Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Sacuvas kopiju adresnice koja ce ti stici uz paket.
Odes u svoju lokalnu postu i tamo podneses prigovor (kontroloru ili upravniku poste) da nije ispostovana adekvatna vremenska dostava Danas za sutra.
Ne znam tacno u detalje, jer nikad to nsiam radio, ali otprilike je to to.

Danas je trebao da stigne neki paket preko Bex-a i naravno nije. Posto prolazim pored njihovog magacina kad se vracam sa posla pade mi na pamet da svratim i podignem paket.
Odustao sam kad sam video 30ak ljudi kako nesto cekaju u redu. Neki su imali i pakete u rukama, verovatno ih predaju za slanje.

Pa baš zbog štrajkača treba da pišete zahteve za odštetu. To što neće da ih plate (na mostu), neka plate na odštetu (ćupriji).

Neko je napisao da moze da se trazi trostruka postarina bez otkupnine, to nisam nasao na njihovom sajtu.

Na onom zahtevu traze da se upise iznos koliko trazite para da vrate kao da ne znaju koliko smo platili ?

Dakle svega 2 nedelje kašnjenja dostave paketa. Naravno da treba podneti prigovor, neka plate.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Sad citam na N1 sajtu da je strajk prekinut zato sto je ugovoren sastanak sa Vladom.
Pa valjda treba prvo da izboksujes nesto sto si trazio pa onda da prekidas strajk.

Pa ova kriminalna Vlada ce ih slagati i nikom nista.
Pa vec ih je i prosli sastav Vlade slagao.

Al ajde da vidimo, mozda im nekim slucajem i povecaju platu.

Sto se tice Beksa, ja sam od utorka 3. decembra sasvim normalno slao pakete (prijavljivao ih preko sajta) i uredno i na vreme (dan nakon sto primaoc preuzme paket) dobijao otkupninu.
Tu ima dosta uticaja povrsina reona na kojoj kurir radi, sposobnost kurira za svoj posao, da li ga znate vec od ranije...
A ovaj moj prolazi sve sa ocenom 5, osim sto voli da ke*ja i podje*ava (al to je unakrsna paljba) :d

Poslednja izmena:
Kada bi mogla da se bira 1 reč kojom bih opisao City express, bez sumnje - dno!
02f42b41dbf12c7caa5c956c81ceb23f.jpg

Meni od 30.11. za posiljku iz Kine stoji status "za carinu", sve se bojim da ce negde taj paket odlutati.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ranije sam isključivo slao Postekspresom, ali zbog štajka bio sam prinuđen da potražim alternativu i izbor (u suštini jedino su oni došli po paket, ostali ili se nisu javljali ili su iskulirali online prijavu) je pao na Bex.
I mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan, preko 5 pošiljki za sada, sve su stigle danas za sutra a novac dan kasnije je doneo kurir bez problema,
jedina mana je što su mnogo više cene kada su u pitanju manje pošiljke do 0.5kg, sa druge strane teže pošiljke sa otkupom su jeftinije nego postekspres.

Meni je postar jutros doneo neke racune i jedan paket sa Ali-a. Cenim da su poceli da rade ponovo. Ali igru koju sam narucio pre jedno 20 dana jos uvek nije doneo. Posto nema tracking ne znam na koji nacin mogu da znam da li je to izgubljeno ili ne.

Kada bi mogla da se bira 1 reč kojom bih opisao City express, bez sumnje - dno!
02f42b41dbf12c7caa5c956c81ceb23f.jpg

Blaga je to reč. Sreća da mi se sinoć status promenio da je paket posle 10 dana u skladištu. Bar znam da postoji paket još uvek.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel su vam/im stigli svi paketi poslati 2., 3., 4. decembra ?
Mojim kupcima jesu, ali meni nije paket od 2.decembra stigao.
I dalje stoji otprema 2.decembra iz Pozarevca ka GPC Beograd, al nema prijema u isti.

Ja sam poslao 02.12. tri paketa, dva su isporucena juce a jedan je danas preuzet za isporuku pa cemo videti kakva mu je sudbina.

Ok, znaci i dalje rade sa zaostalim paketima.

Zašto bi zato propali?!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Ne mislim bukvalno da su propali zbog toga ali ocigledno je da sve sto vredi/sto valja umesto da unapredimo mi unazadismo.
Do nedavno je i DExpress radio Subotom i vise ne radi. Ako povecavas obim i siris posao logicno je da unapredis poslovanje, postignes neki boljitak i za sebe i za musterije.
Najlakse je reci mi vise ne radimo Subotom

Bogu hvala da je krenula Posta, morao sam sa Bexom da se zamajavam cele prosle nedelje.

Posta mi je komsiluku, odnesem paket sve zavrse za 2 minuta, sutradan mi stigne sms uputnica cim se uruci paket, odem podignem i kraj price. Ne moram nikoga da cekam, ne moram da se nerviram i zovem kol centre i kurire. Au pm i Bex i ostala bagra.

Bogu hvala da je krenula Posta, morao sam sa Bexom da se zamajavam cele prosle nedelje.

Posta mi je komsiluku, odnesem paket sve zavrse za 2 minuta, sutradan mi stigne sms uputnica cim se uruci paket, odem podignem i kraj price. Ne moram nikoga da cekam, ne moram da se nerviram i zovem kol centre i kurire. Au pm i Bex i ostala bagra.

Jel moguce predati paket Postexpressu?

Od coveka iz poste sam danas čuo da su ugusili strajk pretnjama, otkazima, suspenzijama i da su oni sa svojim strajkovima zavrsili.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Znači vraćamo se na staro, traljavo odrađivanje, preuzimanje paketa u pošti lićno , a onaj papirić ako ubaci u sanduče, ubaci.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno