Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao najzad Deutschland 83 specijal, čuči mi mesecima na hardu.

Dosta obojen, što je i moglo da se očekuje. Da se razumemo, nijedna tajna služba nijedne zemlje nije cvećka, zanimljivo je recimo kako je Stazi otimao dragocenosti i prodavao u Londonu ili kako su zatvorenike terali da proizvode hulahopke za zapadno tržište. Intervjuisati glavne aktere trgovine oružjem (veze sa kupcima) koji bez ikakvog morala ili krivice pričaju o ratovima za koje je oružje bilo namenjeno. Niko nije cvećka, nikoga ne branim niti napadam, a i sami DDR-ovci su rekli da se bore protiv Zapada njihovim oružjem, novcem...

Da! Malo su je zbrzali na kraju ali ima par momenata gde sam se smejao toliko da me stomak boleo na kraju (ako ništa drugo, samo zbog toga vredi gledati)!!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Witcher obecava, videcemo sta ce ispasti do kraja tj u 8 epizodi.

...riding on 720p...

Virus (grip) mi je pomogao da odgledam celog Witchera.
Meni je ok, pogotovo zgodno što sam prvih pet knjiga pročitao pre manje od 20 dana. "Radnja fabule" obuhvata otprilike prve tri knjige i lepo je iskombinovana. Ide nekoliko priča koje su počele u različito vreme.
Dve zamerke su na izbor glumaca (glavni ex Supermen i čarobnica) na prvom mestu zbog izgleda, gluma i nije loša. Nekako sam drugačije zamislio "surovog Vešca" i "najlepšu na svetu". I malo na songove koje po kafanama izvodi Bard.

...riding on 4K HDR (Dolby Vision u slučaju Netflix-a)... :)

Za koje su čitali knjige Witcher
Da li će biti druge sezone? Jer je meni ovako jako nezavrsena priča.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Seriju su obnovili za drugu sezonu jos pre nego sto je prva izasla (pre nekih mesec dana).

Poslednja izmena:
Dve zamerke su na izbor glumaca (glavni ex Supermen i čarobnica) na prvom mestu zbog izgleda, gluma i nije loša. Nekako sam drugačije zamislio "surovog Vešca" i "najlepšu na svetu". I malo na songove koje po kafanama izvodi Bard.

...riding on 4K HDR (Dolby Vision u slučaju Netflix-a)... :)

Upravo tako, i dok mi je Geralt sa jednom facom tokom čitave sezone još i dobio prolaznu ocenu, Jenefer, Cirila i naročito Triš mi definitivno legle i po meni kasting je totalni promašaj.

Možda to i ne bi bilo tako ali nakon perfektnog posla koji je po svim pitanjima odradio CD Project Red, jednostavno nije bilo šanse da se naviknem i svarim navedene likove sa vizuelne strane.

Tek sam na pola sezone Witchera, i ne mogu jos da dam pravi sud, ali to sto su ispostovali intro cinematic iz prvog dela igre, za to imaju aplauz.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Zavisi od toga ko je gleda sa kakvim očekivanjima... to nije serija koja se gleda da se ubije vreme ili da zabavlja.

HBO još od "Carnivale" nije imao tako atipičnu seriju i seriju koja apsolutno ni na jednom drugom kanalu nikad ne bi prošla ni pilot fazu (previše je ambiciozna i apstraktna) a kamo li dobila 3 sezone fore... a da je istovremeno brutalno dobra.... samo što na prvu loptu ima uži krug publike.
Čak je i Six Feet Under uz svu depresivnost više "mainstream friendly" od The Leftovers.
Što je najgore od svega, uopšte nisam od tih tipova koji bi da prekrate vreme i slično sa nekom serijom. Ne znam... Cenim vaša mišljenja i bićete jedini "krivci" ako joj se vratim.

Meni je witcher ok, the expans korektan, nisam prezadovoljan al sasvim ok, samo malo me smara kad izbace sve odma, sad za witchera treba da se ceka do 2021 a za expanse sledeci decembar :(

@banexbanex: Vrati se kad budeš depresivno raspoložen :D :D Ili posle neke tragedije. Dok si u happy fazi možeš da gledaš BrainDead.

The Witcher...I meni ovo bode oci, surov i najlepsa...hmmm, nikako. Jos kad bard zapeva onaj svoj "jezo-bluz"..
Prve tri epizode su bile vrlo dobre, sledece pokvarile kvalitet i utisak.
Sve u svemu nije lose, mozda mogu da kazem da je bolje nego sto sam ocekivao, ali nikako ne moze da bude isti nivo kao Game of Thrones, kakve su bile najave.

The Expanse...odlican, nastavlja kvalitet iz proslih sezona.
Veoma retko se desava da se atmosfera iz knjige ovako verno prenese na ekran.

Poslednja izmena:
Završio prvu sezonu The Morning show. Ko bi rekao da Jennifer, Reese i Steve mogu dobro da iznesu jednu ovakvu seriju. Dobar i ovaj Billy Crudup. Preporuka.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Ma to je obična serija, nije dokumentarac.
Inače solidan način da se pohvale Keramičari haha, baš je legla ta serija nekome dobro...misli znamo svi kome.
Kao poručena serija.

Poslednja izmena:
The Defiant Ones
HBOova dokumentarna mini serija od 4 epizode. O usponu Dr Drea i Jimmya Iovinea. Odlicna serija, sad htedoh opet da je pogledam i vidim da je nema na HBO gou. Je l zna neko zasto?

The Witcher

Stigao do treće... Za sada niti smrdi niti miriše. Neki aspekti su lepo odrađeni, ali narativ je što bi Ameri rekli convulsed, a kasting je mogao biti daleko bolji.

The Witcher...I meni ovo bode oci, surov i najlepsa...hmmm, nikako. Jos kad bard zapeva onaj svoj "jezo-bluz"..
Prve tri epizode su bile vrlo dobre, sledece pokvarile kvalitet i utisak.
Sve u svemu nije lose, mozda mogu da kazem da je bolje nego sto sam ocekivao, ali nikako ne moze da bude isti nivo kao Game of Thrones, kakve su bile najave.

The Expanse...odlican, nastavlja kvalitet iz proslih sezona.
Veoma retko se desava da se atmosfera iz knjige ovako verno prenese na ekran.
Ne treba Witcher porediti sa Game of Thrones-om, mene daleko vise podseca na Lord of the Rings.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ne poredm ga, najavljivali su ga kao drugi Game of Thrones, valjda su mislili da ce biti tako popularan.
Jeste vise lici na Prsten, ustvari samo potseca..daleko je od njega.

Završio prvu sezonu The Morning show. Ko bi rekao da Jennifer, Reese i Steve mogu dobro da iznesu jednu ovakvu seriju. Dobar i ovaj Billy Crudup. Preporuka.

Nisi gledao Reese u Big Little Lies? Kasting je zapravo super za The Morning Show, Jennifer iznela na iskustvo, za Steva nisam ni sumnjao vec je ok u par filmova.

Gledao sam je u par filmova i ok je. Nisam je gledao u serijama. Jedva čekam drugu sezonu.

Odgledao sam the witcher, meni je odličan i baš mi je legao. Kamera me podseća na barbarian filmove iz 80tih, glumac isto. Zaplet mozak na pašu, a opet nije lose. 9/10 za moj ukus.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno