Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš bedak. Spremam se za prvo skijanje sa ovom satom i glupo da mi ne radi.

Ono što me najviše zbunjuje je da kod supruge na GW 42mm sve radi normalno.

Moram da uporedim preko vikenda da li postoji neka razlika u podešavanjima ili verziji sw.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Javi ako uspeš šta.
A radi li ti ono brojanje spratova?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne. Vezano je za altimetar.

Ubačen novi watchface za Huawei GT.
51136fce08a0691ebcdc765e93e52085.jpg

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Poslednja izmena:
I nike los face ali mi je boja diskutabilna. Steta sto ne ubace da mogu da se brisu oni fabricki, taman da se oslobodi malo memorija.

Tapatalk from Poco loco

Koliko watchface-a je moguce ubaciti ?
Stize mi u ponedeljak Watch GT, dvoumio sam se izmedju njega i Samsunga S3 Frontier i uzeo Huawei GT Watch jer je bio jeftiniji 40-50e.

Послато са Mi 9T уз помоћ Тапатока

Ne znam, 6-7 pored onih fabrickih. 2/3 fabrickih nikada ne bih koristio, samo jedu memoriju bzvz. Bolje da su samo 2-3 face-a stavili u startu i posle stavis sta zelis.
Madabu praksi jedan digitalni drzim non stop i eventualno ali mi treba nesto elegantnije stavim onaj crni klasik i to je to.

Tapatalk from Poco loco

Nesto bas ne nalazim specifikacije, mada koliko vidim neki Indijci su vec dobili na testiranje pre par dana...
Misljenje, koliko ce ovo biti all-around smartwatch, a koliko upotrebljiv kao fitness tracker? Ne nalazim nista konkretnije o bateriji osim kapaciteta (570mAh navodno) i Xiaomi marketinga da je autonomija veoma dobra. :)

Poslednja izmena:
Pa ima snap 3100 u sebi , tako da baterija neće sigurno ići preko 2,3dana.

Jel uzeo neko GT2 model? Da nam kaze utiske

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Da li je neko stavljao ove nezvanicne watchface za gt i da li je komplikovano

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Da li je neko stavljao ove nezvanicne watchface za gt i da li je komplikovano

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Planirao sam da probam ali nisam siguran da cu moci. Secam se da mi se nesto nije svidjalo kad sam citao o tome. Sescu kasnije za komp pa cu videti.

Tapatalk from Poco loco

Meni taj Altimeter isto baguje, pitanje da li uopšte radi. Tipujem na senzor.
Blizu sam da ga reklamiram. Dilema je nositi kod operatera ili direktno u servis (pretpostavljam da ProMobi i to radi?).
A šta će vam kad i onako ne radi pouzdano i tačno.Koristite GPS za to

A šta će vam kad i onako ne radi pouzdano i tačno.Koristite GPS za to
Pa dok je radio, radio je prilično tačno. Popnem se dva sprata, na satu zaista piše 2 sprata.

Ali problem je što tako nekad zna da se zabaguje, pa ne radi uopšte dok ne restartuješ sat, ili kao sad, ne pomaže ni restart.

Kako ne radi pouzdano? Jako je pouzdan, tačan skoro u metar.

OnePlus 6T via TT

Ne znam kako je vama koji imate Xiaomi Mi 9t, ali meni nakon update-a na MIUI 11 rade besprekorno notifikacije na GW. [emoji41]

Jedina mana koju sam našao je da GalaxyWatch neće da vibrira kad je Viber poziv.

OnePlus 6T via TT

@dent, a pre ti nisu radile? Meni sasvim normalno radile i na MIUI 10, i sad na MIUI 11.

@TheWickerMan, ne obaveštava ni za viber, ni za duo pozive, to i mene nervira. Telefon mi je uvek na silent, pa uvek propustim te pozive. Mislim da ovo važi za svaki smartwatch, valjda je do tih aplikacija?

Poslednja izmena:
Tek sporadično, i ne sve. Ne znam za Viber poziv, najmanje ga koristim za razgovor, više WA i Messenger, ali nisam pričao preko njih od update-a. Za regularne pozive normalno vibrira.

@nightshadow
Takođe mi je telefon na silent i samo dobijem obaveštenje da imam propušten poziv. Ne znam do koga je, ali jako nervira. Ne mora da mogu da se javim, dovoljno je da obavesti da je poziv u toku. Kontam da će u nekom od narednih updateova sata to rešiti.

OnePlus 6T via TT

Meni taj Altimeter isto baguje, pitanje da li uopšte radi. Tipujem na senzor.
Blizu sam da ga reklamiram. Dilema je nositi kod operatera ili direktno u servis (pretpostavljam da ProMobi i to radi?).
Da li svi imate 46mm verziju

Pregledao sam kod supruge njen GW 42mm.
Apsolutno ista verzija Tizena, FWa I Altimetar aplikacije kao kod mene . Sve na poslednjoj verziji.

Kod nje sve radi normalno.

Definitivno ću da nosim na servis.
ed194ab29adf93688c9b8d0aee581f5c.jpg

Kada se prebaci na ručnu kalibraciju onda radi altimetar.

@bbK1ng, da, 46mm. Izgleda isto kao kod tebe, ne piše ništa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno