Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće ni kod mene da zapamti cifru koju upišem.
Moj je od Mađara. Mrzi me iskreno da se cimam i da čekam mesec dana dok ode i dok se vrati

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Uđi u test mode
https://www.youtube.com/watch?v=zan4aLyWvK0

Meni je za alti/barometar pisalo FAIL, pa sam kliknuo na Self i onda izašao iz servisnog menija sa reboot. Posle je proradio (PASS pri narednoj proveri).
Videćemo dokle će da radi.

Klinac se igrao sa aplikacijom mr.time

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vazi hvala ako moze neki tutorijal ili objasnjenje

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Mora da se pravi Huawei ID za Kinu i kineska aplikacija ako se dobro secam. Bilo mi cimanje tada a i sada me mrzi to da radim. Steta sto to lepo ne stave svima da mogu.

Tapatalk from Poco loco

Meni na 46 radi taj alti barometar, sad sam probao. Sat je od madjara. Nije mi jasno čemu služi ovaj altimeter, pokazuje mi sad visinu 72 m. Nadmorska visina?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da.

Inače, ponovo mi je zabagovao.

Radio možda 7-8h. Ponovio sam proceduru, ponovo radi. Ali neki problem očigledno postoji.

Ako može savet od bolje upućenih u materiju. Šta kupiti 11.11. na AliExpress-u za 50-ak dolara, Amazfit Bip, Pace ili Verge Lite?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Isto me zanima za GT2 ima li ko kakvu prodavnicu na Ali za 11.11. u kojoj ce biti povoljan?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ponovo je blokirao senzor, više neće ni posle test moda da se odazove, tako da mu je servis neminovan.

Standardna boljka za Samsung satove, taj altimetar ne mogu da srede već godinama da radi kako treba...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ponovo je blokirao senzor, više neće ni posle test moda da se odazove, tako da mu je servis neminovan.

Da li si ustanovio da li se to dešava dok ga nosiš ili dok je skinut sa ruke,i da li je od skoro počeo taj problem tj zadnjih 15 tak dana

Sinoć na ruci, a noćas skinut.
Iskreno, nisam ni obraćao pažnju na alti/barometar, tako da ne znam od kada je u problemu.

Čitao sam negde na stranim forumima da je Garmin Fenix 3 HR imao isti problem tj da im poludi senzor a problem je bio do statičkog elktriciteta od odeće kad se prevlači preko sata.Tj nisu imali ovaj problem leti kad je sat bio otkriven na ruci.Mada uopšteno kod samsunga je ovo izgleda normalna pojva altimetar ne radi ,brojač koraka loše meri a praćenje spavanja ne funkcioniše.

I pored svega vi kupujete Samsung? Kako to veliki samsung ne ume da resi a kinezi bez problema.

Tapatalk from Poco loco

^^ brojanje koraka radi normalno, praćenje spavanja takođe. Nikad nisam imao problema s tim.

Ovo sam napisao za post iznad tvog, Samsungov GW [emoji16].

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Kako se na galaxy watchu resetuje na 0 broj predjenih koraka?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nisam siguran da to može. Jedino da resetuješ ceo sat.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno