Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isti utisak o mandalorianu imam i kao Novatech. Nigde se ne vidi onih ulozenih 100 milki, radnja i prica su skoro pa komplet plicak al nekako me tera da gledam...neki neobavezno opustajuci efekat :)
Danas mandalorian pa u 21h Witcher.

Врло занимљив крај сезоне Надзирача. Шта кажу, кад креће друга? [emoji16]

Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka

Izasao Withcer :)

Gledati redom kako su izlazili.
Pa da to zna kako mu odgovara mora prvo da obrne ceo serijal. Nekome ne odgovara da iz razlicitih era preklapa filmove a nekome odgovara.

Ja sam prva dva puta gledao po redu izlazenja a poslednji put po redosledu desavanja. I meni je bolje po redosledu desavanja.

Počeo The Morning show, zanimljive prve dve epizode.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Witcher obecava, videcemo sta ce ispasti do kraja tj u 8 epizodi.

...riding on 720p...

Aha

Ja pocinjem veceras. Imam osecaj da cu je slistiti za vikend, a hteo sam da sacekam praznike i da je onda pogledam, ali teeeesko...

Odgledao Witchera samo prvu epizodu meni ovo izgleda odlično . Produkcijski baš super ,atmosfera serije odlična . Nemam vremena za ostatak sada ,sacekacu praznike pa ću pogledati na Netflixu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

The Expanse, odlična sezona, vidi se da je dosta para uloženo, tek u sledećoj knjizi ide džumbus pa jedva čekam i novu sezonu. Nadam se da će nastaviti istim tokom, ovo može da postane jedan od najboljih SF serijala na kraju.

Odgledao Witchera samo prvu epizodu meni ovo izgleda odlično . Produkcijski baš super ,atmosfera serije odlična . Nemam vremena za ostatak sada ,sacekacu praznike pa ću pogledati na Netflixu.

Do 5 jos i nekako, 6 nam je promasaj ako ste citali knjige, tu vec zestoko odstupaju. Batalili i ostavili ostatak za kasnije.
Ko nije citao knjige, bice mu verovatno odlicna.

...riding on 720p...

Jel to cela prva sezona witcher se pojavila?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Do 5 jos i nekako, 6 nam je promasaj ako ste citali knjige, tu vec zestoko odstupaju. Batalili i ostavili ostatak za kasnije.
Ko nije citao knjige, bice mu verovatno odlicna.

...riding on 720p...
Nisam čitao knjige ,malo igricu probao samo . Uvek je problem posle pročitane knjige ,jednostavno uvek nam nešto ne legne i nismo tako zamišljali dok smo čitali .

Igricu nisam igrao (ne igram igrice još od Prince of Persia trilogije [2003-2005]), od knjiga sam pročitao samo The Last Wish i nisam bio oduševljen čak naprotiv :D Doduše čitao sam engleski prevod jer mi je posle poređenja prvih 2-3 poglavlja delovao da je manje loš od srpskog prevoda (i da su imena mesta i likova prevedena bliže originalu) pa sad koliko je prevodilac uticao na opšti utisak o stilu i prozi... kao što je npr domaći prevod totalno promenio percepciju stila pisanja GRRM-a.

Seriju sam usput pogledao neki teaser ili full trailer i na prvu loptu nije mi obećavao "cast" pogotovo glavna uloga. Pošto sam u fazi kad mi je podjednako muka i od fantasy i od superheroj tematike neću baš trčati to da gledam pa makar i zadržalo ovu 9.5 ocenu i bude opšte oduševljenje ovde na temi kao za The Boys. Visoku ocenu ima i Altered Carbon pa je objektivno ispod proseka (atu sam i čitao knjige :p ) i to proseka za žanr koji sam po sebi.... didu-lidu :d. Ljudi očigledno više ne prave razliku između visokih produkcijskih vrednosti nečega i generalno i sveukupnog kvaliteta toga nečega.

Ljudi očigledno više ne prave razliku između visokih produkcijskih vrednosti nečega i generalno i sveukupnog kvaliteta toga nečega.
Ovo! Ocena na imdb prehajpovana do zla boga. Dijalozi su plitki i objasnjenja proslih dogadjaja koji se vezuju za temu serije su bas bas losa i bez osecaja neke drame iliti wow efekta..a moglo je uz malo maste da bude drugacije. Nadam se iskreno da ce se popraviti al od mene, posle 3 epizode, ne moze da dobije vise od 6.5.

Meni ostalo 3 epizode i dalje nikako od slave ne stizem da odgledam, taman ovih dana expanse da zavrsim pa witchera za praznike.

Witcher:
Dok sam gledao prvu epizodu u glavi su mi se motale 2 reci, skupo i kvalitetno. Mozda ja slabo kapiram ali serija je pocela bez ikakvog uvoda u radnju, ko da citam knjigu od polovine. Vizuelno-wow, Storyline-konfuzan.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

^ Tih skakanja napred nazad po tajmlajnu ima i u knjigama, i isto je traljavo urađeno.

Neću uskoro da gledam seriju, bar dok ne završim knjige, ali generalno mogu da kažem - bolje da su se ugledali na igre :D

Nisam ni znao da postoje knjige, za igre znam jer su jedne od najboljih i najpopularnijih ali ni njih nisam igrao.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Mislim da witcher def treba drugim redosledom da se gleda [emoji16] Ne mogu da pohvatam kad se sta desava

Sent from my iPhone using Tapatalk

The war of the world,minisrija može da se pogleda,po meni malko razvučena i sa premalo akcije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno