Stim sto pre 4 treba da se umetne Rogue One i Solo ako se ne varam. Za Rogue sam siguran za Sola nisam 100% ali ne vidim gde bi ga drugde hronoloski po sledu dogadjaja metnuo.Je li ovo dobar redosled da gledam Star Wars filmove ?
https://trakt.tv/users/zorge88/lists/star-wars?sort=rank,asc
Pa da to zna kako mu odgovara mora prvo da obrne ceo serijal. Nekome ne odgovara da iz razlicitih era preklapa filmove a nekome odgovara.Gledati redom kako su izlazili.
Netflix? Jel se pojavilo svih 8 ?Witcher obecava, videcemo sta ce ispasti do kraja tj u 8 epizodi.
...riding on 720p...
Do 5 jos i nekako, 6 nam je promasaj ako ste citali knjige, tu vec zestoko odstupaju. Batalili i ostavili ostatak za kasnije.Odgledao Witchera samo prvu epizodu meni ovo izgleda odlično . Produkcijski baš super ,atmosfera serije odlična . Nemam vremena za ostatak sada ,sacekacu praznike pa ću pogledati na Netflixu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nisam čitao knjige ,malo igricu probao samo . Uvek je problem posle pročitane knjige ,jednostavno uvek nam nešto ne legne i nismo tako zamišljali dok smo čitali .Do 5 jos i nekako, 6 nam je promasaj ako ste citali knjige, tu vec zestoko odstupaju. Batalili i ostavili ostatak za kasnije.
Ko nije citao knjige, bice mu verovatno odlicna.
...riding on 720p...
Pogledaću ovim redosledom
https://trakt.tv/users/zorge88/lists/star-wars?sort=rank,asc
Ovo! Ocena na imdb prehajpovana do zla boga. Dijalozi su plitki i objasnjenja proslih dogadjaja koji se vezuju za temu serije su bas bas losa i bez osecaja neke drame iliti wow efekta..a moglo je uz malo maste da bude drugacije. Nadam se iskreno da ce se popraviti al od mene, posle 3 epizode, ne moze da dobije vise od 6.5.Ljudi očigledno više ne prave razliku između visokih produkcijskih vrednosti nečega i generalno i sveukupnog kvaliteta toga nečega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari