Slažem se......1000%ko moze, po meni je uvek bolje izdvojiti malo vise za lg samsung sony... nego hisense. Dobije se bolja slika i bolji smart.
Black Friday dilema, LG 55SM8200 (580 EUR) ili Samsung UE55RU7105 (600 EUR), da se zameni stari Samsung UE46F6505? Ima povoljno i LG 55UM7450PLA, ali bih ipak uzeo neki od ona dva nešto skuplja i lepša modela. Svaki info dobrodošao, potpuno sam van današnjih trendova. Imam i Mi Box ako bude trebalo, TV će da služi za Netflix, Youtube, KODI, i IPTV. Jedini uslov (želja) je da slika bude barem u rangu starog sa kojim sam prezadovoljan.
Gde ima LG sm po ceni od 580 eur???
Soni je malo bolji.Kakva je kuupovina Sony KD55XF9005BAEP za 99k na black friday popustu kod nas? Da li je bolji ili lošiji u odnosu na Samsung QE55Q70R koji je i skuplji?
Ljudi, pomoć. Treba mi 55" TV. LG ili Samsung. Osim dijagonale, sledeća najbitnija stavka cena. Šta ima od akcija za black friday. Šta ima od FHD a šta od UHD televizora povoljno.
Kakva je kuupovina Sony KD55XF9005BAEP za 99k na black friday popustu kod nas? Da li je bolji ili lošiji u odnosu na Samsung QE55Q70R koji je i skuplji?
Ja sam registrovao uredjaj i nisam dobio mejl. Vec pise u polju gde je garancija, 24 meseca i jos nesto kao u zavisnosti od trenutne akcije blabla. Poslao sam upit na mejl pa cu videti jel to to.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Kakva je kuupovina Sony KD55XF9005BAEP za 99k na black friday popustu kod nas? Da li je bolji ili lošiji u odnosu na Samsung QE55Q70R koji je i skuplji?
The Samsung Q70/Q70R QLED is slightly better than the Sony X900F. The Q70R has a slightly better dark room performance, thanks to the higher contrast ratio and better black uniformity. The Q70R is also better for gaming as it's packed with gaming goodies, like a lower input lag. The Sony X900F can get brighter in SDR and has slightly better reflection handling, which is great if you watch TV shows in a bright room with many lights. Also, motion is somewhat crisper on the Sony X900F thanks to the faster response time, which is great for watching fast-action sports.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari