pa da, napuni se ta all-in cashin kaseta i atm ne moze vise da radi uplate. Nema veze sa isplatom, sem ako naravno transportni mehanizam nije u problemu.

Pozdrav, postoji li nacin za uplatu bez provizije na tekuci racun druge osobe koji se vodi u mobi banci?

• Like
Kad bankomat ne radi najcesci odgovor koji sam dobio od njih je zaglavljena novcanica. I to je postalo toliko cesto da cu prestati da saradjujem sa njima.

Интерни пренос је бесплатан,ако на то мислиш.

Ja nemam racun u mobi banci. Postoji li nacin da uplatim novac na neciji racun bez da platim proviziju?

Samo ako imas ebank u drugoj banci na kome nemas naknadu za elektronska placanja.

• Like
Das nekom ko je u mobi banci pare, on uplati sam sebi na bankomatu i plati kome hoces.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Или да нађеш неког у МТС банци,уплатиш му у пошти без провизије(по упутству),а он без провизије у Моби банку.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno