Uz magic remote dobijete i usb dongle koji se ukljuci u tv
Svaki web os koliko znam podrzava airmouse i magic remote, ne mora cak ni LGjev da bude ali onda nema sve funkcije
LG ima jako puno varijacija daljinskih upravljaca i svi su kompatibilni koliko znam.
Imam u kući LB seriju iz 2014 nema BT, a radi magic koji je i došao uz tv
Bas htedoh da pitam za misljenje za VA panel koliko je to strasno za uglove,meni konkretno je sredina gledanje i 30% maximum al sam dobio odgovor,smekujem u tehnomaniji KD55XF9005BAEP samo me taj android OS tera od sonija..
Koji je u UM7500?
Da li je iko tv birao da bude najjeftiniji mogući, da može eon da se instalira na njega?
Matorci traže neki za spavaću sobu, ~40”, nebitan panel, samo je eon dealbreaker.
Sve marke dolaze u obzir, samo da to radi iole kako treba.
Ja sam na KP našao ponudu SAMSUNG QE55Q70R za 930 evra. A kod nas u trgovinama nema ispod 1.340 evra. Ostali KP trgovci to prodaju za 1.100-1.200 ... Sumnjam da ima bolji TV za te pare da se nađe, pa sam u iskušenju.
Zavisi od dijagonale. Npr. 50" je VA, 43" je IPS.
Da li je iko tv birao da bude najjeftiniji mogući, da može eon da se instalira na njega?
Matorci traže neki za spavaću sobu, ~40”, nebitan panel, samo je eon dealbreaker.
Sve marke dolaze u obzir, samo da to radi iole kako treba.
Android TV je, što ne bi radilo?
Super izbor, javljaj utiske, zanimaju me uglovi gledanja kakvi su, na koliko se tamni slika, na koliko zezaju boje...Stigao rano jutros Samsung. Morao sam na posao, tako da ću tek večeras da ga povežem, pa javljam utiske kad steknem neke 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari