qaz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 320
Mozes li da mi opises postupak?Ja podrzavam strajkace.
Ali cu pisati zalbu za tri postarine kad mi budu urucili paket.
Ja zelim da podrzim zastitu prava potrosaca.
Mozes li da mi opises postupak?Ja podrzavam strajkace.
Ali cu pisati zalbu za tri postarine kad mi budu urucili paket.
Mozes li da mi opises postupak?
Ja zelim da podrzim zastitu prava potrosaca.
Pa baš zbog štrajkača treba da pišete zahteve za odštetu. To što neće da ih plate (na mostu), neka plate na odštetu (ćupriji).
javite ako saznate kada će se stabilizovati stanje u kurirskim službama.
Od ponedeljka pošta radi punom parom.
Neke pošiljke ćete dobiti u subotu, neke u ponedeljak.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Sutra bi onda trebalo da dobijes novac.
Nista nije stiglo juce [emoji849]Ali to je royal express, sve je relativno
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Ja sam u bexu otkupninu dobio u sredu za pakete koji su plaćeni još u četvrtak prošli... U gužvi su pa sve kasniNista nije stiglo juce [emoji849]
Huawei P30
Blaga je to reč. Sreća da mi se sinoć status promenio da je paket posle 10 dana u skladištu. Bar znam da postoji paket još uvek.Kada bi mogla da se bira 1 reč kojom bih opisao City express, bez sumnje - dno!![]()
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
A ko su to "oni"?
Aks isporucuje subotom ili ne?
Zašto bi zato propali?!
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Bogu hvala da je krenula Posta, morao sam sa Bexom da se zamajavam cele prosle nedelje.
Posta mi je komsiluku, odnesem paket sve zavrse za 2 minuta, sutradan mi stigne sms uputnica cim se uruci paket, odem podignem i kraj price. Ne moram nikoga da cekam, ne moram da se nerviram i zovem kol centre i kurire. Au pm i Bex i ostala bagra.
Znači vraćamo se na staro, traljavo odrađivanje, preuzimanje paketa u pošti lićno , a onaj papirić ako ubaci u sanduče, ubaci.Od coveka iz poste sam danas čuo da su ugusili strajk pretnjama, otkazima, suspenzijama i da su oni sa svojim strajkovima zavrsili.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Jel moguce predati paket Postexpressu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari