Šta je novo?

Koji TV kupiti

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz magic remote dobijete i usb dongle koji se ukljuci u tv

Svaki web os koliko znam podrzava airmouse i magic remote, ne mora cak ni LGjev da bude ali onda nema sve funkcije
LG ima jako puno varijacija daljinskih upravljaca i svi su kompatibilni koliko znam.

Možda samo za najosnovnije stvari ali znam kad sam gledao različite upravljače za svakog od njih piše spisak podržanih modela.

npr: link

Imam u kući LB seriju iz 2014 nema BT, a radi magic koji je i došao uz tv

Možda onda zavisi od godine? Možda ova novija serija MR zahteva BT?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da li neko ima iskustva sa Samsung UE58RU7102, npr kako se kotira u odnosu na lg 55UM7510PLA? U winwinu je razlika u 19k u korist samsunga. Do skoro sam bio odlucan da cu uzeti neki lg sa ipsom, mada vidim po komentairma da vecina imaju problema sa osvetljenjem u mraku, pa polako postajem naklonjeniji protivnickom taboru. Ukoliko je ovaj samsung losiji od datog lg, koji bi model bio uporediv sa 55UM7510PLA/55UM7450?

ako gledas pretezno u mraku i imas mogucnosti da vecinom gledas pod pravim uglom onda idi na VA. lg 50 i 60 inca su VA ali i neki modeli iz 75 i 76 serije ali ne znamo jos tacno koji, jedan clan ovde ima 43 7500 ili 7600 seriju sa VA panelom tako da je lutrija. Ili da ides na samsung ru7400.

Da li je iko tv birao da bude najjeftiniji mogući, da može eon da se instalira na njega?
Matorci traže neki za spavaću sobu, ~40”, nebitan panel, samo je eon dealbreaker.

Sve marke dolaze u obzir, samo da to radi iole kako treba.

Da li neko zna koji je najjeftiniji tv od 40-ak inca? Nasao sam fox hd ready 39 za 16000, medjutim ima isto fox 40 fhd za 2000 vise. radije bih njega. postoji li nesto jeftinije od 18000 u ovom segmentu? hvala

Da li je iko tv birao da bude najjeftiniji mogući, da može eon da se instalira na njega?
Matorci traže neki za spavaću sobu, ~40”, nebitan panel, samo je eon dealbreaker.

Sve marke dolaze u obzir, samo da to radi iole kako treba.

Nema tu mnogo izbora, lg ili samsung

Koji TV uzeti do 70k, 49-55''? Kontam da neki bolji VA panel mogu da sanjam za ove pare, tako da će IPS morati da završi posao. Bitno mi je da može da da solidnu sliku kao monitor. Ne treba mi za igre. LG, Samsung ili nešto treće? Hvala 🙂

Ja sam na KP našao ponudu SAMSUNG QE55Q70R za 930 evra. A kod nas u trgovinama nema ispod 1.340 evra. Ostali KP trgovci to prodaju za 1.100-1.200 ... Sumnjam da ima bolji TV za te pare da se nađe, pa sam u iskušenju.

Stigao rano jutros Samsung. Morao sam na posao, tako da ću tek večeras da ga povežem, pa javljam utiske kad steknem neke 🙂

Ја на твом месту не бих ишао на посао, узео бих слободан дан. [emoji3]

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Jesi li ti siguran da na TCL radi EON

Android TV je, što ne bi radilo?

Na TCL-u nema EON-a odmah da znate iako je Android TV tj nema ga na store-u, jedino preko file manager-a da instalirate APK ali to nismo probavali pa ne znam ni da li radi. Samo Sony i Philips sa Androidom imaju EON, ne znam zasto ali tako je..

Sent from my iPhone using Tapatalk

tehnomanija ima BF akciju za vivax 55uhd122 za 39k din,3k skuplje od onog Vox-a sto ne mozemo niti da ga vidimo niti da saznamo koji je panel,ne nalazim ni za ovaj koji je panel ali ovaj bar ima izlozen i na stanju manje vise u svakoj prodavnici...eventualno bih se iscimao da vidim,ali ako neko je u stanju da nadje ili slucajno zna jer se ne bih cimao ako je TN (a vrv jeste kao i onaj Vox).

Stigao rano jutros Samsung. Morao sam na posao, tako da ću tek večeras da ga povežem, pa javljam utiske kad steknem neke 🙂
Super izbor, javljaj utiske, zanimaju me uglovi gledanja kakvi su, na koliko se tamni slika, na koliko zezaju boje...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno